Heelt seeg

2010-07-31 @ 19:17:58 | Allmänt
Idag gick jag upp vid 1-2 hade inte fixat mig fören 5-6 och sen åkte vi och handla lite. Nu har vi käkat och det är family gay marathon. Men ikväll blir det inget Pride för mig och Alicia. Vi missade Mariette Hansson som jag ville se. Och vi har bara inte orken heller ^^ Men nått ska vi hitta på först drar vi till K för att gå på inflytningsfest. Sen ska vi dra vidare någonstans.







Ha en trevlig kväll!!

VIlken kväll!!

2010-07-31 @ 17:09:05 | Allmänt
Igår var jag och tjejerna hemma hos mig och kröka det var mycket roligt! sen kom min  pojkvän och hans kompisar där efter mina kill kompisar och sen min bror och hans kompisar! Det blev ganska röj! (: Vi höll på enda till klockan 06.00! såå nu är jag ganska så död! :)

Ikväll blir det troligtvis att dra till Pride :)


Lite bilder från igår













HAPPY PRIDE!

2010-07-30 @ 14:07:11 | Allmänt
Igår åkte jag och Alicia in till Pride festivalen trots vädret, men jag är glad att vi gjorde de för det blev så himla kul ändå! och det blev uppehåll dessutom.
På pride fick jag och Alicia massa saker hem som är gratis ^^ Vi fick en hel väska full med roliga saker.. Sen hade dom också massa barer oh ett eget HEINEKEN ställe! Jag som inte är 18 år behövde inte visa legg en enda gång under kvällen! :D Jag kunde köpa ut och allt också! Det kändes braaa. 
Dét var också massa artister som  var där 20 st. Bla. Elina Lanto, Anna bergendal, mm. Sen såg vi även programledaren i Melodifestivalen Petra Mede.  Jag och Alicia lyckades även få ragg från tjejer och gratis öl och lite saker fick vi som INTE var gratis :D

Imorgon ska vi dit igen!



Lite bilder från Heineken stället (: 


 















Mösserna var inte till salu.. meen jag och Alicia fick en varsin ändå tillslut :D
De var fett ballaa!






Idag har jag städat och ätit. Nu ska jag börja fixa mig! :)

MIN STULNA MOPPE ÄR TILLBAKA! :D

2010-07-29 @ 17:23:52 | Allmänt
Nu har man kommit hem efter att ha hämtat min MOPPE!! ::::D JIPPIIII!!


SÅhär var det jag fick ett samtal från en efterlysning jag hade gjort då ringde ett par små killar mig och sa att de hade hittat min moppe i skogen i VÄSBY som jag förstod tidigare.... Men jag och Max tog bilen och åkte direkt, och mötte killarna som hade hittat den ( det kan ju ha vart dom själva).. Moppen var typ hel och ren liiite små repor hade den och den hade ju tjuvkopplats så jag får starta utan nyklar nu och sen hade dom slitit sönder sitsen så den måste köpas ny, de hade även tagit regplåtar så jag ska beställa nya såna. Allting funkade som det ska.. Sen var även bakspeglar borta så ska köpa nya såna ocksåå..,  JAG ÄR BARA GLAD ATT HA FÅTT MOPPEN TILLBAKA!


Det var 3 små killar typ 14-15 år dom fick 1500kr av mig Snäält vaa!. Även om det kunde vara dom själva så är jag är
ba glad´att fått tillbaka den och det var ju liksom mitt fel att den blev stulen så.. Det var sjysta killlar.


NU ska jag fixa mig för att åka på PRIDE festivalen! ;D

Ohyeees!

2010-07-28 @ 10:40:06 | Allmänt
Nått som har fått mig att glädja mig dom här dagarna är att jag har bara sååå mycket pengar!!! Min andra lön har kommit nu! Jag vet inte ens v ad jag ska göra med alla dessa pengar.......... UNDERBART! En sådan härlig känsla att ha så mycket pengar åh att inte veta vad man ska kunna lägga pengar på! Jag har redan lagt ut ett par tusen på kläder, nöjen, semestrar, en ny hund.. Som kostar en hel del! speciellt när man betalar alltiing själv..  Jag ska nog spara pengarna tills min 18-års dag då jag kommer spendera såå mycket......

Några förslag på vad man kan lägga pengar på? :D
obs. En ny moppe betalar päronen.

Igår var jag med mickis hela dagen och kvällen, vi var hos henne typ hela tiden det var roande igår var lite folk där och det var kul (:


Idag ska jag och Mickis gå på bio :) Trollkarlens lärling.. Jag var ju på bio för typ två dar sen och såg på INCEPTION med Maxen (:



Idag gick jag upp tidigt, hunden väckte mig vid 10.00 och jag kände för att inte sova längre och göra andra saker :)


Jag och mickis cruisar i Uppsala xP





Pengar Det regnar!


