Grattis Micaela!

2010-06-30 @ 15:23:21 | Allmänt

Igår var jag med Mickis B. Mickis A, Lina, Andreas och Markus vi spelade kubb i sätuna parken där också andra var som ville  vara med och spela. Det var rätt kul..



Idag fyller Micaela B. År såå ett stoort grattis till henne! :D <3
Jag var där tidigare idag men hon mådde väldigt dåligt så jag var där en liten stund bara.





Yeeah

2010-06-29 @ 17:10:06 | Allmänt
Nu har jag varit i Steninge badet med MickIS A. och Mickis B. Och lina o leo. Även 3 hundar följde med, Wielma, SMillan och Bella (: Det gick bra. Gud så varmt det var i vattnet! sjukt varmt.


Just nu väntar jag på att mickis B och Jimmy ska komma, de är och köper kina mat!! :D längesen! LOVEIT!



Sola och bada!!

2010-06-29 @ 10:08:59 | Allmänt
Igår träffade jag mickis a. Vi åkte och köpte en ny vattenpipa till mig och sen badade vi i poolen. Max skulle komma efter jobbet till mig vilket han gjorde så då fick jah bada ännu mer. Max åkte hem vid 10 för att han var tvungen att vara på jobbet 06.15 så jag gick ute med mickis a. senare igen vi åkte till sätuna parken och rökte vattenpipa med D och T. (;

Idag ska jag åka och sola och bada med mickis a. och mickis b. :)






Ha en trevlig dah! 



Hörs sen! pusspuss






Vaccination!

2010-06-28 @ 12:44:39 | Allmänt
Igår gick jag till mickis och var där hela kvällen vi fixade med alla bilder vi tog i helgen :) och kolllade på hyperaktiva Wielma som lekte med den vita herdehunden Smillan ;P

Idag hade Wielma sin 3de vaccination sen 8 veckors ålder hon är nu 12 veckor. Det blev mycket billigare en vad jag trodde 390kr. Efter det gick jag till den nyöppnade hund affären i centrum där jag köpte en klotång för ca 500kr! Den är speciel. Klotången känner av vart pulpan sitter os.v. Vilket jag egentligen aldrig har haft problem med förut men om olyckan skulle vara framme vill jag inte skrämma henne. Så jag köpte mig en sådan, hon  har dock svarta klor och de e omöjligt att se igenom dom.

Idag ska jag typ träffa mickis a och kanske mickis b. :) Vid 6-7 kommer max och hämtar mig efter han har slutat jobbet så ska jag vara där hela kvällen och åka hem imorgon.

Nu ska jag börja försöka klippa hennes klor med den nya klotången och se hur det går... sen ska jag börja fixa mig! :)




Ha en trevlig dag! Hörs sen! PussPuss





Midsommar. De gjorde kransar.





Jag och Wielma




Jag och Mickis



Wielma åker flotte :) Med nya flytvästen





Johan, Jag och Linus & Wielma


Uppdatering från Midsommar helgen!

2010-06-27 @ 21:31:41 | Allmänt
I år åkte jag till Gräsö igen, vilket var lika roligt och trevligt som förra året. Men iår var det inte samma folk som vi åkte med, några andra blev det men det blev kul iaf! :)

Vi åkte i torsdags eftermiddag och kom fram ganska sent på kvällen pg.a massa ärenden som vi gjorde i Uppsala innan vi kunde fortsätta. Det blev även så att Dennis och Johan fick massa problem med deras bilar dom skulle åka med och även fast dom böt bil blev det problem med den också.. ^^ Stackars. Även våran bil blev det problem med men det funka iaf..

Wielma var med också vilket gick jättebra, mycket bättre än väntat! Hon skötte sig perfekt och det kunde inte bli bättre. Alla älskade henne och det gick bra med de andra hundarna som var där. Två schäfrar och två pudlar..

Under midsommar helgen har vi njutit av sommaren, ätit gott, badat & solat och idag har jag och mickis paddlat kanot :) Wielma har varit med hela tiden och sprungit lös stor del av helgen och sprungit på stora ytor. Hon har även haft sin flytväst jag köpte innan vi åkte som har varit väldigt bra (:





Helgens guds bestraffelser gick till Johan!

