tisdag

2010-11-30 @ 23:04:40 | Allmänt
Idag har jag vart med maxen :) och vi var o köpte hårfärg (brunt) som ja ska färga mitt hår på torsdag med (:
idag har jag även pluggat till en idrotts läxa. det gick bra. Imorgon ska jag plugga till mitt spansk prov till torsdag.


Nu har jag iaf planerat in färgning av hår, klippning och en gång till påfyllning av naglar med nyårs tema. Allt det har jag ringt och bokat nu som ska ske innan jul! :)




Jag bjuder på denna fjortis bild sen sommras lite skämtt o sisidoo



Tre olika Affärsidér Gissa vilka ;)

2010-11-30 @ 13:10:52 | Allmänt
1___ Vi vill hålla barnets hud torr och ha en effektiv upsugnings förmåga för att kunna låta barnet leka oavbrutet.
2___ Vi hjälper dig att kunna träna regelbundet, förbättra din vardag genom att vara en drivkraft för bättre hälsa och ett ökat välbefinnande.
3___ Få fram unika godis sorter

INLUPP 2

2010-11-29 @ 13:42:04 | Allmänt
Grand shoes är en internetbutik som Fredrik Hammarqvist är grundare till. Han som en del andra har ovanligt stora fötter och det var svårt för honom att få tag på skor i en större storlek än vad andra skobutiker hade. Med skor på fötterna så vill företaget främst tillfredställa de fysiologiska behoven hos kunden. Så han startade upp en egen internetbutik som  är ett företag som vänder sig till målgruppen herrar med skostorlek 47- 52. De vill erbjuda skor till stilmedvetna män som har större fötter än många andra. Det är svårt för män som har storleken 47 och uppåt att hitta skor i en vanlig skobutik.

Deras affärsidé är att erbjuda stora skor till män med storlek 47+ för att det säljs inte herr skor 47+ i vanliga sko affärer. Han som startade Grandshoes har storlek 47+ och han hade jättesvårt att få tag på skor i 47+ så han startade då företaget Grandshoes. Stora skor till allt och alla i alla åldrar och till alla människor i alla länder. Deras internetbutik är en väldigt enkel internetbutik som inte är speciellt svår att handla ifrån. Det tar endast några få dagar att få hem skorna vart man än bor.

Det finns en liten fysisk affär som ligger i hägersten, men den är sällan öppen. Annars finns dom på Grandshoes.se  

Grandshoes öppnades år 2007 och är så nischad att företaget är beroende av kunder från andra länder och grandshoes riktar in sig på en målgrupp. 

a.  

BESÖKSADRESS:

Sparbanksvägen 85
12930 Hägersten
(Hägerstensåsen)


duktig flicka!!

2010-11-28 @ 23:39:13 | Allmänt
Idag har ja pluggat spanska, gjort klart min till en början jobbiga religion läxa och bearbetat en engelska uppsats!! :) duktg ja är!!


Samtidigt har jag sett Beck.



Nu ska jag snart sova godnatt!!




pallar inte mer!!!

2010-11-28 @ 20:40:25 | Allmänt
Jag förstår varför många skiter i skolan det är såå sjukt mycket press och stress!!! Heeelt fucking amazing!! Jag jobbade idag o hade min kalender som är ju min bästavän ni vet.., satt och planera in massa plugg i den som vanligt hade dock inte skrivit in allt sen veckan.. sååå jag hade så sjukt mkt att jag knappt lyckades planera för det var fan fulllt!!!  förstår inte hur jag ska överleva asså enda fram till vi får jullov!! :'( Hur mkt som helst!! har inte ens tid att skriva det här inlägget med tanke på att jag måste göra mina förbannade läxor!! :@

Jag längtaaar till studenten! Då J*vlar ska jag unna mig något riktigt STORT!!!!!!!!!! Ska spara en jädrans massa pengar fram till den dagen asså...

