I don't care

2010-05-31 @ 18:16:30 | Allmänt
Ingen uppdatering på länge, har varken haft tid eller ork... Har inte hänt så mycket iaf mest plugg...

I fredags gjorde jag inte ett skit var och köpte lite kläder.
I lördags jobbade jag i Sigtuna sedan var jag med mickis,
Igår jobbade jag och inte gjorde ett skit efter..

Idag fick jag sluta halv 12 åkte hem fixade till mig och åkte sedan för första gången till vilunda och var där ett par timmar med pickla och träffade lite vänner som går där, därfefter åkte jag till märsta och träffa izhaa följde med henne och käka sedan åkte jag till eurostop där jag träffade mickis, tonem ted och linus. Var där ett par timmar och handla lite tone och mickis köpte present till sin syster/kusin. Nu har jag kommit hem och måste plugga känner inte att jag har lust med det eller att jag bryr mig... Helt ärligt är jag inte på speciellt bra humör just nu känner att jag har tröttnat på det mesta.....

pluggpluggpluggpluiggplkuggpliyggg

2010-05-26 @ 14:18:01 | Allmänt
PLUUGGGG!!!!  jag känner mig lika stressad idag. Idag måste jag plugga företagsekonomi, eftersom jag har prov imorgon sen ska jag fixa en geografi uppsats men den gör jag nog inte idag utan imorgon kanske... det ska jag plugga idag men sen har jag massa annat också men de ska vara klart nästa vecka....



Hörs sen....

skit också..

2010-05-25 @ 22:42:00 | Allmänt
Om du ändå bara kunde veta
Om du ändå bara kunde förstå
Om du ändå bara kunde försöka
Om du ändå bara kunde hjälpa
Om du ändå bara kunde få det som förr
Om det ändå bara kunde ....








        




                                                         
                                                              

Alltid panik

2010-05-25 @ 20:47:06 | Allmänt
Idag har jag gjort allt som jag skulle, pluggandet har gått hemskt segt gör allt för att slippa de, sover, äter, segar vid datan...
Jag har lyckas komma en bit på vägen med mitt samhälls plugg tills provet imorgon..

Just nu borde jag plugga men behövde en paus... Snart är det desperate då blir jag nog på lite bättre humör än vad jag är på nu med tanke på omständigheterna...

Jag borde gå ut innan jag får seriöst panik ångest...... Snart är plugget över bara hela veckan, sen är det klart^^ nästa vecka har vi nog lite men kanske inte.. i helgen lägger min kropp av. Då blir det inget mer skolarbete för min del... JAG SKITER I VAD M.H SÄGER!



Streesss!!

2010-05-25 @ 13:19:43 | Allmänt
Jag känner mig såå grymt stressad just nu och det kommer jag nog göra hela dagen!

Idag hade vi knappt lektioner, först hade vi samhäll men den var inställd så då fick man sovmorgon till 09.25 då hade vi geografi som var inställd.... sedan var det lunch men jag hade en läkar tid 10.45 så jah viste att det blev ingen lucnh för mig. Därefter hade vi företagsekonomi 11.35 vi var där en timma sen fick vi gå hem.

OCH NU ska jag åka tbx till skolan hämta en bok, för att plugga sen i samhäll tills provet imorgon, jag har klipptid 14.00 efter det ska jag egentligen träffa politikier .. f that. Därefter ska jag åka och köpa Kina mat (som vanligt) seen ska jag heem och plugga hela dagen och kvällen tills min hjärna är heelt psykad!.....

Nu ska jag ringa och snacka med chefen innan jag åker och jag måste ringa och beställa tid för att fixa mina naglar! 



Ps. Idag är det ändå en bra dag, lönen har kommit! :):):)):  SHOPPA i helgen!




Höörs! PusspUss





Duktig tjej

2010-05-24 @ 23:53:54 | Allmänt
Idag har jag jobbat, det gick bra idag! :) När jag kom hem hade en bio biljett från jobbet kommit (denna månad igen:D) för att jag vann en tävling på jobbet (igen)! :) Såå nu har jag två biljetter, jag och Maxe ska gå på bio på fredag :) Det är bra då jag ska jobba i SIgtuna på lördag! Då vill man ju vara pigg första dagen i sigtuna på länge! Så det blir perfekt med en lugn fredafs kväll!