Ingen chans

2010-07-27 @ 19:21:35 | Allmänt
Dagen har bestått till mestadels av att leta efter min moppe i skogen.. Då en jag känner vars moppe blev stulen samma natt hittades i skogen men troligen för den fick soppa torsk..

Det är väldigt många mopeder som har blivit stulna just nu där jag bor och det är troligtvis "gäng" från ställen i närheten som håller på och tar massa moppar... Jag har även hört att det är Ryssar som åker runt och baxar mopeder o.sv. ...

jag känner att jag kommer nog inte få tillbaka min moppe denna gång.. Så jag har redan börjat leta efter en ny. Men ska nog vänta några veckor iaf för att försöka få tillbaka min!!






fett ledsen..

2010-07-26 @ 17:56:03 | Allmänt
Jag är fett ledsen över att min moppe är stulen de va ju min älskade moppe som gjorde allt för mig ju den fanns där när jah behövde den, den ställde upp och skjutsade mig vart jag än ville och när jag ville... men nu är den typ död... Hoppas någon hittar den.. Kommer bli tokig annars.... JAG VILL BARA HA DEN!  Den fittungen som gjorde de kommer jag..........

Nu har jag iaf fixat mig och gjort mig klar för att träffa mickis sen. Egentligen skulle jag på fest idag men jag skiter nog i de jag är inte på humör...



Jag saknar dig KOM HEM!




Såhär såg den ut !



RÖD/SILVER PEUGEOT! STULEN! SPRID RUNT! HITTELÖN

2010-07-26 @ 16:07:55 | Allmänt
Hela dagen har gått åt att ringa samtal, leta och skriva efterlysningar om min moppe... Jag har fortfarande inte duschat, ätit frukost eller ens bytt kläder sen morse...

För en stund sen hittade vi delarna till min moppe där dom har tjuvstartat den.. Men mer än så har vi inte hitta.
och nu hittade jag saker som dom slängt in på tomten som låg i mitt fack... Meen mitt körkort som tyvärr låg i tog dom...  Jag kommer Döda dom när jag får reda på vilka de är



Tips.   Sprid gärna runt det till era vänner os.v om dom ser något eller hör. Om de ser något misstänktsamt TA BILD.  OCH hör av er genast!   PÅ MAILEN  [email protected] ! Skriv vad ni sett och hört och skriv telefon nummer så ringer jag upp! kollar mailen hela tiden!

obs! BRA HITTELÖN!



Röd/silver Peugeot REG: HNW 744 !


STULEN FRÅN STENINGE MÄRSTA

HÅLL ÖGONEN ÖPPNA!



TACK!

MOPPED STULEN!!!

2010-07-26 @ 14:14:40 | Allmänt
Inatt blev min moppe stulen utanför mitt hus... Jag satt på den igår kväll vid 00.00 Så det hände säkert runt 03.00 tiden.  Det är en röd/silver PEUGEOT. Liten ser nästan ut som en  kina moppe...  

REG: HNW 744 

Bästa bilderna jag kunde hitta










BRA HITTELÖN !






INCEPTION!

2010-07-25 @ 21:58:23 | Allmänt
Igår var jag hos kristoffer hela kvällen, han har fyllt år så vi firade han det var kul! några vänner kände jag och lite nya människor från Sundsvall var där. Men det var trevligt (:

idag har jag varit med Max hela dagen vi åkte till kista och shoppa eller han gjorde de ;p Sen gick vi på bio Inception! den var BRA! Ännu en ny film som man inte sett tidigare fast det var lite likt Avatar med att man hamna i en annan värld och såå.. Men de var helt annorlunda film iaf :)




INCEPTION


framtid där brotten begås i den mänskliga hjärnan. Don Cobb (Leonardo DiCaprio) har en unik förmåga att stjäla information direkt från källan, när hans offer är som mest sårbara - i drömmen. När det gäller företagsspionage är Cobb en legend, men det är ett rykte som kostat honom alla möjligheter till ett vanligt liv och som håller honom på ständig flykt.

Nu har han erbjudits en chans att vinna sitt liv tillbaka, om han lyckas med ett sista jobb. För det krävs att han ska tänja gränserna för vad han kan för att lyckas med något ingen tidigare kunnat göra: plantera information i ett annat medvetande.

Men det som kunde varit en perfekt avslutning på en brottslig karriär blir en omöjlig utmaning att överlista en motståndare som verkar kunna förutse Cobbs varje handling. Ingen människa kunde varit beredd på det som väntar. Utom Cobb.