Från kladdis baket <3

2010-11-28 @ 00:11:13 | Allmänt
Mummms nu har Jag och Mickis,B bakat kladdis kakan :) den var jätte jätte GOOOOOD!!
Härkommer några bilder.



Mickis fick lite för mycke grädde thihihi ;P



Kladdis kakan








jul kul!

2010-11-27 @ 19:11:46 | Allmänt
Idag har jag ridit som vanligt det var lika kul som allttid! :) Efter ridningen fixade jag mina naglar igen det blev jul tema så dom ser väldigt juliga ut!! ;PPPP Men det är coolt!!


Igår var jag med mickis, mickis, lina o Frida! :D Vi hade fett kul hemma hos mickis b! :) och frida som man int sett sen i sommraas såå det var väldigt kul att hon kom!! :) <3


Ikväll får jah se vad som händer just nu e jag med mmickis b vi ska  typ baka kladdis kakkan (;;;;






Bilder från igåår ;PP  SOM JAG BJUDER PÅ! (;







jobbigt läge..

2010-11-26 @ 15:24:35 | Allmänt

Jag gillar snö.. Jag ÄLskar detta väder!! Idag har det varit såå härligt att vara ute med hunden, jag älskar när de snöar, stora snöflingor och de bara faller ner inte blåser o skit.. Det har ju kommit massa snö nu :D

Här är lite bilder från idag (:


















Här är lite bilder på de kläder jag köpte förra helgen ^^ hinner väl komma nya denna helg ^^ nee då (= bara julklappar jag ska FÖRSÖKA vänta med att handla kläder till jul rean!! :D längtaaar!







En Tomteluuva :D jättefin var den låång o fin!







Vanligtvis brukar jag ju skriva vad de kosta o vad det kom från men har inte vant mig vid att alla går o köper likadant (; vissa saker vet ni nog vart det kommer ifrån ;) Good for you!








Aktiieeträff!! och Arbetsintervju

2010-11-25 @ 23:36:57 | Allmänt
har inte haft tiden o blogga och internet har cpat sig dom senaste dagaran :s ;PP


Igår var jag iaf med Maxen, C. och M. vi hyrde film o köpte maassa godis o sådant o satt hemma hos mig under kvällen det var trevligt! :)


Idag haar jag haft fullt upp, jag slutade skolan skyndade mig hem fixade mig o åkte till en arbetsintervju... det gick bra :) men ska prov jobba typ nästa vecka. Efter de skyndade jah mig till en AKTIETRÄFF där massa människor fick sitta i ett rum och höra på när två aktiebolag pratade om sitt bolag det var Avanza bank och BTS.. Mellan dom var det fika där de bjöd på smörgåsar, kaffe, vatten, kakor o öl m.m ;) Med några skolkamrater det var rätt lyckat  faktiskt :) det var kul! Efter det åkte jah, Zarmina, Yasemine, Iller o kitty till väsby centrum o sprang runt där ett tag. idag var det ju Tomenatta där då har dem öppet till 23.00 vanligtvis till 19.00 ... Det var GANska så mycket folk.... (=



Sjuukliingg ;((

2010-11-23 @ 10:52:53 | Allmänt
Jahap... det sluta med att jag är hemma o e sjuk idag -.- Jag tror att det är maxen som har smittat mg ;( menme.. bara jag e hemma idag o blir hyffsat frisk så jag kan gå till skolan resten av dagarana.. behöver vara frisk faktiskt...


nu hare jag duschat o sett lite tv i min nya morgonrock jag har köpt ;) jag Ska lägga in bilder på de nya kläderna jag köpt! men orkar inte nu ska se på Djur polisen nu!!




HAAREE!

Mååndaagg...