Nu har jag just hållit på och rotat bland mina elektronik grejer eftersom jag rev ut allt från skåpet efter letan av mina moppe nyklar -.- (lägger saker var som även fast jag knappt e medveten om det) Typiskt mig lägger bara ifrån mig saker hur som helst utan att tänka på de.. då blir det ett jädrans letande. Jag hade även tappat bort min ena biobiljett, riktigt irreterad blev jag men tur är så har jag ändå lärt mig vart jag ska leta..

Nu har jag lärt mig en "ny" digitalkamera jag fick för ett par år sen med 5 mpx! hahah jag har aldrig använt den och inte fattar hur man lägger över bilderna på datan os.v men nu har jag förstått och jah.. jag har missat en del saker som kameran har som jag inte direkt viste.. jag ska ju sälja den men vette fan om jag kanske vill ha kvar den nu den har ju väldigt smarta funktioner ;P Fast jag har ju nyss köpt en ny digitalkamera med 14 mpx! och min nya mobil jag köpte samtidigt, min andra med 5 mpx ^^ så hehe tror ej jag behöver en digitalmera med 5 mpx!

Imorgon ska jag plugga som en galning och jag ska även klippa mig :) och ringa ett par viktiga samtal till chefer och intresserade köpare!



Jag tränar på ett utomhusgym i spanien...

The Imaginarium of Dr. Parnassus

2010-05-23 @ 21:49:39 | Allmänt
Nu har jag sett på en lite annorlundare film.. men det är väl alla fantasy filmer..


 
 
Originaltitel: The Imaginarium of Doctor Parnassus
Regissör: Terry Gilliam
Utgivningsår: 2009
Längd: 122 min
Betygsätt:
 

Om The Imaginarium of Doctor Parnassus:

Dr Parnassus leder ett resande teatersällskap, som är mer än vad det synes vara, tack vare en gammal överenskommelse med Mr Nick, djävulen själv. Priset är dock högt, hans dotter Valentina, och i en desperat jakt att slippa undan, anlitar Dr Parnassus bland annat Tony, som träder in i Parnassus parallella drömvärld. (Heath Ledger gör sin sista roll som Tony i filmens "verklighet", i drömvärldarna spelas Tony av tre andra skådespelare.)





 









Filmen var heelt okej... Som sagt lite spec.. Jag vet inte om jag riktigt skulle rekomendera den.. ganska tråkig och hade ett tråkigt slut som att fantasin helt plötsligt försvann och de gjorde ett snabbt slut.. Kändes som om den slutade mitt i liksom..

ödet

2010-05-23 @ 19:22:05 | Allmänt
Vilken dag... Jag har inte skrivit på ett par dar men har inte haft lusten till det..


I fredags åkte jag och maxe hem till sofia och var där hela kvällen, sedan på lördagen lyckades jag bli hyffsat bakis men var ändå tvungen att gå upp 8 på morgonen för att åka och rida. DET VAR SÅÅ HÄRLIGT! världens finaste och varmaste väder och var såå skönt att rida i en pike tröja utan att frysa :) efter lektionen red vi en extra skrit runda, det var jättefint bortom stallet, stoora gröna ängar och bara för härligt!

efter stallet åkte jag hem, jag och älsk. sola och bada hela dagen fram tills klockan blev fyra då åkte vi till våfflan och käka glass :) mys! 

Under kvällen var jag med Rhode och Pernilla, vi gick ned tilll badet där det var lite folk men det varade inte så länge.. det var så mkt mygg o.s.v sen hade mickis äntligen kommit hem så vi gick dit där det också var lite folk :) dock var jag dödstrött..


Idag blev det inte som jag hade tänkt men jag tänker inte berätta allt.. Det börja med att jag skulle till jobbet men två sek. efter jag klev på tåget gick jag ut igen och jah.. jag orkade inte det kändes inte rätt att åka till jobbet... så jag tog en promenad tänkte gå hem till elin men hon plugga tvr. Så jag ringde max och vi träffades ist påvågen när vi skulle mötas slog åsk vädret ned och shiit vad det regna och åska!! jag blev fan rädd... Vi blev heeelt blöta! vi gick i typ 5 min till bilen och allt var genomblött..
Efter en stund valde vi att åka hem till mig och se på film, så vi såg på avatar. Och sedan åt vi lite mat och nu har han åkt hem, det tog inte lång tid innan han ringde och behövde min hjälp... han hade fått soppatorsk såå mamma hade druckit hon kund einte köra så hennes pojkvän skjutsade mig till max vi gav han lite soppa och pengar så han kunde åka ned och tanka för att kunna åka hem.


