INLUPP 2

2010-11-29 @ 13:42:04 | Allmänt
Grand shoes är en internetbutik som Fredrik Hammarqvist är grundare till. Han som en del andra har ovanligt stora fötter och det var svårt för honom att få tag på skor i en större storlek än vad andra skobutiker hade. Med skor på fötterna så vill företaget främst tillfredställa de fysiologiska behoven hos kunden. Så han startade upp en egen internetbutik som  är ett företag som vänder sig till målgruppen herrar med skostorlek 47- 52. De vill erbjuda skor till stilmedvetna män som har större fötter än många andra. Det är svårt för män som har storleken 47 och uppåt att hitta skor i en vanlig skobutik.

Deras affärsidé är att erbjuda stora skor till män med storlek 47+ för att det säljs inte herr skor 47+ i vanliga sko affärer. Han som startade Grandshoes har storlek 47+ och han hade jättesvårt att få tag på skor i 47+ så han startade då företaget Grandshoes. Stora skor till allt och alla i alla åldrar och till alla människor i alla länder. Deras internetbutik är en väldigt enkel internetbutik som inte är speciellt svår att handla ifrån. Det tar endast några få dagar att få hem skorna vart man än bor.

Det finns en liten fysisk affär som ligger i hägersten, men den är sällan öppen. Annars finns dom på Grandshoes.se  

Grandshoes öppnades år 2007 och är så nischad att företaget är beroende av kunder från andra länder och grandshoes riktar in sig på en målgrupp. 

a.  

BESÖKSADRESS:

Sparbanksvägen 85
12930 Hägersten
(Hägerstensåsen)


Kommentarer
Postat av: Annsofie

Hur ser eller hur skulle deras affärsidé kunna se ut?



2010-11-29 @ 22:59:59
Postat av: Annsofie

Stora skor till allt och alla i alla åldrar och till alla människor i alla länder. Är det denna du menar då du formulerar deras affärsidé?

2011-01-14 @ 14:20:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback