Grattis Maaaaaax!!! :D

2011-01-31 @ 21:47:52 | Allmänt
Idag fyller älskling år! <3 dock lite sent att säga de nu kanske ^^ Men idag har jag varit hemma från skolan var sjuk.. Jag åkte o käka lunch med pappa o några. Sen hem o blev skjutsad till max :) så har varit där heela dagen sen kom mamma och hämtade mig fast hon var ju såklart hos maxen ett tag också o så :)


Igår jobbade jag hela dagen från 10.00- 17.30 sen kom pappsen och hämtade mig (: jag var superduper trött dom sista två timmarna o var verkligen en zombiiee... de var jättejobbigt!!  Dock hade ju bror min väckt mig ett antal gr under den natten så inte konstigt.... Kanske därför jag e så sjuk idag liksom? får ingen vila liksom..



Jag borde ha pluggat odag men tiden räckte ju inte till liksom.. låg o sov till klockan 12 typ o hade en massa knasiiga drömmar men dom delar jag inte med mig här ;D




Nu ska jag göra nånting typ käka liite pappelsin ( apelsin) de e ju nyttigt ju! så ska jag väl passa på o vila så jag kan gå till skiolan imorogn! :D




Ha en bra kvälll!!



Jag och maxen på min skolavslutning i 8an! ;P han hade precis haft sin i 9an!




btw. De där svart/vita huset man ser i bakgrunden har jag bott i ! från jag var typ 3 - 8 år ;D

jisseess.....

2011-01-29 @ 12:05:48 | Allmänt
Igår var jag med mickis b vi åkte till väsby på kvällen dit också mina älskade tjejor mickis o lina kom! awsome... Kvällen började väl ganska bra men slutade rätt dåligt... ^^ Det blev lite triangeldrama osv.. var ändå rätt kul faktiskt ;) haha...   Människor är verkligen så sjukt patetiska...




Idag har jag nu vart o ridit Underbart <3


Idag ska jag fira maxen med hans familj (: Trevligt. Sen ska jag vara med max under kvällen :) <3





ha en fantastiskt trevlig lördag!!



Bilder från igår (; 










Nu ska jag fixa o typ färga håret? :D ska också sätta på mig mina nya kläder idag :D

SHOPPPPPIIIING!!!!

2011-01-28 @ 17:23:34 | Allmänt
FREAK! Jag är f*n värre än värst! på att shoppa!! heelt otrolig!! Jag förstår inte hur jag lyckas köpa så mycket kläder hela tiden! Ser jasg inte att det verkligen inte! får plats med någe mer kläder i min garderob!! Som är dessutom ny rensad! jisseess....... Jag har köpt hur mycket nytt som helst i december och fortfarande inte använt allt.. Så går jag nu och köper sjuuuukt mycket mer!! Jag är helt galen alltså..



Igår åkte jag och mickis till kista jag skulle köpa ETT nytt plagg... knappt de... Jag skulle också köpte present till maxen som snart fyller år (:


De sluta med att jag hitta de jag ville ha till max men jag köpte också det jag VERKLIGEN inte skulle köpa! så typiskt! EN Munkjacka och ett par byxor..... Har köpte massa nya byxor och munkis... Jag köpte även tights ..(:



Ett par byxor jag köpte igår 99kr: 
 
Dom ser mycket snyggare ut i verkligheten än på bilden iaf (=



MIn rosa munkjacka jah köpte 99kr



Sen köpte jag lite annat också men det var iaf billigt (:



Idag var jag mickis o jimmy på ett lager där dom säljer Jack and jones och typ Veromoda kläder!! ALLT 50 KR!!!!!!

HEEELT SJUKT VAR DET!!! VIssa Kläder som inte ens har kommit ut i butiken och hur mycket som helst! Rena drömmmen!!!!   Så klart jag köper huuuur mycket som heelst!!! :D

 


Det här köpte jag plus lite till!!!










Det här köpte jah till mig själv det är då bl.a TVÅ koftor, TRE byxor, EN kläning, TRE t-shirts TVÅ långarmade fit tröjor till typ tights.

Sen köpte jagh lite till maxen o mamma (: Sammanlagt betalade jag 700kr och ALLT kostade 50 Kr!!



Nu lägger jag in resten av lönerna på banken ;PP bäst så..


Ja o mikckiiss igår i en frisör salong i väsby...


DÖV!

2011-01-27 @ 11:44:39 | Allmänt
Idag känner jag mig verkligen helt dööv i mitt öra! och en hel del i andra också.... Jättejobbigt!