2010-11-22 @ 13:40:16 | Allmänt
Då var det ¨måndag igen men denna vecka har jag inga prov och knappt läxor! :D

Idag har jag ringt till ett Café (hemliis) och ska på arbetsintervju på torsdag chefen verkade intresserad (: Men som ni vet har jag ju redan ett jobb, men arbetsnarkoman som jag är vill jag ju ha fler ;PP Jag jobbade ju på ett café förut minns ni? meen det var ju ett tag sen nu och där sluta man ju för det funka inte.....


I helgen har ja vart med maxen hela helgen :) och tagit de lugnt i fredags spec då vi hyrde film (: på lördagen åkte vi o handla lite kläder til mig ( visar sen) ;) och under kvällen var vi med C och M :)



Igår jobbade jag de gick vä bra, idg ska jag också jobba :P






Äntligen!!!!!! Har väntat på dennA DAG!!

2010-11-19 @ 17:07:57 | Allmänt

Äntligen är veckan över!! Jag är såå sjukt stolt över mig själv! utan att skryta asså!! Jag har sedan söndags pluggat VARJE DAG hela veckan!!! och jobbat! heelt sjukt.. Trodde aldrig jag skulle klara denna monster vecka asså.... Men jag gjorde DeT!! :D  jag har pluggat varje dag utan att ha träffat NÅGON på heela veckan! inte ens min pojkvän!! Fyfaan ;( ... MEN det gav sitt resultat!! Jag har haft TRE prov den här veckan.. Onsdag, Torsdag och Fredag.. Det har gjort så jag har klarat mina prov någorlunda iaf :) Nästa vecka har jag inte ett enda prov!! :D ska leva livet som aldrig förr!! ska inte vara hemma en enda eftermiddag sså!! :D NOWAY!
Men sen har jag prov varje vecka fram till jul så får njuta av inget plugga resten av helgen och nästa vecka! :D


Idag hade jag matte provet den svåraste delen av hela veckan.. jag bröt inte ihop iaf... så liiite förhoppningar på att jag har klarat det isf... kanske kan lyckas skrapa ihop någrav påäng :D meeen ska inte ha för stora förhoppningar nu....

Efter skolan kom mamma och hämnta mig vi åkte och klippte Wielmas klor. Har ju alltid gjort det själv men har blivit så osäker på hennes små kolsvarta klor... men men nu har jag fått lära mig lite tips och tricks (;


Idag köpte jag även med mig en Bajspåse hållare ! SKITSÖT!! en röd. Med små rosa hjärtanbajspåsarna! :D och en ny klotång!



Här är  hållaren som ni ser så i mitten ligger det redan påsar och när man tar bort tejpen där pilen är så är det jätttelätt att ta ut en påse. Den här är det meningen att man sätter fast på hundens koppel, sele,  halsband..





Här är dom söta påsarna jah även köpte till!






Idag var jag och Wielma ute på en lång promenad vid badet där jag släppte henne lös så hon fick springa en hel del! (: Hon är grym på att lyssna! Jätteduktig att ha lös!

Innan jag släppte henne. Svårt att få en bild när hon e lös ;PP
Här är också hennes nya täcke!! :)


Innan jag köpte det rosa täcket tänkte jag köpa den här :

Jättesöt men hon var inte såå förtjust.. (;




Nu ska jag käka middag med Maxen!! :)

Ha en trevlig kväll!!


För nu är det dags för fredags MYYYYSSS!!!


Inlupp 1 SKOLARBETE

2010-11-19 @ 13:14:16 | Allmänt

De galna prylarnas mecka   COOLSTUFF.

Coolstuff är Sveriges prylmecka. Här finns det massor av galna prylar, sånt som alla vill ha och man kan lägga ut hur mycket pengar som helst  även fast det kanske inte är det allra viktigaste sakerna som man behöver. På grund av allt skoj man kan hitta så lägger folk ut en massa pengar på hemsidan. Tv- Journalisten Borat Bar hans neongröna manliga Bikini som även kallas för "Mankini" finns att köpa där!

