ont i magen!

2010-08-30 @ 22:57:44 | Allmänt

Nu har jag kommit hem från jobbet det blev inte mer än det blev igår tvr men jag hade inte lika bra material som gick lika bra att sälja på... Men jag blev nöjd ändå ! :) Pojken kom och mötte mig på tåget han överraska mig faktiskt! hade inte en aning om att han skulle komma :O :D <<33

imorgon har jag sov morgon såå skönt! :D



orkar inte skriva mer än så har sjukt onnt ii magen!


Snrt slutar ja!!

2010-08-30 @ 13:42:02 | Allmänt
Äntligen börjar dagen gå mot sitt slut :) men bara i skolan.. sen blir det hem ocg ladda inför kvällens jobb ;) TAggaaa!!!


jag trodde också vi skulle sluta halv 3 men jag hade helt fel! :D




Skolan HI

2010-08-30 @ 08:46:10 | Allmänt

Nu sitter jag i skolan, försov mig lite och trots vädret åkte jag moppe till skolan... Det regna mer än vad jag trodde ;P

Just nu sitter jag på Historia lektionen vi håller på med POLITK.... TRåkigt... menmen..



Hörrs sen! pusspuss


pengaar!!

2010-08-29 @ 22:37:22 | Allmänt

Jahapp  det har inte blivit några inlägg denna helg.. har haft mycket annat för mig ;)

Idag har jag jobbat, Har aldrig tjänat så mycket pengar som jag gjorde idag ... Flera hundra i timmen! Imorgon ska jag jobba igen då ska jag dubbla de jag tjäna idag! Vet hur systemet funkar nu så det är bara att köra på! (:

Idag hade jag turen då Älskling kom och hämtade mig på jobbet :) åkte enda in till stan för att hämta mig! <33 Sen hade mamsen hyrt Shutter Island som vi kolla på.. Den var ganska spännande sen vände det och filmen blev knaas dock fattade jag allt men den var ändå "inga kommentarer"

Imorgon är det skola igen, och i helgen har jag shoppat IGEN! J*vlar.... Jag köper kläder heela tiden... Att jag inte ens orkar lägga upp bilder på bloggen på allt jag köper hela tiden.... Men men.... Bilder kommer snart.




Det här är bilder på mig och Max från hans mammas bröllop :)












uttråkad..

2010-08-26 @ 21:22:20 | Allmänt
Idag har jag varit med Maxen hela dagen :) vi skulle ordna en sak till oss men hittade inte de vi ville ha så vi ska fiixa de i helgen ist ;)

Jag ska nog se på Da vinci- koden ikväll.. har inte så mycket bättre för mig och ska sova tidigt ikväll (:






Äntligen en data från skolan!

2010-08-26 @ 13:56:37 | Allmänt
Just nu sitter jag på spanska lektionen väntar på att få sluta... IDAG FICK VI BÄRBARA DATORER FRÅN SKOLAN :D Naajs Nu kan jag sitta och blogga hela tiden *:)


Idag ska jag träffa ma vi ska gö ite ärenden ;) ni ska få se sen!!

Första dagen i skolan med schema

2010-08-25 @ 18:25:00 | Allmänt
Idag har var det första dagen i skolan efter sommaren vi hade lektioner. Det var ganska jobbigt stressigt och har redan fått läxor som jag ska börja plugga på idag..... Efterskolan åkte jag till UM för att prata om min stav jag ska snart ta ut.. Det känns bra och hoppas de blir lite förändringar då...

Imorgon får vi våra datorer :D Det kommer nog underlätta en hel del hoppas jag :) 




Nu ska jag plugga lite, som tur är har vi fått timmar i skolan där det är obligatorisk att vi ska vara där och plugga med de vi ligger efter  i os.v. ´då kommer man få något gjort också och kanske inte behöver plugga lika mycket hemma :)




Hörs!

åter till vardagen..