Igår vart jag hemma hela dagen tänkte gå till mickis men hade fett ont i örat och i halsen. Så jag stannade hemma. JAg badade i typ 2 timmar ist!  :D så sköönt... Sen kollade ja på en film som började 9 SWORDFISH typ.. inge spec film tkr inte jag ..


Idag ska jag träffa mickis vi ska åka till typ kista o handla lite (: eller iaf kolla om jag hittar ngt ;)



Nu ska jag strax ha lunch sen fortsätter lektionerna två st kvar!



HEJSVEJS!!





LÖÖÖNIING!

2011-01-26 @ 17:54:31 | Allmänt

Imorse vaknade jag kl. 04.00!! på morgonen... Utav hade jag hade SKIIIT ONT i ena örat där jag har öroninflamation och i halsen som jag har fått fett ont i!!! Jag kunde inte sova så var tvungen att gå upp och ta massa grejer som skulle ta bort värken...


Igår skulle jag egentligen åkt in till akuten men de orkade jah inte^^ så fick en tid imorse ist. Så jag fick pencilin o grejer och nu kommer jag äta 5 st! mediciner om dagen! jag brukar inte ens käka massa piller för jag hatar sånt!! å bara för de får jag nu käka hur mkt som helst.. -.- hmm.. inte kul.



idag var de en lång dag men jag och tjejerna åkte iaf och käka kina lunch! MUMMSS.


Idag kom ju lönen!! :D Sen får jag dubbelt så mkt imorogn igen!! YEES!!!!! Eftersom jag har ju två jobb så två löner! NAJS ;D




HA en bra dag!



Romme!!

2011-01-26 @ 17:38:39 | Allmänt
Dagen blev lyckad i Romme (:  Mamma kom in och väckte mig kvart över 6 och bussen gick halv 7 från skolan!! Ohshiit! Jag skyndade mig upp och som tur var stod max där och tog alla sakerna som  skulle med medan jag satt på mig mina kläder. jag hann inte ens borsta håret! eller sminka mig eller något!! men de gick bra iaf.. Vi hann med bussen.

När vi kom fram hade både jag och Max allting så vi slapp hyra! skööönt!!! Det var fett mkt människor som skulle hyra de fanns dom som fick kö nr 120 ! kuul.  SÅ jag och Max kunde börja åka direkt (: Det var ingen sol och riktigt kallt! så redan efter 2 timmar vi kom fram åkte jag o max och käkade lunch. Där satt vi i hela 2 timmar! Sen när vi kom uit igen hade solen tittat fram och det var riktigt mysigt att åka :)

Vid kvart i fyra fick man åka upp sista gången och vid 15.40 var jag och Maxen högst upp och där fann det ett ställe man kunde fika på jättefin utsikt! :D så vi blev dem sista som fick komma in och fika så satt vi där till typ 5 över 4 .. och våran buss gick 16.15 men eftersom vi inte hade ngt att lämna in kunde vi bara åka ned direkt till våran buss.


Dagen blev lyckad och det var riktigt mysigt att åka efter lunch nä solen hade kommit fram! :)




Innan lunchen ;)












Våran luuncch Bestod av ::





Efter lunchen när solen kommit (:




fika huset på toppen (:

Muummss!



Utsikten

Romme!! imorgon !! Hej öroninflamation..

2011-01-24 @ 23:08:38 | Allmänt
Hej igår jobbade jag hela dagen från 10.00- 17.00 i väsby centrum det gick bra (: Det var roliga tjejer som, jobbade så vi hade iaf kul. På kvällen efter jag kommit hem o duschat o sådant gick jag hem till mickis resten av kvällen :) 



Idag har jag också jobbat fast på söder och jag hade turen idag att Kajsa o Sara kom bästa tjejer! Vi jobbar ju tyvärr aldrig med varandra och ja o sara brukade alltid göra de men inte längre tyvärr.. Men kajsa kommer iaf jobba samma dagar (: Vi tre gick och käkade sushi idag på rasten trevligt <3 



Imorgon blir det Romme med skolan! skit kul! Men paaain ... har så J*vla ont på en del ställen på kroppen... så jag kommer fan gråta av smärta människorna i backarna kommer tro att jag är rädd fast jag har ont... :( 
Jag kan t.ex. säga att jag har öroninflamation.. så måste till doktorn i veckan med de.. För de såg inte spec bra ut. :/ Fick det i typ lördags då hade sjuuukt sjuuukt ont... Men sen har jag inte haft spec ont har kommit ibland bara..  