Affärsidén är att sälja roliga saker som alla kan ha roligt av. Hemsidan är enkel och det är lätt att hitta. Kontakten med kunderna är också väldigt nära och dom blir uppmanade att lägga ut filmer på youtube när sakerna används. Coolstuffs produkter är så populära att dem har hamnat på ett flertal youtube avsnitt.
När man ser ett youtube snitt på en kund som hoppar i en kall sjö i mars med Boratbad byxor
gör att många vill köpa en likadan.
Coolstuff har planerat att öppna en butik i Stockholm och Göteborg men de har inte blivit bestämt än. Det har gått så bra på internet då dom har många kunder från alla möjliga länder så de har valt att satsa på sajten istället.
Deras affärsidé är att rikta sig till alla målgrupper och till alla människor. Affärsidén är väldigt bred och funkar till allt och alla. Coolstuff har så många olika produkter att det finns något som passar till var och ens humor!

www.coolstuff.se

Skapar glädje och humör! Ingen kan glömma ett minne av deras galna prylar som finns och jag tror att många av människors behov av att uppfylla glädje och mycket skratt definitivt är en mening med affärsidén!


MANKINI!



Finns även i neonrosa!



Pris: 119 kr

Coolstuff bidrar till att familj och vänner kan komma varandra mycket närmare med en massa roliga prylar som man kan prova och skratta åt och skämta med varandra. Ett gott skratt förlänger livet och det gör så att cooltstuff bidrar väldigt mycket till den psykologiska biten på ett väldigt bra sätt. Den fysiologiska biten bidrar coolstuff med också en del av deras produkter gör så att man kan komma ut och röra på sig. Till exempel Mankini gör att de flesta springer i vattnet och badar med den.

pluugggpluggg-prooovv

2010-11-18 @ 14:08:36 | Allmänt
igår pluggade ja hela dagen som jag har gjort heela veckan har inte gjrt något annat! och jobbat söndag och måndag. Men annars bara pluggat :( har haft tre prov den här veckan eller tredje imorgon. Igår hade jag idrottsprov som jag fick MVG på (; och idag hade jag ETIK o Moral som jag också nog kmr få rätt bra på (: Imorgon har jag matte prov som kmr dock bli liiite svårare..


Idag ska jag ska jag plugga idag igeen så det kmr inte bli inlägg förän imorgon då jg ska redovisa ett skolarbete på bloggen och kmr arbeta med lite uppsatser efter skolan men sen har jag inget prov eller plugg nästa vecka!! :DDDD ÖVERLYCLIG! inte konstigt då jag har haft prov typ varje vecka... och hur mkt plugg som heeeelst!!!




Ha en pluggfri dag allihopa!! ;PP

Jobbigt...

2010-11-16 @ 15:01:42 | Allmänt

Mår jättedåligt idag har jättemkt huvudvärk os.v. .



Idag pluggade och jobbade.. det gick faktiskt bäst igår iaf... (= trots att jag och K. Gick och tog en extra lång rast för att äta sushi :D Mumms.. Godaste sushin är faktiskt på södermalm enligt mina undersökningar iaf ;PP

Idag ska jag plugga.. o hämta Wielmas beställda vinter täcke..



Orkar inte skriva mer mår inte bra assåå..


14/10 <3

2010-11-14 @ 21:00:11 | Allmänt
IDag är det ännu en gång den 14 och det betyder att det är min och Max månadsdag 2 år och 9 månader :) <3



Igår var jag hos merre och en del andra var där också det var en väldigt rolig kväll! Jag kom hem runt 4 imorse och jag skulle ju dock jobba idag så jag var väldigt trött.. (känner mig vääldigt ansvarsfull)


Idag har jag även planerat massa plugg inför nästa vecka har tre st prov! onsdag, torsdag och fredag. Vääldigt viktiga också! och måste klara dom!! Så jag kommer plugga heela veckan! och då kmr jag inte ha tid att sitta vid datan eller prata i telefonen som jag brukar den kmr vara väldigt mkt avstängd! så alla vet de. Efterrsom jag hart så mkt vänner som hör av sig till mig varje dag :) så kmr jag tyvärr inte kunna prata för jagkrm inte ha tid tyvärr :( så därför blir jag tvungen att stänga av den medan jag pluggar så jag inte blir störd för måste verkligen fokusera och konventrera mig! har så mkt att plugga... "(




Nu ska jag kolla igenom det jag ska plugga näste vecka.


ha en trevlig kväll!