Tur att jag inte åkte till jobbet, det var stängt! Tur att jag inte träffade elin det börja spööregna! Tur att det börja regna så jag hamna i andra tankar! Tur att jag träffade max så vi kunde reda ut lite saker!

I know

2010-05-20 @ 16:51:20 | Allmänt
Idag slutade jag halv 1!! egentligen 3! Men inställda lektioner så :) Efter skolan åkte jag och tanka sen hem en stund och sen tbx till skolan för att prata  med en lärare.. Därefter åkte jag och träffa Lina och Mickis :):) Sen åkte jag hem och nu har jag precis tränat.


Jag har såå sjuuukt mycket plugg!! heelt sjukt att lärare får sätta så mycket saker precis innan avslutningen!! jag kan inte ens räkna hur mycket jag har!  i samhäll har jag 4 saker att göra! varav 1 prov. och sen har jag massa saker i andra ämnen också... Jag förstår itne huuur jag ska hinna allt!! Därför ska jag sätta igång nu!

Yeeah

2010-05-18 @ 20:26:25 | Allmänt
har inte törs skriva något inlägg här har varit på såå dåligt humör idag.. Det finns ingen speciell anledning bara att jag har variit sååå trött idag!! När jag kom hem efter skolan färgade jag håret sen sov jag och mamma ringde och väckte mig och jag fick panik och trodde jag skulle till skolan och hade kommit försent o grejer!! heelt flippad... Mammsen försökte ju såklart prata med mig men det gick inte jag hade såå bråttom och var tvungen att lägga på o grejer! :s såå.. Klockan var ju liksom 6! på kvällen och jaah heelt borta var jag...


Nu ska jag tilll mickis och se på desperate! :)

mitt hår blev bra!

Färgar håret!

2010-05-18 @ 15:26:25 | Allmänt
Igår åkte jag till jobbet, Hang var som tur var där annars skulle jag bli heelt ensam.. det gick helt ok igår :) Efter jobbet åkte jag hem till mammsen en stund och hämta lite grejer sen åkte jag till pappsen.

Just nu håller jag på att färga håret , gör blonda slingor :) Sedan ska jag försöka plugga lite och längtar tills ikväll då Desperate kommer! :D


Stackars min älsling kisse blev biten av en orm idag, hennes tass e jättesvullen och hon bara ligger kan knappt gå :( dock har vi ringt veterinären som säger att det är ingen fara katter är imun mot de, så hon kommer bli bättre.. Men de e ju lite läskigt :( och jobbigt att man inte kan göra något, bara se på liksom..


Nu ska jag skölja ur färgen.


Hörs sen! Pusspuss




Här e hon frisk och ligger just och tvättar sig! ^^

It's fucking summer!

2010-05-17 @ 14:20:52 | Allmänt
Vaamt är det! :) Sköönt! Jag gick hem en timma tidigare idag från skolan för att jag hade ett prov sen orkade jag inte vara kvar på sista timmen.. inget vettigt skulle ändå hända.. Nu sitter jag ute på alyan och njuter av solen och värmen i bikini :)



Nu är det inte långt kvar!

2010-05-16 @ 23:02:36 | Allmänt

Man känner verkligen hur sommar värmen börjar komma och jag njuter av varje sekund av den!

Igår blev det en kuul kväll! Först en trevlig kväll hemma hos Elin Sedan åkte jag, Tone och Alicia på festen i Norrbacka där det var gaanska mycket folk.. Det bjöds på sprit och helt galet var det! KUL :) När klockan var ca 03.00 blev alla utslängda och jag hade tappat bort mina kompisar som hade dragit med Aalla mina saker, tröja, mobil, busskort, och nyklar... Gaanska så surt! Tur kände man många där som ville låna ut sin mobil så man kunde få tag på sina kompisar.. fast det var ändå ganska misslyckat eftersom det gav inte mkt utan av en slump träffa jag några random brudar som tog med mig på en fest i närheten där mina kompisar var såå jag kunde få tbx mina grejer.. Därefter var jag inte spec taggad längre så ringde taxi och min pappa som kom och hämta mig så jag kunde ta mig hem :) en sådan full far har jag då aldrig sett.

Igår somna jag vid 04.00 tiden vakna sedan vid 7-8 på morgonen på grund av att jag drömde lite konstigt så fick svårt att somna om. Men lyckades tillslut och vaknade när jag egentligen skulle åkte till jobbet men orka inte då så jag åkte någon timma senare :) VAr heelt död, mådde illa och allt. Men det löste sig till slut när kollegorna kom och jag mådde bra då! Idag lyckades vi ta 1 timmes rast.. heheh chefen gick hem för hon mådde dåligt såå..

Nu har jag precis kommit hem, tur så har jag Elin som ville gå en promenad efter jobbet i det härliga vädret :)


Lite bilder från Middagen :)

 
 
 

 

 

Mitt och Mickis paket, omöjligt inslagen tröja, med dubbla papper typ 3 gr. ganska kul, mckis påhitt ;) ^^

BADA!

2010-05-15 @ 14:19:49 | Allmänt
poolen är igång och det är dags för mig att ta mitt första dopp.. dock är det 10 gr än bara .. värmen är på nu såå.. Jag hinner bada och sola en stund innan jag måste bege mig till stan skönt de iaf :)



Ha en trevlig dag!

Grattiiis MAMMA! :D

2010-05-15 @ 12:27:26 | Allmänt
Idag fyller mamma år! :) Har precis ätit smörgåstårta som hon har gjort och ALLTID lika gott! Det är  väärldens finaste väder ute, ett riktigt sommar väder, vi håller på och ska sätta på polen :D idag har jag även ridit och det var såå varmt. Men jätteskönt! :) Idag ska Elinpelin ha middag och efter det ska jag nog ta med alla brudar på en annan födelsedags fest :) OCH idag ska jag åka på provfilmning på den första filmen jag var på intervju om. Nu har jag fått manus och allt så ska öva lite till sen blir det att åka till södermalm! och därefter Elin :)



Maaaxeee är här! :)

2010-05-14 @ 20:24:31 | Allmänt
Ikväll är jah med Älskling! vi har knappt setts på två hela veckor! Det är första kvällen på två veckor vi spenderar kvällen tillsammans senast var på valborg!  Det ska bli såå mysigt! :)

Idag har jag hjälpt pappa i trädgården sen åkte jag och mickis och min bror och köpte lite saker, jag köpte lite underkläder till mig! såå snygga var dom! chock färgade, en bh i nyon orange typ och den andra i nyon rosa :) Sedan underdelen till det också.


Mammsen fyller år imorgon! så jag köpte lite sexiga underkläder till henne också ;P



Tack för två skojsiga dagar!

2010-05-14 @ 11:49:47 | Allmänt

Tack för dom här dagarna! Lina J har varit här och det har varit skit kul! Igår åkte jag, Lina och mickis och handla lite kläder.. Det var mysigt och efter de åkte vi hem och jag käka hos lina sen gick vi hem till mickis och var där hela kvällen igen. Alicia och min bror kom också sen. Alla hennes bröder och kompisar hade åkt till Gräsö igår! såå avis. Vi satt och kolla en massa gamla bilder på oss för flera år sedan och även från förra sommaren.. Tyvärr kommer dt inga av dom bilderna upp här just nu.. Vi kröka även igår igen och vi åkte lite bil o sådär underkvällen :) Det var roligt. Nu har Lina åkt :( Hoppas på att hon kommer flytta hit iegn snart!



Mina kläder jag köpte!


Jättefin, sommrig, skön och tunn.
Från NOW 149kr



Bjuder på den^^
Jeans jacka Gina Tricot. 349kr



Kände för att köpa en tjocktröja lite svala sommar kvällar :)
JÄtte Mysig! Stadium Rea: 200kr



Idag ska jag även åka och köpa lite underkläder :)


Hörs sen!



Jag och Lina :)


Sry.

2010-05-13 @ 11:33:24 | Allmänt
Igår blev det aldrig något inlägg, det var så fint väder att jag aldrig ville sätta mig vid datan, jag var dessutom ute hela dagen igår :)

Igår började det med nationella i matte, vilket jag ej  vågar säga hur det gick.. Efter det satt jag i skolan till klockan strax innan 12. Sen orkade jag inte mer så jag åkte hem och jag o kattis drog till väsby centrum :) Där köpte jag en jeans jacka och en skön tunn sommar tröja :) Sen åkte vi hem och Lina J har ju ääntligen kommit till Märsta så jag var med Lina och Mickis hela kvällen :)

Bilder kommer snart

Viilken kämpe!