2010-08-24 @ 22:13:22 | Allmänt
Igår fixade jag klart min moppe jag satt fast min reg. skylt, köpte nytt lås, beställde backspeglar och gjorde rent den. Jag har själv inte gjort så ´mycket på moppen utan det har varit Pappa och Johan som har hjälpt mig! tack! (: de enda jag väntar på just nu ör mina backspeglar!
 Efter jag hade gjort klart min moppe så var jag med mickis hela kvällen..


Idag var det inga lektioner det var bara massa info sen fick vi gå hem, men imorgon börjar vanliga schemat.. Idag var det också första gången jag såg mina betyg :) hyffsat nöjd..  Efter skolan träffade jag mickis A sen åkte jag till jobbet. Wielma följde med till jobbet idag också! Det gick jättebra! ;D Dock inte första gången men sen hon var jätteliten.


Nu ska jag förberedda inför morgondagen i skolan!


HA en fortsatt trevliig kväll!




första skoldagen... Uscha

2010-08-23 @ 10:20:38 | Allmänt
Då var försts skoldagen avklarar eller de va bara lite upprop och info..

Helgen har varit underbar fint bröllop och dunder fest !(:  Det var jättekul.

Idag ska man försöka göra lite nytta som fixa moppen och jobba kanske :) passa på nu när man har tid sen kommer man ha fullt upp!





Ha en trevlig dag! Bilder kommer sen,.





Den här bjuder jag på : Jag påväg till bröllopet ;)







Brööllopp! Grattis!

2010-08-21 @ 12:20:44 | Allmänt
Nu sitter jag i Gävle hos max mamma som ska gifta sig idag! :D mitt första bröllop faktiskt. Jag kom hit igår då hjälpte jah till hela kvällen i lokalen där allt händern (:







ps. Allt börjar lösas sig nu de finns en del kvar som återstår att se vad som händer. Jag är fortfarande besviken och kommer vara de ett tag. Men kände att nu var det dags för ett inlägg :)


Sedan kommer det mycket bilder ;)



NU ska jag fortsätta att fixa mig :)

all is gone

2010-08-18 @ 17:01:40 | Allmänt
Gårdagen började bra, med micaela såklart. Vi var i väsby centrum och shoppade lite. När vi var påväg därifrån böjade en oro växa i mig nått var väldigt fel. men klockan var inte så mycket än så jag vänta o vänta tillslut försökte göra allt jag kunde för att få tag på en person som inte svarade på hela dagen klockan blev 6 sen 7,8,9 personen kunde ju inte fortfarande sova. Tillslut fick jag ett samtal och det var ett samtal man inte ville få  jag hade väntat i flera timmar på de samtalet som aldrig hade kommit tillslut fick jag tag i skjuts och åkte dit för att få reda vad som pågick, påvägen dit ringde det, som tur var jag redan påväg.. Min magkänsla har aldrig varit så tydlig som den var om att något hade hänt, hela dagen hade jag känt mig så nervös. Och det hade jag all rätt att vara. Under hela kvällen igår var jag väldigt ledsen, jag tänker inte berätta mer.

Idag har varit en jobbig dag, övningskörde med pappa som fick mig på andra tankar. Men det finns fortfarande mycket att reda ut. Och det kommer ta ett tag.., under tiden kommer det förändras saker och jag vet heller inte vart jag står längre. 

Det kommer nog inte bli några fler inlägg på ett tag Jag har mycket att tänka på och reda ut.




En riktig vän som jag har är Micaela någon som jag aldrig vill förlora. Hon är en vän som alltid har funnits där och jag vet kommer alltid att göra. Jag kommer alltid göra desamma för henne också.  Tack för allt! <3 

bra helg!! :)

2010-08-15 @ 22:56:06 | Allmänt
I fredags så badade jag och max hela dagen i flera timmar poolen. vi hade as roligt! :D På kvällen var vi hos mig och kröka. 

I lördags var jag med Max, Calle och mickis vi åkte tll Särsta badet och badade där under dagen deet var kuul (: Sen åkte vi och handla inför kvällen då jag hade kräftskiva! :)  Det blev mycket mysigt! Efter kräftskivan åkte jag, mickis och Johanna till Sigtuna för att gå till Farbror Blå och möta Alex och Simon. Vi stannade även kvar där sen det var mycket folk och många man kände! Alltid lika kul.