Saknar <3 Las Palmas.



Hahah :D


Fira broder!!

2010-11-13 @ 12:09:08 | Allmänt

Igår fyllde min bror år hela 19 år! Men tvr vart det inte så mikt firande till honom igår så det blir idag ist! (:

Igår gick jag på bio och såg en skräckis igen.. Denna gång Paranormal activity 2!  Dock hade jag inte sett 1an med det gick bra ändå! :D Den var fett läskig.... I början ganska lång tråkig men sen vart den ganska äcklig faktiskt.. Var nästan gråtfärdig asså... För den var lite läskig... jag fick sitta och krama om max arm väldigt mycket och fick gåshud över hela kroppen och när filmen var slut var jag fortfarande helt skakis.... ^^ ;PP Jag kommer aldrig mer vara ensam hemma iaf! :O ;PP

Jag var på bio med Max, hans kompis och flickvän (: Det var kul. Innan bion var jag o maxen ute o käka middag på kinan MUMs .. Blir aaldrig trött på de!  ;)



Nu ska jag fixa mig för att gå hem till pappsen o fira bror min!



Ha en trevlig daaag!




Världens bästa vovve!!

2010-11-11 @ 13:57:16 | Allmänt
Jag har världens bästa hund Jag är så stolt över henne!! :) Hon är såå duktig! Det går inte ens att skriva ned allt som hon har lärt sig och allt som hon är så duktig på! Jag är stolt över mig själv också som har gjort henne till sån fin hund! :)








Igår pluggade jag till en redovisning jag skulle ha idag och de gick bra (: igår kom Max också och överraska mig två gånger! :D Först i skolan leta han upp mig och satt och vänta utanför klassrummet där jag var i en timma! :) Sen på han hem till mig på kvällen utan att jag viste! jah var väldigt glad igår (: Tack Babe<3

J'vla skit!

2010-11-09 @ 23:43:33 | Allmänt
F*n för denna kväll! Den har varit sämst på alla vis! Kan berätta en sak för er har suttit och pluggat engelska inför provet imorgon det har aldrig gått så dåligt plugga... Jag har mest suttit i min säng rullat tummarna, kollat in i väggen busat med Wielma och suttit och gungat mig fram och tbx och haft böckerna framför  mig.. ( känner mig som ett riktigt cp barn)...  Andra saker under kvällen har ju också gjort så att jag har hamnat ur fokus... men men skit i de..

Jag som kunde ha gjorts såå mycket roligare saker! som att åka pulka med andreas o mickis :D

Tidigare under dagen har det gått bättre.. Jag hade provni skolan gick väl okej.. var i religion iaf. Sen fick jag sluta en timma tidigare... och när ja kom hem o gick ut med wielma hon fick se massa snö för första gången som hon tyckte var jättekul!! :o trodde verkligen inte de! hon är så mkt emot kyla os.v.

Jag borde ha filmat henne när hon kom utanför dörren såg ju såklart jättekul ut :D se vovvens min trodde hon skulle tycka jag var jätteelak som satte ut henne i sådan kall snö... Wielma började typ genast att gå runt o ploga asså med munnen hon gick och åt bara massa snö hela tiden som hon trodde den skulle försvinna då... ^^



 Btw. så fick jag resa på mitt FE prov som jag fick VG i :DDD Jag som trodde jag skulle faila totalt,..... mådde verkligen så dåligt över de där proven... Jag hade fått ig först så gick från Ig till VG Det är ganska bra ;PP



NU borde jag plugga engelska... men tkr inte om den alltså... Kunde lika gärna ha gtt ut ist.. gör de nästa gång (:



Ha en bättre kväll!! HEJ



JAG ÄLSKAR SNÖ!



Dags att börja tänka på refrängen? (;

2010-11-07 @ 21:51:18 | Allmänt

Sista mys kvällen utan plugg och sista kvällen för detta höstlov!


I dag skulle jag ha jobbat men mådde sjukt dåligt hela dagen typ illa mående orkar inte berätta varför men kan säga att jag e sjukt känslig, speciellt mot lukter!

Under dagen åkte jag och mamma och handla vilket vi gjorde igår med, jag brukar inte följa med men kändes att det behövdes en hjälpande hand för att köpa det jag vill ha! Så igår åkte vi innan jag skulle till nagel salongen och fixa mina naglar, jag och mamma började att kolla efter en kjol till mammsen först men det slutade med att vi båda sprang runt i klädbutikerna och kolla på kläder (såklart) Så istället för att köpa mat så hann vi bara att shoppa kläder för typ 1500 kr .... Bra gjort! jaja då vart jag tvungen att åka hem fixa mig och pappa körde mig så jag skulle komma i tid... Idag åkte vi dock tibx till samma centrum så vi inte hade nya klädbutiker att kolla igenom så vi endast kunde köpa det vi egentligen skulle... (;


I fredags var jag med maxen hela kvällen (: och i lördags träffad jag rhode vin åkte hem till en kompis och firade J och M som fyllde år (: efter det skulle ju alla på krogen så jag åkte till K. och Var med han och A. ist (:




Nu ska jag se klart på Alice i Underlandet! ;)

men först ska jag och Wielmisen göra våra kvällsrutiner Borsta Tänderna! ( JAA även hon! :) fast en tandkräm för dogs.... )   (;

ha en trevlig kväll!! 



W + I = SANT !


 


MIN BEBIs ligger och kollar på mig när jag badar i Poolen! :)


Tacka för de! :D

2010-11-03 @ 22:26:26 | Allmänt
Igår åkte jag till veterinären med Wielma det visade sig att hon var sjuk :( men dock inge allvarligt... Men imorgon blir det att köpA medicin! Och jag ska köpa ett nytt täcke som e fodrat och som är bra när det regnar :) Jag köpte även en ny pipleksak till henne igår men den bet honn juu såklart sönder meed en gång..Men hon ska få en ny ändå :) trots att samma öde väntar den.. men hon tyckte ju så mkt om den lilla grisen ;PP


Igår åkte jagh och Wielma hem till max ochn var där tills idag. Jag och max har bara segat heela dagen (:



Idag när jag kom hem gick jag till Alicia en stund var kul att äntligen få träffa henne.. Sen har jag nu varit på en promenad med JOhanna :) längesen jag träffa henne ocksåå...
Ikväll får jah sen vad jag gör ska nog träffa maxen.



Hejsvejs!!

Hej på er!

2010-11-02 @ 16:32:35 | Allmänt
idag har jag träffat Malin vi var och fika och sen gick till centrum för att kolla på hundtäcken och köpa ennny pipleksak jättesöt liten gris som wielmisen älskar :) Idag ska jag vara med Max hela kvällen :D<3



I söndags jobbade jag, jag gick en timma tidigare och åkte in till stan för att möta upp mickis och lina o ngr andra som jag skulle på bio med (= vi såg på Saw 3D! Skit äcklig... Jag kollade nog bort halva filmen.. Den var riktigt rå asså... Man e f*n omänsklig om man inte kollar bort liiite iaf... Jag kanske var lite känslig men Jagh ville ju äta upp mina popcorn utan att spy iaf :D ^^







Idag ska jag även snart åka till veterinären för att ska kolla ifall Wielma kanske e sjuk :(

RSS 2.0