2010-05-11 @ 16:33:46 | Allmänt
Vart ska man börja... Jag har ju en bra egenskap ibland de är ju att jag är väldigt envis.. Men ibland har jag en dålig egenskap är ju att jag kan slarva när jag hamnar i min egna lilla värld...

Idag hade vi orientering och jah.. det gick väl som de gjorde men som sagt vilken kämpe jag var.. Två stationer drog ut på tiden en hel del och jah.. mitt fel... slarv.. med envishet hittade jag dom tillslut och sen var det de där "astma anfallet" som jag fick i skogen som drog ut på tiden ytterligare jag kunde inte andas överhuvudtaget.. När jag äntligen hade hittat alla koner så skulle jag springa hem men då hade jag lite svårt att hitta tbx så de drog ut på tiden men tillslut hittade jag och sprang till mål linjen där de kollade väldigt konstigt när jag kom (kan ju bero på att jag inte kunde andas och lät som jah..)

Det var första gången jag orienterade själv och det var på en okänd mark, jag aldrig hade varit tidigare, egentligen är jag ganska stolt.. De flesta sprang med någon eller ringde sin lärare när dom inte hittade o.sv. Jag klarade mig helt själv utan hjälp... Jag kom i mål på 1h och 10 min.. Vg.. Kunde gjort ifrån mig bättre men som sagt det var första gången själv och dessutom på helt okänd mark...

MEN jag hade väldigt lätt för att hitta andras koner så jag undrar om jag inte fick fel karta ;)



Sjukliigt trött!!

2010-05-10 @ 21:57:26 | Allmänt
Jag är så grymt trött att jag knappt vet vad jag heter längre... På jobbet har jag varken haft motivation eller energi för att jobba.. Chefen tyckte att jag kanske borde ta en paus (Finns ingen bättre chef!) Men nu kommer jag inte jobba mer på hela veckan förän söndag, så då hinner jag samla ny energi och jah det kommer gå bättre då :)

På lördag ska jag på provfilming igen då för den första filmen :) jag hoppas att jag hinner hem i tid till Elin middag hon ska ha då :) men det tror jag att jag hinner precis!

Imorgon har jag orientering och ska satsa på den. Så nu måste jag äta kolhydrater och dricka mycket vatten så jag håller ut imorgon! Jag hoppas det går sjukt bra!



ha en trevlig kväll! Hörs!






Finaste! Jag och Maxe har inte setts på en hel vecka! Förhoppningsvis ses vi nånting denna vecka men blir nog inte förän helgen... Vi har haft fullt upp båda två :/



Ps. Jag är verkligen trött på personer som inte fattar ett ord vad man säger!! blir så irreterad på dig-.- Snälla låååt mig vara!!

Redan hemma!

2010-05-09 @ 20:39:10 | Allmänt
Det känns inte som att jag ens har varit och jobbat jag är redan hemma :) Nu ska jag skynda mig lite packa saker ska sova hos pappsen, men först hem till mickis ett tag :)


jobbet!

2010-05-09 @ 12:11:53 | Allmänt

Nu har jag äntligen gjort klart min uppsats. Nu är det dags för mig att börja göra fixa klart mig inför jobbet!


Sööndag- Jobba

2010-05-09 @ 10:37:04 | Allmänt

Jag sov hos mickis igår, jag och Elin. På kvällen såg vi på avatar och åt massa chips och godis. Riktiga tjockisar var vi :) Idag hade jag typ tänkt springa men är helt slut vakna 9.. Och vi la oss vid 3 jättetrötta.. Men det är ju bra då kan jag försöka plugga lite och sen åker jag till jobbet tidigt :)



3 jobb! fixat. Arbetsnarkoman?