Idag har jag varit på jobbet det gick kanoners men jobbet var heelt dött inga folk. två st! gamlingar som jag fikade med men inge mer :) sen var jag heeelt slut när jag kom hem. Men var tvungen att gå ut direkt för att möta mickis och gå till pappa som hade köpt en parfym jag velat ha länge men aldrig köpt den för att jag har 50 st parfymer!! men men.. Man kan aldrig få för mycket av parfymer ;)



D&B    Den oemotståndliga 679kr 100 ml på Kicks!




LÖRDAGS!  Kräftis














På natten när det bara var jag, mickis och Johanna kvar och vi bada :) Hos mig.


Först Poolen








Sen Blev det BUBBELPOOLEN










Som ni har sett så är jag brunett nu! :)    Vad tycks? ;)

FINA NAGLAR!!!

2010-08-12 @ 23:45:20 | Allmänt
tja bloggen! nu har jag inte bloggat på ett tag. Jag har vait upptagen! :)

igår åkte jag båt hela dagen med Maxen& WIelma, systern&pojkvänen och max pappa. Det var såå kul! :D hade verkligen längtat att få åka båt! och i ett sådant väder! såå härligt var det (: Under kvällen var jag bara med älsk<3



Idag har jag fixat mina naglar! dom blev såå sjukt fina! Ska man ha fina naglar så kostar det..... Men jag brukar alltid ha snygga så för mig får det kosta va de vill.. :) 


MIN DESIGN!   Gelé!

grymt.





Wonderfult!!


Medan jag vänta på min tur gick jag och köpte en leopard bikini ;)






Nu har maxen kommit såå :)):. 



HA EN TREVlig kväll!

no life

2010-08-10 @ 15:47:28 | Allmänt
Igår åkte jag till jobbet det var kul och sara var där så då blev det mycket roligare! det gick även hyffsat bra på jobbet :) Meen tyvärr var det enda som glädje mig denna dag annars var allt ...  idag har jag inte gjort ett skit, väntar på att J ska komma och fixa min moppe :) sen ska jag nog åka och käka med pappsen. sen får jag se vad som händer vid kvällen!












the truth creeps up and soon I begin to realize

pms

2010-08-09 @ 14:05:09 | Allmänt
Idag hade jag tänkt jobba vet inte längre om jag pallar idag heller men mycket piggare är jag iaf. n igår. Jag la mig sjukt tidigt igår, har inte sovit så tidigt på hela sommaren...

Jag har beslutångest vet inte huur jag ska göra! :O jag behöver verkligen inte jobba egentligen..






Heelt borta..

2010-08-08 @ 17:22:47 | Allmänt

Idag drömde jag nog äckligaste drömmen på länge... jag brukar drömma ganska sura drömmar men den här var nog störd..


Idag har jag vaknat flera gånger under morgonen ÅH vems fel kan det vara.. jo Wielmas.. hon har varit bara för jobbig under morgonen.. levde runt i rummet och försöker ha sönder alla mina nya kläder.... Men men... Det slutade med att jag vakna sista gången kl 13.00 och gick upp då ..  Idag var det tänkt att jag skulle jobba.. eller egentligen inte för att jag sa till chefen att jag skulle komma tillbaka slutet på månaden. Och jobbet öppnade idag. Jag har saknat jobbet så jag ville komma tidigare MEEN det orka jag inte iaf :p får komma i veckan ist! :)
Idag har jag övningskört (något vettigt har man gjort iaf)... Så det gick bra :)


igår åkte jag till väsby med Kattis till L. där man har vart några gr tidigare.


Nu ska jag städa ordning i rummet lite sen ska jag gå till mickis :)






HÖRS!


mjo....

