Överleva dagen

2018-04-13 @ 22:25:14 | Allmänt
Hej bloggen . Som vanligt skriver jah när det är något speciellt. . 

Jag vill ba säga att skolan går bra! Min lökemedelstenta är äntligen godkänd och inte på det sista försöket heller ! Kors i taket. Super glad över det!! Fan för aty sitta med den i sista terminen som många får !!! 100% är dey ju. Och såå mycket att tänka på och inte ba rätt svar liksom ... nåja !! 
Praktiken har jah på psyk nu pch tiden går fort ! Trivs fan bra Assåå känns jättebra där!! Avslappna och skönt på avdelningen bland personalen osv.. jag känner mog väl ocksö ganska självsäker osv så kansk därför man är så lugn och trygg numera i sig sjölc och arbetet . Har fått så mkt beröm sen dag 1. Så Aa. Kanske blir något av mig också tillslut !! 

Annars då... våren börjar komma till Falun vilket är väldigt skönt ! 
 
Men sen då. Hälsade på min älskade Rosanna igår ... och nu är hon inte min längre.  . Könns jättetungt . Det har varit på gång länge men aldrig kunnat bestämma mig liksom. Hon är min stolthet och min stora lycka i livet. Känns så jobbigt . 
Nu är det bara att stå sitt kasst och leva vidare och hitta lyckan i ngn annat .. Förutom pojkvännen då han har jag iaf. 


Inget kommer vara sig likt när jag kommer tillbaka till Märsta . Ingen skrutt har man ju hemma heller längre. Eftersom hon dog plötsligt . Hon hade fått komma till mamma nu i april .  
Ingen häst att gå till, 

Fy fan asså. 

Jag kommer förmodligen ha fullt upp med annat osv och ska försöka ha det roligt i sommar med resor och Göteborg inblandat. 




Nästa inlägg hoppas jah handlar om glädje och lycka . 


Lite nya bilder 

(null)

(null)

(null)