2010-05-08 @ 18:26:24 | Allmänt
Då har man lyckas fixat sig tre jobb i Juni.. Jag kommer fortfarande jobba på söder, sen på en förskola och på mitt gamla jobb i sigtuna :) Börjar känna mig som en riktigt arbetsnarkoman... Jag kommer jobba,jobba,jobba hela dan varje dag. Meen jag klagar inte :) I juli kommer jag endast ha ett jobb, i sigtuna. På Café och mest stå i deras kiosk och äta glass :D 


Idag åkte jag till stan med mickis vi gick i gallerian, de va ju så dåligt väder, jag köpte ingeting förutom en hår grej för 10 kr ^^ Sen köpte jag min älskade glass :D samma som i kiosken, jag har verkligen längtat! Det blev rätt enkelt för mig att välja smaker för dt var stort sett samma :) MUUMSMS!!


NU ska jag strax äta, vi håller på att grilla idag igen :) Efter maten kommer jag dra till mickis (Inte samma som tidigare) där ska jag, mickis och Elin ta de lugnt hela kvällen äta skräp och se film :) Det var längesedan jag gjorde något sånt!



HA en trevlig kväll!   HÖrs sen


 

Jag och Elin :)                                                            Jag och Mickis :)

Lördag- fri från plugg

2010-05-08 @ 11:42:07 | Allmänt
Igår var jag med alicia vi gick en lång promis sen kom alex och tim och hämta mig sen drog vi till R. där var vi ett tag sen skjutsade alex hem mig och tim så kolla vi på en film hela kvällen.

Idag har jag nu varit och ridit alltid lika härligt :) Nu ska jag skynda mig, ska tbx till sigtuna och träffa min gamla chef för att kolla om jag kan börja jobba där i sommar igen :) Sen ska jag shoppa!


Ha en trevlig kväll!

Grillning på gång! :)

2010-05-07 @ 19:21:17 | Allmänt
Muums vilken sjukt god middag jag får idag! Pappa gör mat åh den är såå god. Grillat kött med klyftpotatis, tzatziki och vitlöksbröd. Underbar början på helgen! :) Efter maten ska man då allt hitta på nått har inte bestämt för vad än men nått roligt ska det väl bli :)


HA en trevlig fortsatt kväll!

Deh trorh jah såh mycketh jah villh påh...

2010-05-07 @ 15:31:12 | Allmänt

Nu ringde pappa och frågade om jag ville följa med och handla men varför.. Men men det ska jag göra iaf då kan jag nog köpa nått gott till mig själv som jag kan ha i helgen :) nu får jag äta och dricka vad jag vill :)
Pluggandet går segt som aldrig förr.. men de e snart klart så..


ha en trevlig dag!



Yees jag fick jobbet! :D

2010-05-07 @ 12:32:14 | Allmänt

I våran kommun har man chansen att få ett sommar jobb, ex. trädgårdsarbete, målare, äldreomsorgen och lite sånna jobb, jag fick jobbet på en förskola! mitt förstahandsval ::D Då jobbar man i två veckor, jag börjar den 7 juni och slutar den 18 :)

Idag kom jag hem 11.00 då hade jag haft en timma företagsekonomí och sen ett matte prov vågar ej säga hur det gick.. MEN duktig som jag var igår pluggade jag ett tag sen iaf! :) det har nog gett ganska mycket idag.
Egentligen hade jag en till lektion idrott. Men jag orkade inte vänta 1.5 timma på att den skulle börja så jag gick hem och har precis gått en träningsrunda- powewalk med mamma :) Måste förberedda mig inför orienteringen på tisdag..


Nu ska jag hoppa in i duschen sedan plugga och efter det äta!


Hörs sen! pusspuss



Jag är i min egen värld..

2010-05-06 @ 23:17:00 | Allmänt

Jag har inte pluggat något mer även fast jag borde.. Men jag känner att jag har gett upp.. Jag lyssnar på musik istället..Imorgon är det fredag vet inte vad jag ska göra då.. Efter skolan ska jag hem och försöka plugga lite iaf.. sen ser vi väl hoppas på något kul :) eller att kvällen blir rolig.. På lördag ska jag till min gamla chef och fråga efter sommar jobb.. om jag inte får jobb där ska jag nog inte jobba alls.. Får ändå pengar varje månad från mitt jobb mer eller mindre de är lite löner, prov., bonus, semesterersättning jah.. lite allt möjligt. Men jag tycker ändå det är kul att jobba :) Mitt jobb får jag ju också "sommar lov" från så. Efter det ska kanske åka och shoppa :) orkar inte vänta tills månadens slut vill börja redan nu :)


 


Varför ska det vara så orättvist...