2010-08-07 @ 17:47:46 | Allmänt
JAHAAA... DÅ var mammsen och hennes pojkvän hemma då! VET NI VAD jag har då varit ensam hemma i EN OCH EN Halv vecka! :D:D GISSA vad som då har skett i det här huset mjo....... Tänk lite....  KUL. Igår städade jag en del och idag har jag städat massa... Nu är det t.o.m finare än när dom  åkte! xPPPP Jag har varit så duktig! :D
MEN snart blir jag ensam igen! (=

Dessa dagar då jag inte har bloggat har bestått av MASSA shopping! IGEN! Jag vill inte ens tänka på hur mycket pengar jag har spenderat på kläder.. Idag var jag också och shoppa.. eller nje jag köpte en PEAK PERFORMANCE tröja på NK. 1200kr dock rea nu me 40 procent.. Sen försökte jag hitta lite mer saker kollade bland annat på Ralph Lourent tröjorna (dock redan fått 2 st av pappsen) Meeen jag älskar dom. Meen hitta ingen jag ville ha.... jag köpte piercing kula till min piercing som jag hade tappat ena kulan på... Sen var det dags att skynda hem då jag hade mer att städa och mammsen ringde och sa att dom skulle komma om 2 timmar när vi var mitt uppe i shopping på Nk. Jag hade egentligen tänkt köpa lite mer...





Jag bjuder på denna..

Alla kläderna köptes igår :) Från Gina T.





Jag mickis och Frida






en lugn kväll..

2010-08-04 @ 01:17:36 | Allmänt

Idag har jag varit med mickis vi träffa frida och sandra en stund sen gick vi hem och mickis följde med hem till mig för att hjälpa mig laga mat^^ men maten smakade ändå skit - hon gick hem för tidigt ;p ... Jag gjorde bea sås med pommefrites och korv... såsen smaka mest smör (USCHA) den åt jag inte.. pommefriten tog jag ut för tidigt (orka inte vänta) korven smaka bra :) ..

Ikväll så har jag vart med Tone och mickis vi försökte sätta på KARATE KID som inte har kommit ut på bio än men ljudet lyckades inte funka ;( Såå vi såg på THE WEDDING SINGER.. den va ganska kul ^^

Nu sitter jag hemma och tråkar för mig själv första tråkiga, ensamma kvällen på hela lovet... Meen tänkte lägga mig tidigt vända tillbaka på dygnet... meeen får se hur de går ;P Jag kanske drar ut med alex o dom sen ist. (:


IDAG har jag också bränt mig på en GETING! :'( TYp andra gången i mitt liv.. En gång tidigare när jag var liten då jag satt och lekte på en hög med brädor där under låg ett stort getingbo... då min napp ramla emellan och jag skulle ta den då blev jag biten... hehe




Skokloster<3

2010-08-03 @ 00:06:22 | Allmänt
Igår åkte jag till skolkloster med tjejerna det var riktigt kul! Tyvärr stannade vi bara en natt då A ska börja skolan imorgon...

Idag kom jag hem vid 4-5 jag började genast att städa, packa upp, fixa mig o lite sådant.. Sen åkte jag Alicia och Tone till eurostop.

Under kvällen har Alicia och Tone varit här, men dom har åkt hem nu :( men Snart kommer mickis hit då ska vi bada i min Bubbeeelpool :) Sköönt! :)


Lite Bilder från Skokloster


























grym kväll

2010-08-01 @ 00:18:28 | Allmänt
då menar jag sämst. Jag är tröttast i världen vet knappt vad jag heter längre och känner att jag skulle vilja baraa ...... Jag och Alicia åkte till Fredrik på inflyttningsfest meen vi drog lika fort nästan ingen av hos orkade båda höll på att somna.. Så vi åkte hem ringde bror min och fick hämta upp på statiol. Nu är jag hemma med Max, grek och Martin. Men ska snart sova då jag är sjukt trött lika så dom andra de var ju här igår och festa lika sent som vi andra.


Hoppas ni har haft en bättre lördagskväll, TUR ATT DET ÄR SOMMARLOV!


Imorgon åker vi tjejer till skokloster och blir kvar där över natten.