Nu ska jag hoppa in i duschen os.v. sen ska jag sova!  SKA VARA I SKOLAN 06.30 !!


ha det bra!




Jag o jimmy ( Jag e en bebis ) med "nappflaska" och snuttefilt (som inte syns)






lördag ridning- ledigh

2011-01-22 @ 14:44:50 | Allmänt
Igår ville jag inte ens gå till skolan jag pallade verkligen inte efter allt som har hänt o jag hade verkligen inte orken till de. Men jag tog mig upp en då för de var viktiga saker jag skulle göra i skolan.. så jag kom en timma sent o sen slutade jag redan vid ca 11.30.

Igår firade vi sofie som hade fyllt år jag mötte upp johanna så gick vi till ett par timmar. De var kul jag kunde tänka på annat ett tag. Efter de kom mickis o vi åkte till väsby ett tag också.


Idag vaknade jag jättetidigt o mådde jättedåligt och kunde inte sova men skulle ändå upp kl 08.00 för att åka till stallet. Jag trodde inte jag skulle klara av att rida idag trodde ja skulle få avbryta lektionen men det gick bättre än väntat.  Det bästa med att rida är att alla ens tankar, känslor glöms bort de enda man tänker på är hästen man är så koncentrerad och tänker inte på något annat. Det är helt underbart.


Nu håller jag på att fixa mig ska hem till mickis ett tag sen ska jag hem o käka med familjen o därefter bio.




ha de bra.


En bild från igår jag skrev EKMAN på Tonys gips.   De e jättetomt utan mina naglar jag hade :(








My heart still aches with sadness, and secret tears still flow. What it meant to love you - No one can ever know. But now I know you want me to mourn for you no more To remember all the happy times life still has much in store. Since you'll never be forgotten, I pledge to you today A hollowed place within my heart is where you'll always stay.

R.I.P Rickard Emanuel Larsson

2011-01-19 @ 23:06:33 | Allmänt
Jag kan inte fatta att det är sant! Det var bara nån vecka sen jag pratade med dig senast! och helt plötsligt så ser man allt de här på facebook! :'(  Är så chockad förstår fortfarande inte vad som hänt trodde verkligen inte att det var sant! fy de är inte rättvist! 


Tack för de fina minnerna med dig! I never would forget you!

Rest in peace!   Vi ses i nangijala <3


1985-10-18 * 2011-01-19


Tisdag lektioner?

2011-01-18 @ 16:21:17 | Allmänt
Igår hade vi endast två lektioner sen åkte jag och brudarna till brödis o fika och därefter åkte jag hem en stund och sen tbx till centrum för att möta upp tjejerna igen och sen tog vi en sväng till stan och var där ett tag kollade lite osv..


Igår jobbade jag gick väl sådär... förstår inte vad mitt problem på söder har blivit? Älskar "jobbet" mer än vad jag älskar ämnet? Svårt att förklara vad jag menar...


Idag började det nya schemat sovmorgon varje dag förutom fredagar till 09.35. Första lektionen började ett nytt ämnde "Naturkunskap" ett väldigt fruktat ämne.. enligt mig. Men det gick bra vi hade en ny lärare som jag har träffat förut han brukade hjälpa mig med matten... och han e snäll osv. duktig kan mycket ämnen och är väldigt clever... hallå han har ju Nk... och forskar osv. en väldig nörd! om jag får säga så... han sa ju bl.a att han också spelar mkt data.... hmm... Såklart.... och även typ gått på universitet i 10 år!?


aja ett väldigt tråkigt ämne som kan bli bra och helt okej men en bra lärare han? verkar så! :) Here I come! Your favorite girl! ;) 

Efter Nk var det historia var kvar en liten stund sen drog vi o tjejerna och åt på donken (gjorde vi igår efter fikat med) sen åkte vi till spanska lektion och sen var min aktiekunskap inställd! :D


idag blir det att vara med max han har ju bott hos mig ett par dagar nu (;




Ha en fortsatt bra dag!



Om Mindre än en måndad har jag och Max TRE ÅR!!!  14/2- 07 :O :D tiden har gått sååå fort!!


0Jag på våran 1 års dag.    "jättesöt bild"




Jag och Max på våran 2 års dag.


Awsomeee!!!!!

2011-01-17 @ 09:42:56 | Allmänt

FAN VAD GRYMT ASSÅ!!!   Jag har en lektion nu sen slutar jaag!!!! :DD Egentligen slutar jag typ 2-3! Förra veckan hade jag en lektion på måndag och en lektion på tisdagen för att min lärare är borta och vi har flera lektioner med henne. SÅ dte är så grymt att hon inte är här!



Lektionen vi har nu skulle egentligen vara våran sista lektion men eftersom vår lärare är grym kunde hon ha oss nu ist!!! :D





God morgon!!

2011-01-17 @ 08:49:39 | Allmänt
Idag var det måndag igen då.. Gissa vad jag ska göra efter skolan? (; JOBBA på söder :D Hoppas det går bra idag annars blir jag väldigt ledsen...



Igår låg jag o sova typ hela dagen fram till att jag skulle åka till stallet! vid kl. 4. Det gick bra att rida igår jag hoppade skiit kul som alltid!!  Jag älskar att hoppa. Efter det kom max o min bror och hämtadre mig igen (de skjutsade mig också) SÅ åkte vi hem o duscha o sådant sen tog vi de lugnt hela kvällen :)




HA en bra dag! :D




Saknar er <3



Söndag! LEEEEDIIIIG! :D

2011-01-16 @ 14:22:24 | Allmänt
det har vart grymt att få vara ledig denna helg och inte ha plugg heller... Så kommer dt dock inte se ut den närmaste tiden.. :(



Den här helgen har jag gått ut både fredag och lördag för att passa på nu när jag inte ska upp tidigt.. Jag kommer inte orka vara ute länge när jag ska jobba i väsby sen.. för det är riktigt jobbigt! Jobbet asså.. men när jag åker till söder och ska jobba har jag aldrig haft problem att komma bakis osv. inte lika jobbigt jobb alltså fysiskt... (:


I fredags träffade jag mic´kis och lina vi satt hos min fader o drack hela kvällen och pratade en massa (: det var trevligt!

Igår red jah på morognen sen var jag hemma o sov hela dagen o bara segade. på kvällen åkte jag till väsby, det var faktiskt ett tag sen nu! efter väsby passade jah på och vara ute längre så jag åkte hem till fia och var där ett tag :)



Idag fick jag sova hur länge jag ville.. det får jag aldrig.. Dock så är det typiskt när jag väl får sova längre ska hunden upp tidigt!!! Vilket hon aaaldrig gör annars! -.- Så var tvungen att gå ut med henne vid 9 sen gick jag o la mig igen :)



Idag ska jag åka till stallet (brukar inte göra de på söndagar) ska hoppa! :D så ska städa rummet o fixa lite osv. för sen kommer maxen också han har ju vart sjuk hela veckan ;p  



ha en trevlig dag!!



Tyvärr blev de inga bilder!


Wielma häromdan hon hade lagt sig i sin runda leksak.. ^^



bra dag!

2011-01-14 @ 15:38:53 | Allmänt
Gillar denna dag.


Idag har jag nu varit och klippt wielmas klor( brukar göra de själv) men ibland växer dom liksom ifrån mig" så emellanåt går jag till vet. så de kan klippa ordentligt.. (: Efter de övningkörde jah, vi åkte förbi farmor och sa hej en snabbis sen åkte vi hem :)


Nu ska ja bara försöka göra klart en uppgift från skolan så jag e helt pluggfri resten av helgen :D




UNDERBAAART!!:D

2011-01-14 @ 12:50:04 | Allmänt
SÅ nu är matte b np äntligen över! Vill inte säga hur det har gått,men de var rätt svårt!


proevt tog mig typ 2 timmar att göra.. man fick sitta i 4 timmar! efter provet gick jag till min lärare för att snacka om netyg osv. i religon! Fick det betyget jag önska! så hon sa att jag inte behövde göra massa grejer för att höja mig för jag hade redan betyget klart! :D  AWSOMMEEE!!!! Det betyder att jag är HEELT PLUGG FRI!! denna heeelg  :DDD UNDERBART!! Jag hade en del att göra annars i religon men slapp ALLT! YEES!!!


Så denna helg har jag varken plugg eller jobb!!! Hur bra kan de inte bli liksom!! EN sådan här helg kommer det inte bli på länge efter denna!! :( Så ska försöka ha kul!!





HA en trevlig heelg!!!!1



Såå JA!!

2011-01-13 @ 21:53:53 | Allmänt
Undrar om det bara verkar vara jag som pluggat en aning till matte np imorgon?? Jag har vart hemma hela dagen inte gjort en smack mer än att dega o sega o sova lite med lillan (; 


Har föröskt plugga men de har inte gått någe vidare förän nu för ett tag sen då jag lyckades hitta mig en plats som funkade bra att fokusera på.. :) så nu har man kommit en bit iaf.