Några av stackarns händelser var att han fick sin ena framtand halvt utslagen, hälften av tanden är borta. J. lekte med ena schäfern som  hade en stor pinne i munnen och johan tog i för att dra ut ut den från munnen och då flög pinnen rätt upp i ansiktet på han och slog ut halva tanden.. Men inte bara de när han satt sig ner kom det en mygga och satte sig på halsen som prickade en pulsåder så när han slog till myggan sprutade det ut blod från halsen.. hmm. han skar upp foten också och brände sig i ansiktet haha. Idag ringde det ett samtal till jocke som sade att Johans alla fyra däck på bilen hade fått punktering... jah... En mil från hemmet... det kunde ju inte bli bättre...  ^^





BIlder kommer strax!


Packar!

2010-06-23 @ 16:56:11 | Allmänt

Idag åkte jag och lillan ned till station för att möta upp Lina och mickis sedan gick vi till sätuna parken en stund och chilla där. Sen åkte jag hem och fixade lite och käka därefter åkte jag till station igen för att möta upp mickis för vi skulle till sjudar och bada.. Men det blev inte mkt bad... Såå jag ska bada i min ensamhet i poolen istället!


Men innan jag gör något annat ska jag packa klart inför Gräsö imorgon! :)





Hörs sen!





22/6

2010-06-22 @ 22:40:28 | Allmänt
Idag åkte jag igen till kista för att köpa en panik laddare och luktsulor. Jag fick även med mig ett linne..
När jag kom hem var jag hemma en stund sen åkte jag till jobbet lillan var med och det gick jättebra :)


Cubus 99kr




Nödladdare Clas ohlson  69kr



Luktsulor Nilfon 69kr



ej bild





Nu ska jag träffa mickis b :)



Hörs sen!

Shopping

2010-06-22 @ 22:35:32 | Allmänt
Igår åkte jag till kista själv med vovven jag köpte en jättefin flytväst till henne! Och jag passade även på att gå o shoppa lite själv.. Det blev en kläning, bikini och en tröja..  Det jag egentligen skulle köpa var en flytväst, luktsulor och en panik laddare men det blev bara flytvöst sen tog pengarna slut.. Hade inte mer mig så mycket..
Under kvällen gick jag hem till mickis :)



Bilder på mina nya köp :)


Tröja JC Rea 129kr




Bikini JC 99kr st/per del



Klänning Vero moda 199kr





Flytväst Arken 369kr






Kvällen hos mickis









Älskar min hund!

2010-06-21 @ 00:22:49 | Allmänt

Min hund är bäst! Idag fick hon följa med till jobbet på söder vilket gick jättebra! :) alla älskade henne och en började till och med gråta.. jah... Hon låg och sov hela tiden hos mig när ja jobba och skötte sig såå bra!! även den långa färden på tåget gick jättebra! hon kan verkligen anpassa sig och jag skulle verkligen inte kunnat skaffa mig en bättre hund än henne!! HON ÄR PERFEKT! och så jävla söt! Min lilla Rävunge! En riktig charmknutte... <3
Hon älskar att sitta i hennes väska som hon har den är helt perfekt till henne.. och det är hennes bo...

Vi var verkligen menade förvarann! Ingen hund kan ha varit så perfekt som hon är på många sätt!


Hon ligger i väskan på tåget...











Det var ödet.


ikväll!!

2010-06-19 @ 20:51:47 | Allmänt

Nu har jag fixat allt inför ikväll och jag känner på mig att det kommer bli en trevlig och rolig kväll med tjejerna! :) ;)





Ha en trevlig kväll!! :D







Vilken dag!

2010-06-19 @ 17:37:44 | Allmänt
Igår blev det mycket roligare än vad jag hade tänkt.. Jag ville ha en kul kväll men innan jag gick ut så trodde jag att det skulle bli sjukt tråkigt men ville ut iaf.. Vilket var bra. Jag var i Sigtuna hela kvällen igår skulle åka hem först efter en timma men åkte hem 3.5 timma senare.. ^^  Jag var hemma kvart i 3 inatt och igår blev man bjuden på all sprit nice! Men idag har jag köpt massa eget.