2010-05-06 @ 21:56:43 | Allmänt
Idag åkte jag och träffa Mickis, Elin och Rhode. Elin höll på att färga håret hemma hos mickis. Efter att jag hade vart där ett tag ringde pappa och sa att vi skullle åka och käka någonstans.. Jag fick välja och då blev det såklart kinan :) Älskaar<3  Efter det åkte jag hem till mamma för att plugga matte, det tog inte lång tid innan jag somna.. nu har jag vaknat igen och jah.. jag kan ingeting känns inte som att det är ens någon ide att försöka för det är inte mycket jag kan.... Kommer faila så hårt imorgon på provet :'( Det är första gången som sagt jag pluggar matte hemma sen jag började i höstas.

Jag är såå trött.....


 

Snart får jag äta gooodiiis! läsk, glass och massa annat skit! :D

2010-05-06 @ 15:21:53 | Allmänt

Snart är helgen här och då tänker jag avsluta mitt socker förbud! Egentligen är det på måndag men man ju börja  hålla sig till godis på helgerna ist! och börja nu i helgen intill måndag ;) Igår jobbade jag och på kvällen var jag riktigt sur.. Jag var irreterad, hade inte ätit något på hela dagen förutom två äpplen -.- glömde pengarna hemma när jag skulle till jobbet hade världens huvudvärk också.. Jag åkte och jobba iaf Sara skulle ju komma då men sen ringde hon och sa att hon inte kunde komma hennes lill kusin hade blivit sjuk så hon blev tvungen att åka dit och va barnvakt. Ensam igen på jobbet då..

När jag sedan kom hem blev jag rikigt glad min RAY BAN brillor hade ju kommit!! :D:D Såå snygga! LOVE IT! kommer knappt våga ha på mig dom... Kommer vara rädd att dom ska gå sönder dom kostar ju en del..

BILD KOMMER SENARE :D

Jag har massor med plugg men eftersom jag alltid planerar allt och min kalender är min bästavän så fixar jag det endå! :) ska träffa mickis och Elin ett tag sen måste jag hem och plugga matte! första gången sen jag började skolan i höstas som jag ska plugga matte! ska ha prov imorgon så.. och jag kan ingeting ;(

Hörs sen! PusspUss



VI! Snart blir det Gräsö med tjejerna! :D


Undrar om..

2010-05-05 @ 12:11:22 | Allmänt
Ja jag skolkar.. Hade ingen lust att gå på engelskan bara onödigt vi ska läsa en bok.. sen har vi mentors tid men den e oviktigt anser jag :) Idag ska jag jobba så skönt att få vara hemma lite innan jobbet.. Jag ska fortsätta plugga också på min analys om heltäckande slöja.. Nu har vi fått väldigt mycket plugg igen massa prov och jah allt vet jag .. ;/ Det är bara att sätta igång! Idag kommer pappsen hem vet inte ens hur länge han har varit borta men de är ett tag .. ska nog åka till honom efter jobbet iaf!


Det var allt för mig! Hörs sen! Pusspuss

snart är sommaren här <3


yeeah

2010-05-04 @ 23:21:04 | Allmänt
Duktig som jag har vart har jag faktiskt pluggat lite tänkte att jag ska göra klart resten av analysen jag håller på med typ på lunchen :) jag har även sitt mina favorit program.. Desperate Housewifes och djurpolisen ;)
Nu ska jag fixa in lite musik i telefonen och bilder o shit. Sen ska jag välja kläder tills morgondagen så jag inte kommer 45 min sent.. Därefter sova så !

Godnatt gott folk!
Hörs imorgon!


ILOVE MY NEW CAMERA! :)


Ny mobil!

2010-05-04 @ 20:09:04 | Allmänt
Nu har min nya mobil kommit :D jag trodde den skulle komma imorgon.. jag har legat o sovit i typ mer än 2 timmar. Precis innan jag somna kom mammsen in o sa att den hade kommit men jag brydde mig inte ett skit om de ^^ sen kom hon in med den men jag rörde den inte fören två timmar senare.. alltså nu då. heheh jag ville bara sova.

En bild på mobilen kommer sen!

Nu är det dags för mig att plugga samhäll.. ska skriva en analys om Heltäckande slöja typ.. Vad jag tycker om de osv...