Dagens händelser: Idag har jag tränat wielma ett steg längre i att vara lös (Hon e jäätteduktig) Hon e grym på att lyssna! Men hon vill ändå gärna springa fram till andra människor och hundar. Så idag lyckades hon att inte springa fram till människor! :D det kom en hel del på promenaden idag och hon brydde sig inte ett skit ´hade endast fokus på mig och gick fint hela tiden när jag bad henne då de kom folk! :D folk stod och skotta snö på vägen och hon gick bara glatt förbi efter mig! :) så duktig! man blir glad över att ha lyckats...

en annan ny sak hon  har lyckats med idag för första gången gick hon själv in och la sig i mitt rum och stannade för att sova. Annars brukar hon alltid vara där alla är eller springa efter mig vart jag än går. det är sällan hon kan stanna o vänta tills jag kommer tillbaka om jag behöver gå ut från rummet! (:
men idag när jag gick in i rummet och hade vart på ett annat ställe i en timme och resten av la familia var i köket så låg hon själv i mitt rum o sov!  Det tkr jag e bra! då de e fett drygt att hon aldirg kan bara stannna lite utan måste genast följa efter vart man än går... 




Nu ska jag plugga liite till!! Sen är det bara att sova! så hörs vi efter provet imorogn!! Börjar 08.15 + 4 timmar fram sen hem kanaske kommer hem tidigare (=


ha en trevlig kväll!!



Wielly sover i en filt i mitt knä! (bild från i somras)


YEES!!!! SKOLAN INSTÄÄLLD!! :D

2011-01-13 @ 09:34:28 | Allmänt
IDag skulle jag åkt till skolan 08.15 egentligen började jag 09.35 men skulle plugga matte. Så när alarmet ringde vägrade jag gå upp stängde av alarmet hela tiden sen slutade med att jag försov mig men när jag väl kom upp kunde jag välja mellan att ta en lång dusch eller springa till bussen och plugga lite matte skulle jag hinna. Men kände ändå mer för att ta duschen såklart.. eftersom tiden var knappt att jag skulle hinna plugga ngt o hinna få hjälp om jag skulle behöva. Så när jag kommit ut ur duschen o börjat sminka mig FICK JAG DET FANTASTISKA SAMTALET. Johanna <3 Hon sa SKOLAN ÄR INSTÄLLD!! :D YEEEES!! och idag går jag i skolan enda till kl. 16.00!! såå FAAN vad najs!!


Min magkänsla e bäst. Tänk om jag hade åkt till skolan och stressat o skit sen hade vi ingen.. VILKEN TUR JA HAR!! :D 




Idag ska jag plugga matte. och sen funtar jag på att åka till söder och träffa mina söta kollegor jag aldrig får träffa när jag jobbar för vi jobbar inte längre på samma dagar :(  Men så ska försöka plugga massa matte  innan så kan jag åka och jobba på södeer! :DD



Ha en bra daaagg!!!



Sist vi sågs var det på jul kryssningen den dagen sista jobbet var öppet inna jul stängt! :)


Jag o sara dansar och bredviid två till från jobbet.



Omöjligt ju..

2011-01-12 @ 20:22:43 | Allmänt
idag åkte jag hem efter skolan duschade osv. för hade haft idrott sista lektionen sen kom mickis till mig och vi åkte till eurostop för att byta Wielmas tikskydd (mensblöja) IGEN men denna gång tog jag pengarna ist för att prova en annan strl. den första var lite liten och den andra var alldeles för stor... Såå.. får hitta  på någort annat men hon kmr ändå itne löpa igen förän typ ett halvår! så har tid att fixa ett nytt...


Idag när jag kom hem så möttes jag av en vääldigt glad vovve (wielma) som alltid dock! men såg i hennes mun att den var helt knaal rosa!! ni vet lite röd rosa som om hon hade ätit något rött tuggumi eller vad som. så brukaer man få den färgen som hon har i munnen.... jag ba eeehmm... jahaappp... satte igång och leta i huset vad det kunde vara.. men inte så lätt att hitta de heller då man bor i stort hus med massa saker i... men tror inte det kan vara något allvarligt hon har ju inte blviit konstig på nått sätt leker som vanligt.. men har en tanke på vad det kan vara hon har ätit.. men glömde bnyss bort vad jag tänkte på...


btw. Inga pipleksaker funkar till henne har köpt en mängd olika pip leksaker, latex, gossedjur allt möjligt.. men ändå lyckas hon bita sönder dom (pipen) så att de slutar pipa efter ca 20 min.. 

jag har även köpt lite latex figurer som hon älskar men efter en halvtimma har hon nästan käkat upp hela! ja bitit sönder dom! sämst kvalle asså.... -.-  Hon kommer f*n bajsa gummi imorgon!!