Idag var jag tvungen att gå upp tidigt för att åka till stallet en sista gång och rida för sommaren. Det var lika härligt som alltid jag hade en häst som heter Mirage, jag hade aldrig ridit honom tidigare men det var kul. Jag har aldrig ridit på en skumpigare häst!! Jättejobbigt först ^^
När jag kom hem började jag hjälpa mamma i trädgården och rensa i rabbatten!! tänk att jag gjorde det.. Det var massor. Men jag får såklart pengar så varför inte.. Lilla Wielma har varit ute hela dagen med oss och sprungit runt.. Hon hjälpte även mig..




Lite bilder från idag :)




Wielma ligger och vilar i gräset







Wielma hjälpte mig och rensa i rabatten :)





Lillan blev trött :)






Kissen är lika lat som min bror, ligger och ser på i gräset ;P




När allt var typ klart gick vi till poolen














Nu ska jag fixa klart mig och ta en sväng till Solna ;)



Hörs sen!

The time we had is over now

2010-06-18 @ 16:23:34 | Allmänt

Idag var sista dagen på jobbet skönt men ändå inte... Kommer sakna de som fan och barnen... men skönt att skita i alla jobb nu och bara leva.. Men dock ska jag åka till söder och jobba nån mer gång det stänger nästa vecka så då kan jag ej åka dit heller på resten av lovet (=

Nästa vecka kommer jag säkert gå tillbaka till förskolan för att hälsa på jag kommer inte ha något att göra underförmiddagen så.. Och det finns en liten pojke där jag måste säga hej då till han har varit sjuk hela veckan liksom alla andra också men förra veckan så alla förutom han kom tillbaka... och han var min favorit där (:

i helgen har jag ingen aning om vad som händer hoppas på nått kul iaf.








Hörs sen


When that day comes i'm ready

2010-06-15 @ 23:07:37 | Allmänt

igår var jag med M.B och några kompisar vi var hos m en stund sedan åkte vi bil lite här och var. Bl.a till donken där jag fick en gratis Mc flurry och icke klara pomefrites som vi böt två gånger! Det blev lite pinsamt både för mig och han som gav mig dom så J fick gå och lämna o hämta nya andra gången..


Idag har jag jobbbat och lillan fick följa med mammsen till jobbet idag. Idag var det lite roligare på jobbet vi var mkt fler barn men fortfarande ett speciellt barn som inte har kommit i veckan som jag saknar. Även fast dagen var roligare gick tiden vääldigt sakta kanske för att jag fick börja 07.00-14.00 och var dödstrött hela dagen! jag tänkte åka till jobbet på söder idag men när jag kom hem o skulle vila lite somnade jag och sov i två timmar!

Nu ska jag gå ut och hänga tvätt som jag lova mamsen för att hon sydde kuddar och sånt till Wielma i hennes nya säng. Jag måste gå ut nu innan det blir för mörkt .


Ha en trevlig kväll!


Långtråkigt.

2010-06-14 @ 17:18:33 | Allmänt
Igår gick jag hem till Rhode, Wielma följde med också det regna (som hon hatar) så hon fick sitta i min väska vilket hon gillade. Det var en trevlig kväll och igår vi var några stycken som grillade så det var kul :)

Idag har varit en sjukt tråkig dag på jobbet... men endå gick timmarna fort! Alla barnen förutom typ 7 st när vi var som mest idag var borta dom flesta har fått vattkoppor.. Men största delen av dagen var vi bara 4st. JAg fick sluta tidigare eftersom det inte fanns så mycket att göra och vilket var väldigt bra då vovven har varit med mammsen och bror min hela dagen och hon blir jättenervös när jag är borta. Gnäller, springer runt, gör sina behov på fel ställen os.v. Hon har varit väldigt jobbig.. men det gick bättre när hon fick följa med mamma till jobbet och träffa människor o så :) alla älskade henne men vem älskar inte en sjukt söt liten rävunge.. Idag när jag kom hem blev hon sjuuuukt glad! hon brukar bli glad när hon träffar människor men såhär har hon aldirg blivit... Hon har ju vart med mig heela tiden och om jag går någonstans då följer hon direkt efter hela tiden även fast det finns andra hon kan gå till... ^^

Idag när vi var ute i skogen fastnade hon i en taggbuske och en tagg fastnade på insidan va låret hon skrek :(.. Jag lyckades ta bort den rätt fort så då gjorde det inte ont längre :)




Nu ska jag ta min  "motorcykel" och åka o köpa ett busskort och sedan hem igen o hämta Wielma sen ska jag till eurostop för att köpa henne en flytväst, tandborste, tandkräm, osv.