Det handlar om att människor åker in i drömmar och "bygger" sin egna lilla värld och förändrar nutiden. 



Hej bloggen!

2010-07-24 @ 13:02:44 | Allmänt

Igår var jag med Mickis och Lina igen vi drog hem till Andreas och krökade under kvällen igen och idag blir det fest igen...  Idag kom jag hem vid 5 på morgonen.. Så känner mig ganska sliten.. igår kom jag ju hem 3-4 på morgonen...  Idag ska jag nog komma hem lite tidigare (:


Idag ska jag åka och köpa lite grejer till hunden samtidigt som hon tränas att vara ensam hemma, sen ska jag hem till K och vara där hela kvällen, han har fyllt år så vi ska fira honom :) 

Igår kom lönen JIPPIIIII! :D 




 Bilder kommer sen! ;)


SPEGEL!

2010-07-23 @ 18:14:51 | Allmänt
Igår var jag med M och L vi åkte till väsby, det var väl helt okej.. Lite annorlunda blev det. Min söta pojkvän var hundvakt år Wielma hela kvällen sen kom han och hämta oss vid 2 typ :)
Ikväll blir det fest igen. (= 



Ha en treevlig dag! :)






Hemma ifrån Norrland!

2010-07-22 @ 11:23:46 | Allmänt
Förlåt mina kära bloggläsare! Tyvärr så har jag inte kunnat blogga något! Men däremot ska jag skriva en uppdatering över vad jag och Min pojkvän Max har gjort på våran semester! :)

Vi tog bilen på torsdags förmiddagen och skulle hitta någon som kunde kränga däck. Vilket dom kunde göra på Statiol ( som tur var ) Då Max kära kompis låg och sov som egentligen skulle fixat det.. Men men sen åkte max och handla och jag packade ner mina sista saker.

Vi kom iväg vid 12 åkte till Gävle en sväng för att hämta sprit sen åkte vi raka sträckan uppåt i landet när vi kom till Sundsvall hade vi två vägar att välja mellan.. vi tog av misstag den som tog längst tid.. men då tyckte jag de gick fort iaf... Meen det var ju TYDLIGEN en väldigt vacker väg ^^ mycket finare än den andra, vilket den var...

När vi kom fram till Ramsele åkte vi till Nässjö där jag bor. Mormor kom strax efter vi kom fram till oss en stund. Sen fixade vi upp alla grejer. Vi gjorde inte så mycket den kvällen båda var trötta och vi kom fram vid 8 på kvällen. SÅ vi hade en mys kväll :) vi fixade fram tvn.

PÅ Fredagen var min dag då jag fylle 17. Då åkte vi och mötte mormor för att köpa tårta men de fanns inga goda tårtor så vi valde de vi ville istället.. :)  Under dagen/ kvällen var vi hemma hos mormor.

På lördagen var det bilträff med gamla bilar, De var många som var väldigt fina! där träffade vi även moster och hennes man som vi sedan följde med hem och fika hos. Morfar var där med Bianca som jag längtat efter att få träffa! ( min förra hund) Sen kom mormor dit och sen åkte vi till Kallkälla. Det är ett hål i skogen där det finns rent vatten att dricka ( sjukt gott)

På söndagen var det en jättestor marknad i Åsele så vi for dit och var där under dagen, där det inte fanns speciellt mycket bara massa skit och samma saker överallt. Men det var kul ändå! :) Jag och Max var tvunga att se till att Mormor inte köpte upp hela marknaden ^^  Under söndagen kom moster Åsa och hennes kille. Det var väldigt kull då jag inte träffat henne på ett par år... ( hon bor i Göteborg) 

På måndagen åkte jag och Max och fiskade men tyvärr fick vi ingen fisk men vi hade kul ändå :D

På tisdagen städade vi och fixade lite sen åkte vi hem till mormor och var där och grilla under kvällen :)

På onsdagen åkte vi hem ganska tidigt vi la in alla grejer i bilen sen åkte vi till mormor och käka lunch sen åkte vi hemåt men först till Gävle där vi träffa Max mamma och åt middag :) sen åkte  vi hem.



mitt hus i Nässjö :)





Våran strand




varje morgon och kväll åkte vi ned till badet pch bada :)




När jag fyllde år fick jag en till bukett blommor :)




Jag fick denna också som jag velat ha sen min tog slut :)




på födelsedag




typ varje dag Max vann alltid i slutändan














Moster Åsa






Det var lite av de vi har gjort :)

Norrland!

2010-07-15 @ 12:11:54 | Allmänt

Snart ska jag och min älskade pojkvän Max åka upp till Norrland där jag har mitt sommarställe i ett par dar! :) Där bor även en del av min släkt från mammas sida. Det kommer bara vara jag och Max som åker och Wielma såklart :)  Det kommer bli såå kul! och riktigt mysigt!