På fredag har vi Np i matte!!! :S:SS :((( :'(((( usch... Så ska försöka läsa lite ... och skippa sovmorgonen imorgon och gfå till skolan för att plugga matteeemaatikk..



HA EN TRFEVLIG KVÄLL!!




Wielmas favorit GRIS

Hon har dock inte lyckas bita sönder den här men hon äälskar att bita den i rumpan!




Och här är hennes nya figurer som hon har bitit sönder ben, huvud os.v. på! Stackars djur asså ;PP


Onsdag

2011-01-12 @ 12:48:21 | Allmänt
På fredag ska vi ha matte np... sen blir det ingen mer matte!! :DDD Har längtar efter de här! Gillar ej matte... men hare ändå klarat mig riktigt bra.. i kursen..... :DD

Ida ska jag åka och lämna tbx wielmas tikskydd.. de passade inte var förstort ,,, så (=  Sen ska ja hem o plugga matte tror jag (;




HA DET!

Inlupp 7 kommunikation och marknadsföring

2011-01-12 @ 10:40:47 | Allmänt
Jag önskar mig den nyaste Iphonen i julklapp som inte har kommit ut än. Men den ska komma till jul.
Företaget lockar mig genom att erbjuda en mycket bättre iphone än den som kom senast, ex. bättre internet, snabbare och billigare, en bättre megapixel kamera, ett batteri som håller mycket längre även fast man lyssnar på mycket musik och surfar. Det ska även vara en bättre mottagning, om man inte har abonnemang så kan mottagningen vara jättedålig när man pratar i telefon.  Det ska finnas fler appar att ladda ner i telefonen och väldigt bra appar som man kan få mycket använding för. Den nya Iphonen ska heller inte gå sönder så enkelt så man slipper lämna in den hela tiden, den ska vara den hållbaraste.

Det ska finnas så mycket ny teknologi att det ska ta över ett år för den nästa nya iphonen att komma.

Företaget har lockat mig genom media, reklam: annonsering i tidningar, radio och tv.

rabatterbjudanden, sälj- och kundtävlingar, publicitet i massmedierna.

Jag vill kunna få ett sms så fort den nya Iphonen har kommit ut så jag snabbt kan be päronen att springa o köpa den till mig.

Jag tror inte de använder sig av så mycket relationsmarknadsföring.

De har närhet till kunderna men på kundens villkor och har även genuint intresse för kunden även efter försäljning.

Mina naglar är bort :( Buhuuuuu ;(

2011-01-11 @ 21:16:26 | Allmänt
Nu är mina naglar borta... känns jättekosntigt!! har ju haft dom i över ett halvår! :O ;( Dock kände jag att jah ville ha mina riktiga naglar nu ett tag och orkar inte springa hela tiden till salongen o fixa dom.. Så nu tar jag mig ett uppehåll!


När jag sitter och skriver på datan nu känns det rikitgt konstigt! har jättesvårt att skriva! :O är såå ovan :O har inga naglar alls kvar men är klumpigare än någonsin och jättekonstigt verkligen...



Alla vet ju hur ett par naglar ser ut och känner inte att jag vill lägga upp en bild på dom men nu ska ni få se hur mina naglar har sett ut tidigare! (:





Mina första naglar - som jag blev MYCKET nöjd med!!! Äälskade dom!





De här blev jag inte alls nöjd med..





Lite nöjdare med dom hära




Kom till ett nytt ställe. Blev nöjd igen- hade dessa i 2 månader (=





Dags för Jul tema!! ;)



dsc00745



NYÅRS TEMA  (sista) 





Jag tycker de känns jättebra att ha mina vanliga naglar igen docl väldigt konstigt men jag vänjer mig nog snart (: ska bli skönt att kunna göra vad jag vill utan att tänka på naglarna os.v. ! Jag kan ju alltid göra om dom igen ifall de är så! :) de e ju inga pengar problem utan bara tröttnat...  Men kommer såklart sakna dom!




Ha en trevlig kväll! (=

Tisdag! Ta bort naglar..

2011-01-11 @ 16:20:16 | Allmänt
Idag hade jag åter igen bara en lektion, fick sovmorgon och sen andra lektionen hade vi och sista lektione men den sket man ju i..