Söndag kväll

2010-06-13 @ 19:18:30 | Allmänt
Nu ska jag fixa mig iordning för att gå och köpa mat med Alicia till kvällen :) vi och några vänner ska grilla ikväll vilket ska bli trevligt :) Wielma ska följa med också (:



Ha en trevlig kväll!

söndag- städ

2010-06-13 @ 17:01:44 | Allmänt
Igår var jag med mickis hela kvällen gick även sedan och hämtade Wielma så hon fick leka med Smillan (vit schäfer) valp... Det tyckte hon va väldigt roligt... Wielma var så liten gemfört med Smillan så det såg lite kul ut... Dock är inte Wielma speciellt rädd av sig så en stor schäfer valp var bara ännu roligare att busa med än en hund i hennes egna storlek... Då blir hon bara grymt kaxig..

Idag gick jag upp med lillan runt 9 tiden hon fick gå ut o göra sina behov.. Sen fick hon leka och äta. Under dagen har hon varit ute mycket på tomten och lekt hon har varit väldigt pigg och kutat runt, runt,runt hela tiden,.. Äntligen sover hon ^^ :) idag har jag också städat massor i rummet.. damsugit, damat, torkat golvetmp och även bytt massa lakan..
Idag skulle jag egentligen jobbat men jag glömde helt bort att busskortet gick ut i fredags så jag har inte hunnit beställa nytt.... 




Lite bilder:




Smillan och Wielma









M.B

2010-06-12 @ 20:54:46 | Allmänt
Just nu sitter jag hemma hos M.B jag lämna vovven hemma hon var helt död och jah la henne hos mammsen :) R. var tvungen att gå hem en snabbis för hennes gravida kanin hade rymt...


Höörs sen.



lördag eftermiddag

2010-06-12 @ 17:06:55 | Allmänt

Nu har man varit ute på en promenad med vovven hon e jättetrött och ligger som vanligt o sover mellan mina ben. Vi gick hem till pappsen en stund har inte varit där sen han åkte tillbaka till Syrien och han har varit ett tag i Iran nu.. eller det kanske var Irak.. Whatever. Jag har verkligen inte haft tid att åka dit något så nu tog jag mig en liten promenad för att se hur det verkligen såg ut där.. det såg hyffsat ut men...jah.... Inga kommentarer... Jag Måste vara där mer nu helt enkelt! ...


Idag ska jag ut och träffa lite kompisar R kommer snart hit och sedan ska vi träffa några andra..





Ha en trevlig kväll! PusspUss





Rävungen

2010-06-12 @ 13:54:50 | Allmänt
Igår blev det en lugn kväll jaag var med alicia hela kvällen sen kom Max.
Idag har jag varit och ridit och inte gjort så mycket mer.. Lillan ligger bredvid mig som vanligt och myser. Jag har börjat komma på ett nytt namn till rävungen, "wielma" uttalas Wilma"  (: Hon lyssnar på de, och jag har så svårt med tjejnamn... Så det blir nog Wielma :)




Lilla tjejen..

2010-06-11 @ 16:59:15 | Allmänt
Min lilla valp ligger just nu bredvid mig i sängen har precis varit full rulle på henne när jag städat, innan fick hon va ute o lekte på en gräsplan tyckte hon va jätteroligt såklart.. Idag fick hon också följa med til eurostop med mig och Rhode, jag köpte en klicker som man har när man tränar hunden, en leksak och tuggmotstånd alltså "godis" till hennes tänder, som växer och kliar, de förebygger tandsten. Men behöver ändå köpa en tandborste till henne..