Igår firade min familj mig eftersom att jag fyller år imorgon men kommer firas hos mormor då.


Jag fick Bla. Blommor, pengar, Presentkort och Ralph Lauren tröja :)



Här är blommorna jag fick av max    VÄRLDENS FINASTE!! Brudbukett!











HA en trevlig helg!


lite uppdatering för dessa dagar :)

2010-07-13 @ 11:06:18 | Allmänt
Som ni alla vet så har jag inte bloggat på ett par dar, jag har haft annat för mig och fullrulle hela tiden :)
Bl.a. så har jag shoppat en hel del!! jag har varit ensam hela helgen så då förstår ni att jag har haft fullt upp hela helgen med det ;) handlat, vänner, städat och sovit ;P  Men i helgen hade också Micaela tjejmiddag vilket var mycket trevligt. Hon har ju fyllt år. I söndags åkte jag till det nya badet för första gången... Det var nice där och trodde inte det skulle vara så mycket folk man kände där :) Igår åkte jag också dit med Micaela och Mikaela.
Idag ska vi dit igen :) Igår kväll åkte jag också till Solna och var där under kvällen.. tur så hade jag J. som kunde hämta mig där när jag ville hem! :)




PÅ Fredag fyller jag år!





Lite bilder från hos mig...
















Finaste Wielma

2010-07-08 @ 11:09:59 | Allmänt





dagens

2010-07-06 @ 16:56:43 | Allmänt
Idag har jag åkt tillbaka till affären där jag köpte Wielmas klotång för ca 500 kr den var inte speciellt bra och funkade inte som den skulle, den var också väldigt dyr och var inte värd pengarna. Så jag åkte dit och fick pengarna tillbaka :) Jag har även hört att den finns på apoteket där dem skickar tillbaka alla klotångar..

just nu färgar jag mitt hår och hoppas på att jag hittar något roligt att göra ikväll men ikväll ska jag även sälja min kamera (: hon som ska köpa den jobbar natt så vi ska mötas klockan 23.00 idag ;P



Ensam och Uttråkad

2010-07-06 @ 01:40:47 | Allmänt
DÅ är man hemma från bion, den var bra och som vanligt påverkar den en psykiskt.. känner mig deppig. jobbigt är det.. Just nu känner jag mig väldigt ensam och uttråkad. Tänker bara på filmen hela tiden..

Jag hade kul så länge det vara med Madde, mickis, johan och linus iaf :)


Menmen, jag ska nog sova nu.... Få denna kväll att ta slut och satsa på något kul resten av veckan..




Eclipse!!!

2010-07-05 @ 18:22:54 | Allmänt
I helgen var jag i Gräsö från torsdags natt 03.00 när vi äntligen kom fram... Tills söndag. Det var skooj :) Vi var några färre som åkte den här gången det var bara Jag, Micaela, Alicia, Johan och hans tjej Madde, även Andreas och Markus :)

Igår kom jag hem vid 10-11 på kvällen då hade jag bråttom för att fixa ordning mig för skulle ut med Alicia vi skjulle ta bussen till sigtuna men så blev det inte..


Idag har jag varit och badat i Sjudar med Elin och Pernilla även massa andra vi kände var där.





NU SKA JAG MICKIS JOHAN OH MADDE KANSKE ÄVEN NÅGRA ANDRA ÅKA PÅ BIO OCH SE EEEEECCCCLLLLIIPPPSSEE!!!! :D ¨


Ha en trevlif kväll!!

Torsdag! Gräsö i helgen igen! :D

2010-07-01 @ 12:29:33 | Allmänt
Igår gick jah ut och träffade Malin en stund, hon var barnvakt. Det såg verkligen gulligt ut! Hon såg ut som ett barn själv när hon sprang runt och lekte med två åringen på lekplatsen! haha :D

Efter jag hade träffat malin gick jag hem till Micaela igen hon hade sovit och mådde bättre (: Jag var där en stund sedan kom MAxe och hämtade mig så åkte vi och käka, Under kvällen var vi hemme och såg film 2012.. Jag hade aldrig sett den men max hade de, den blev inte som jag trodde men heelt okej.... Nu lääääääängtar jag till jag får se Eclipse!!!!!!!! ååh.


Idag har jag inte gjort speciellt mycket men har bland annat tränat hunden att vara ensam hemma och lite sådant... Nu hade jag tänkt att typ ta ett baad :) och sen packa inför Gräsö idag med Alicia, Micaela, Johan och Madde. Och kanske Richard :)





Ha een bra dag!

RSS 2.0