Idag har jag bokat min tid för att ta bort mina naglar!! :D LÄngtar ... ^^ faktiskt...! :)


Idag har jag också ringt och sagt att jag inte kommer kunna jobba i helgen ska plugga och rida mkt så orkar inte stressa som förra helgen.. (: dessutom har jag jobbat så mkt flera helger i rad. Såå men känner ångest över att jag inte ska jobba i helgen :( känner mig jättedum.... borde inte känna så men jag e en sådan arbetsnarkoman o bara tänker på massa pengar heela tiden....




Ni Minns dom där Gstar byxorna jag snackade om som var helt slut överallt? ;)
 
Jag ljög jah fick tag på dom sista byxorna i mina stl för ett tag sen!  De fanns bara jättestora byxor kvar men dom lär ju vara slut nu ;D För de kommer inte få in några fler sådana byxor heller!! :D De skulle bara få ett x- antal stycken och dom tog slut överallt efter tre veckor!! Jättepoulära! Till och med Alla ( Killar och Tjejer) på Gstar butikerna går runt med sånna ! ;O   Men gillar inte när randoms härmaer mig så jag ville inte säga då innan ag viste att de var helt slut  ... ;PP SÅ säger de nu!!




Såå JÄvla PORRIGA!!!! :OOO ÄLSKAR DOM!

1 400kr GSTAR RAW











måndag kväll

2011-01-10 @ 23:17:51 | Allmänt

Go kväll!!  Vilken härlig dag det har varit idag!!  :D behövde bara ha en lektion på morgonen sen fick vi gå hem :D kl 11 var jag hemma odag och det var ett strålande fint väder var super nöjd! hela dagen! Jag åkte och träna sen solade jah! e så sjuukt blek nu! har inte tränat (föutom ridning) sen i slutet på oktober!!! Har inte haft tiden... har pluggat såå mycket och jobbat os.v... Så det var grymt! skönt att träna! :D


Efter träningen åkte jah hem vilade en stund för att sedan åka o jobba på söder (: har inte vart där på nästan en månad för att det är alltid jul stängt en vis tid. Så det var kul! (= Dock min 4de dag i rad,... som jag jobbar... ska försöka vara ledig denna helg! :)



Imorgon har jag en lång sovmorgon. Efter skolan ska jag åka och ta bort mina naglar :D äntligen!  vill verkligen... har tröttnad :OOO Jag trodde aldrig att jag skulle de... menmen gillar att vara äkta.. alltså sköta mina egna naglar iaf! alltså ha långa riktigta naglar utan förstärkning ;PP (Gelé)




Godnatteen!! Hörs imorogn!! :D



Måndag- SKOLA!

2011-01-10 @ 08:52:53 | Allmänt
Fy då började skolan igen! började kännas som att jag hade gått ut skolan... LOvet kändes väldigt långt Men de är ju positvit! jag känner att jag har vilat ut smig ganska mycket och är redo för nya tag i skolan!


Igår var det ju söndag då sov jag i typ 4 timmar för på lördagen firade vi J. och jag kom hem vid halv 3 på natten tur att festen slutade 2 annars hade jag nog inte sovit något! För jag skulle ju upp kl 8 på morgen för att jobba i väsby C! Jag somnade kl halv 4 den natten ;PP


Igår kom jag upp trots allt och tog kvart över 9 bussen mot väsby och jobbade till 16.00 egentligen skulle ja sluta runt 5 men jag var tvungen att gå tidigare för att rida :)


Denna vecka har jag inget planerat! :D än... Idag ska jag åka till söder och jobba och jag måste boka tid för mina naglar.. Nu har jag bestämt mig jag ska ta bort dom - inte för att jag inte har råd nI ser ju hur mkt jag jobbar ;) Men efter att ha haft dom i över ett halvår tröttnar man if jag! På att åka och fixa dom hela tiden och ibland går dom sönder osv. orkar inte längre så jag ska ta en paus ett tag! :)



Igår gick min ena nagel sönder eller Gelen lossnade!




Lördag! rida-jobba-- PARTY

2011-01-08 @ 18:56:19 | Allmänt
Idag gick jag upp vid halv 9 fixde mig för att  åka och rida. Det sluta med att jag o kattis fick ha våran egna ridlektion! ^^ 

 Efter ridningen skyndade jah mig hem och fixa mig för att åka till jobbet.


Nu har jag precis kommit hem från jobbet och ska fixa mih för en 18-års fest ikväll!! :D kommer bli grymt.!




ha en bra kväll!!!!