Idag kommer det bli en lugn kväll, max kommer senare men först ska jag träffa Alicia :)



Jag har köpt hund! :)

2010-06-11 @ 12:25:22 | Allmänt
Igår var jag och köpte den lille valpen jag var och kolla på :) hon är så otroligt söt och underbar! När jag h'mtade henne igår fick hon åka buss med mig hon la sig direkt i knät och sov, de e jättebra eftersom hon kommer få följa med till jobbet på söder ibland (= hon älskar också att bli buren heela tiden... hon älskar allt och alla.
Imorse när jag vakna låg hon fortfarande och sov 10.30!! de är väldigt mycket för att vara valp, valpar brukar vakna runt 7 varje morgon... Hon låg bredvid mig, jag blev tvungen att väcka henne för att hon skulle ut och kissa riktigt så kissa hon direkt utanför dörren. DUKTIG tjej. istället för att kissa inne..
Nu har jag också tagit ner en hel karotng full med hund leksaker och massa grejer från vinden..

Idag ska jag åka och köpa lite hund grejer.. Jag har allt i stort sett men kan behöva någon färsk grej till henne :)
 






Puppy

2010-06-09 @ 23:08:48 | Allmänt

Idag åkte jag och kolla på den lilla valpen dne var såå bedårande söt! ser precis ut som en liten rävunge! skojar inte. samma färger men lite liten baraa... Imorgon ska jag träffa den igen och ska se hur det går med min kisse..

Max följde med mig en stund hem också :)



Ha en trevlig kväll!


Det gjorde min dag!!

2010-06-09 @ 18:06:44 | Allmänt

Idag sa min handledare till mig som är med mig stort sett hela tiden hon tyckte jag var jättebra med barn och jag skulle passa jättebra att jobba som förskole lärare. Jag blev grymt glad! Jag vet att hon mena det för det kom från ingenstans..

Jag började idag 10.00 rätt skönt och fick sluta 17.30. Dagen har varit lika rolig som alltid och jag bara älskar att vara där. Jag kan inte dröma om något annat än att få jobba på dagis. jag iste att jag skulle tycka om det men inte såhär mycket! Imorgon är min sista dag på veckan för att på fredag är det planeringsdag och då är jag ledig. Jag kommer verkligen sakna dagiset under helgen!


Nu har jag käkat och ska snart iväg för att kolla på en huundvalp :)




PusspUszs


Jag har aldrig känt att jag verkligen vill stanna kvar på jobbet när jag har slutat, att jobba extra timmar även fast jag inte skulle få betalt!


Snart sova!

2010-06-08 @ 23:48:07 | Allmänt
Idag hann jag med sova, duscha, äta och fixa mig inna jag drog ut med mickis en stund men sen skulle hon på bio igen så då åkte jag tilll andra mickis och var där under kvällen.


Imorgon börjar jag 10.00- 17.30.. Då har jag fått vara med på både en öppning och stängningsdag (: Jag längtar redan tills jag ska få jobba igen. Det är så otroligt kul!


Godnatt hörs sen!

Äälskar mitt jobb!

2010-06-08 @ 15:21:32 | Allmänt

jag verkligen ääälskar att mitt jobb! att få jobba med barn, att jobba på dagis jag har praoat en gång tidigare på dagis men det var inte särskilt långvarigt. Jag tycker verkligen det är jättekul!

Idag hade jag dock bara sovit i 4 timmar! jag började klockan 07.00!! och slutade 14.30.  Jag, Tone och mickis åkte på bio igår. Vi såg på Sex And The City. Jag tyckte den var mycket underhållande! :D Det blev dock lite sent. var inte hemma förän ca 01.00 ...


Nu hade jag typ tänkte försöka äta lite och sedan sova en stund :)


Påvägen till DB.



Förlskola= Dagis

2010-06-07 @ 17:15:28 | Allmänt
Jag hade tur! Jag ville jobba på dagis och det var just där jag hamna! Egentligen är förskola barn som är 6 år, men nu heter det inte dagis längre det heter Förskola. När man är 6 år och ska flytta upp från dagis till skola heter det Förskoleklass typ... 


Idag började jag 09.00 Det började med att jag inte hittade eller jag åkte till fel förskola.. ^^
Jag har haft en kul dag riktigt nice har det varit. Jag kom dit pratade lite med fröknarna sedan tog vi ut alla barnen på gården fick dom leka och när klockan blivit runt 11.15 fick vi gå in och äta lunch. När klockan var 12.00 så var det dags för minstingarna att sova middag i två timmar de barnen runt 2 år. Då fick jag också min rast som också bestod av Prinsess tårta o grejer.. Sen var det ut och leka med de lite äldre barnen och sen ta in minstingarna hjälpa dom och därefter lite sagostund och dagen slutade med att fira en kille å dagis och äta glass, sen gick jag hem :)  Det har varit jättekul.