SEN BLIR DET DESPERATE HOUSWIFES! :D

Nationella prov- USch!

2010-05-04 @ 16:31:54 | Allmänt
Idag hade vi nationella i engelska i flertal timmar vi hade både läs och hör. Seen efter det skulle vi ha företagsekonomi lektion också i två timmar men blev inte så länge som tur var hon va snäll så vi behövde inet ha så länge.. Idag ska jag inte jobba vilket är jätteskönt!!! Jag behöver plugga egentligen.. men går kanske ut och träffar lite tjej kompisar iaf :)


Toooasst

2010-05-03 @ 22:54:46 | Allmänt
Äter mina toast och ser glad ut. tack gode gud för maten... Idag har jag inte ätit mycket jag glömde kortet hemma innan jobbet och sen så jah.. hade svårt att roa mig idag, jag var helt ensam ohja... jobbigt var det ojah och bra längesen jojha ag jobbade ensam... sista timmen trodde jah att jag skulle dö av uttråkan ohja satt o sjöng i min ensamhet ojah.. satt o snurra lite på stolen ohjah,,,, -.-


Påvägen från jobbet såg Kenzas nya skor som hon har designat " By Kenza" flowe.. (något) Skorna var hyffsat fina, därför jag stanna o kolla och såg att det var hennes.. dom ser ut som vilka skor som helst som säljs på typ din sko eller typ skopunkten.. om jag ska vara ärlig.. fast hennes var dyrare runt 799kr det var högklackade skor med band runt o lite nitar typ o sen var det jesus skor...





Jag var grymt sliten på den här bilden togs runt 3 på natten ojah...

Familjen annorlunda

2010-05-03 @ 14:32:29 | Allmänt
jag kan inte förstå hur man kan ploppa ut så många barn! 9 ungar.. fett jobbigt att ha så många små barn att ta hand om förstår inte hur man orkar och har råd med det.. en sak vet jag, att jag kommer inte skaffa så många barn iaf.. högst 3..

Idag har jag haft spanska prov så jag slutade tidigare, vågar inte säga hur det gick .. men men. Imorgon har vi nationella i engelska både läsa & lyssna.. Det jag har svårast med. Vi hade engelska nationella förra veckan också.. Sen ska jag ha matte prov på fredag..

Idag ska jag iaf åka till jobbet igen.. hoppas det går minst lika bra som det gjorde igår..





Miss <3 Vi kommer typ inte ses på hela denna vecka iaf..

Trööttt

2010-05-02 @ 22:36:17 | Allmänt
Jag är såå dundertrött! Idag träffade jag Elin vi tog en promis  och sen träff vi mamma o hennes pojkvän så då följde vi med dom och åt kina mat.. Sen åkte jag till jobbet, idag har det inte alls gått så segt som det har gjort några gånger nu.. Sara och Fati var där så då blev de kul också.. Bara de att jag har fortfarande mitt Godis förbud, glass, chocklad och läsk också.. Oh Sara hade med sig massa godis o cola Oh hon försökte få mig att äta men jag lyckades säga nej men de va svårt....



bakiis

2010-05-02 @ 11:48:36 | Allmänt
Igår åkte jag hem för sista gången till phille då han ska flytta snart... Åkte dit med min älskade Izhaa som har kommit hem igen!! :D

nu ska jag göra mig i ordning och hoppa in i duschen för att träffa Elin och gå en promenad o snacka lite ;) Sen blir det dags för jobbet.

PUSS



Dagen efter Valborg

2010-05-01 @ 13:36:47 | Allmänt
Igår var det en kul kväll! det började med grillning ute på landet med Max grannar och barn, Det var trevligt jättegod mat! en riktigt bra start på kvällen. Efter vi hade käkat och umgåts åkte vi in till Märsta för att vara hemma hos oust under kvällen..


Igår köpte jag en ny digitalkamer 14.1 mpx. Därför blir det inga bilder här från gårdagen, eftersom man kan inte ladda upp bilder större än 8 mg. Igår beställde jag också en ny mobil. 

Kamera: 2400 kr betala jag för minnes kort också på 4 gb. Egentligen 2550 typ men fick billigare^^  

sc002.jpg image by mtos_23

En sådan mobil beställde jag FAST rosa!

Ca. 3000 kr 5 mpx kamera


RSS 2.0