Fredag Husdjursmässan!

2011-01-08 @ 18:53:14 | Allmänt
Idag var det typ min sista dag ever som jag fick sova hur läänge jag ville! eftesom jag jobbar o rider osv. så då går jag upp tiidigt och sådant gör jag på mig helg.


Idag var jag med alicia vi åkte till Kista på husdjursmässan. JA vi älskar djur! Det har vi varit på i flera år i rad! tyyp 4- 5 nånting.. :D  De var iaf jättekul! Som vanligt!!


Coola papegojor!









Iller.- som jag alltid velat ha



En naken råtta





En Gigantisk rex råtta satt på på min axel!






Hitta Nemo o Doris





Det fanns mååånga fler djur och jag höll i massor (;

Torsdag!

2011-01-06 @ 19:09:42 | Allmänt
Idag började jag jobbet i Väsby c kl. 12.00- 17.00 Det var en lugn dag idag och dagen gick bra! :) Imorgon är man ledig och sen jobbar man lördag och söndag..



Igår åkte jag och mickis till kista för att leta efter ett par Gstar raw byxor som är slut i hela stockholm som ockkså aldrig mer kommer in!... de kom för 3 veckor sen och allt är slutsålt... Vääldigt populära är dom!! Ett par army byxor Skiit snygga!!!

Efter kista åkte jag o mickis hem en stund sen bokade vi en bowling bana :D så vi åkte till väsby och spela bowling i våra OnePieces! Hahaah... Snacka om att folk kolla på oss ;PPP


Nu har jag duschat o fixat mig för snart kommer maxen! Då ska vi äta middag och sen Bakelser jag fick med mig hem från jobbet!! :DD











Godnatt

2011-01-05 @ 00:52:00 | Allmänt

Idag åkte jagf till banken sen till stallet o efter stallet ducha ja o sånt sen åkte jag hem till micikis o var där hela kvällen (: vi kolla film o gjorde negerbollar.. (;







Nu tänkte jah sova strax (: godnatt


Banken sen stallet!

2011-01-04 @ 12:50:00 | Allmänt
Igår var jag med mickis hela dagen o kvällen vi åkte till eurostop och böt wielmas tikskydd som hade gått sönder.. sen skulle vi till donken (=

Under kvällen var vi hos mickis vi kolla på Sex and the city movie (1an) os,v.,v,



Idag ska jag snart till banken o sätta in yttligare några tusen sen ska jah åka till stallet! :)


Ha en bra dag!

TJINGTJIING!





Glitter Princess! Hahahah

2011-01-03 @ 15:40:17 | Allmänt
Nu sitter jag och mickis och leker med min julklapp jag fick när jag var typ 8-9 år ^^  Jag minns inte ens att jag har använt det men minns att jag verkligen ville ha ett sånt och då är det typiskt mig att spara på de jag tkr om... fast det borde vara tvärtom använda upp det! Men jag är så när det gäller allt.. parfymer, kläder os.v. ;PP











Men mickis kusin ska få de här hon e dock typ 7 år så hon lär älska det.. (:


Hääärligt väder!

2011-01-03 @ 14:31:07 | Allmänt
Gud vad man blir glad när det är fint väder ute!  Tyvärr så har jag inte skrivit något inlägg på flera dagar har inte haft tiden till de.. ;P


Här är lite uppdatering från i Onsdags ;)


I onsdags åkte jag och lämna in pengar på banken ( jag sparar pengar till sommaren 11 då jag fyller 18 år och ska göra en massa saker ;D )




På torsdagen jobbade jag från 15.00 - 19.00

I fredags var det nyår men jobbade även då 07.00- 16.00.
På nyår åt jag hemma med familjen (: sen gick jag hem till mickis o föra därefter innan 12 slaget åkte vi ner till sätuna parken. Men de var inte så kul jag o min pojkvän fick raket på oss .. J*vla Idioter! MEN det gick bra ändå! som tur var...... Under resten av kvällen åkte vi till lite olika ställen kvällen blev inte så lyckad trots allt men förstod de.. Satsar på nästa nyår istället!








I lördags var jag med maxen hela dagen vi var hemma o lata oss heela dagen! :) jätteskönt!. och käkade  pizza!



På söndagen jobbade jag från 10.00- 17.00 sen åkte jag till pappa o käka och därefter till mickis under kvällen (;

Vi drack lite cider


och käkade chips..



samtidigt som vi gjorde ansiktsmask ;PP...




Micaelas mask syns btw inte ;PP

RSS 2.0