Nu har vi gjort mitt schema lite annorlunda jag fick välja själv lite, så imorgon börjar jag 07.00!- 14.30 Aldrig börjat på ett jobb så tidigt någonsin...

Ikväll blir det bio! :) Med Mickis, Tone och Ted.


ha en trevlig fortsatt dag! Hörs!


Grillkväll hemma hos Rhode ( dock inte så social.)


Paus i bloggen!!

2010-06-07 @ 00:43:04 | Allmänt
Hej! Det var ett tag sen.. Jag kommer inte att blogga så mycket under sommaren... Sitter då inte så mycket vid datan... Har knappt gjort det på flera dagar och hela helgen har jag varit ute och haft skoj! :) Haft en kanon trevlig helg, bra start på mitt sommarlov!

Imorgon kommer jag att jobba för första gången på en förskola i Tingvalla... Det ska bli kul :)

Sovdags..

2010-06-01 @ 23:51:51 | Allmänt
Ibland får jag sådana psykbrott alltså... Som om jag hade tiks eller något... Det kallas för hormonsvängningar Det kan vara dags för mig att ta mig en sväng till UM och Plocka ut min P... Jag har ändå haft den i 3 år snart och jah.. då ska den ut.. Jag har börjat tröttna på att ena stunden vara glad och nästa skitarg, jag vet inte ens varför.. Det kallas för utbrott. Men även om man kan tro att det är över en speciell grej så är det inte de.. tro eller ej men så är det.. dessutom hittar jag ibland en anledning för att ha något att bråka om fast jag inte ens är sur över de.. Men annars kommer man bara tro att jag är ett psykfall (vilket jag är).  ^^


Nu ska jag sova pluggat typ klart.......... Gör sista i skolan..



TACK MIN ÄLSKADE MAMMA FÖR HJÄLPEN! <3



 Godnatt!!! 


ps. 
Om jag någongång innan skiten är borta bara flippar och typ överreagerar så ta inte åt er... Det händer inte så ofta (efter 3 års tid har man börjat lära att kontrollera) Men som ni tjejer vet PMS och ni som även känner igen er mycket väl förstår.. Men inte ni killar brukar ha de lite svårt... TA INTE ÅT ER! Prata bara inte med mig^^

sista avsnittet av Desperate Houswifes.... :'(

2010-06-01 @ 22:05:16 | Allmänt
Jag är så grymt ledsen nu när det var sista avsinttet av Desperate.. Jag har följt varje säsong av det sen det började och aldrig kunnat sluta titta.... Nu är jag bara för ledsen och deppar sönder....  Plus att jag fortfarande inte är klar med mitt plugg.., Men snart kanske... hoppas ja...



Ha en trevlig kväll!

MIN ABSOLUT SISTA PLUGG DAAAG!! :D

2010-06-01 @ 17:25:44 | Allmänt
Idag fick jag sluta typ 12! :) Då åkte jah hem fixade till mig lite sen åkte jag in till stan med Rhode för att shoppa lite men det jag var ute efter var slut... Jag hittade dock ett par jättesöta blommiga ballerina skor.. och lite tröjor till Maxe<33

Idag har jag lite plugg jag ska göra nu, men det är SISTA dagen jag pluggar idag!! :D SKÖÖNT!

När jag kom till skolan idag stod polisen och tog att som körde moppe (ink jag) så dom tog mina nyklar för att proc köra moppen, medan gick jag in och hade ett prov på europas länder, huvudstäder och de länder som är med i Eu. Även kunna pricka in exakt vart huvudstaden låg... det gick väl jah... vt itne .. 





Nu ska jag sätta igång en uppsats ska fixas och plugga till en engelska bok review! ;)


Ett av plaggen jag köpte i Fredags, Från SALT 349kr
SJukt söt!



pte idag DIN SKO 249kr
 Sjukt sköna! INGA Skavisar!