Ledig dag!

2011-08-30 @ 22:55:13 | Allmänt
Igår gick jag i skolan fyfn vilken dag det var!! Första lektionen med Matte C i två timmar!! från 14.40 - 17.00!!!!! Har aldrig gått till skolan till ens fyra!! Nu ska jag gå två dagar i veckan till 17.00!! från KVART ÖVER 8!!! asså jag kommer aldrig palla de!! Kommer bryta ihop.... orkar knappt gå till 3 liksom...


Idag var jag ju ledig så igår drog jag o Sara till Corner o träffa Co. Det var väldigt trevligt!! Vi hade rätt kul igår faktiskt!! D. köpte ju in två 30 shots.. men jah drack inte många!! Sist han var där med oss för två veckor sen så vart de inte roligt... speciellt inte dagen efter!! Så neej tack till SHOTS!!



Idag har jag målat pappsen hus, ätit kina lunch, varit på körskolan o pluggat! Resten av kvällen spenderades i Kista centrum med fia och carro!! :) Vi leta en fin present till Johanna som fyller år på torsdag.
jag var duktig och köpte inte så mkt :)



Igår färgade jah även håret! ;PP RÖTT





Jag o wielma! :)






Imorgon är det skola igen, tur är så har jag lunch från 12.00 och håtimma till 14.40 sen matte C i två timmar. DÅ ska jah hem och sova! så kommer jag göra vaarje Måndag och Onsdag då jag har matte :) så då orkar jag nog!! :D:D  BÄSTAA!!




GODNATT!!

Kan inte prata!! :O

2011-08-28 @ 11:41:14 | Allmänt
Asså jag är såå HEES!!! Och igår kunde jag knappt prata!! Inte många som förstod eller hörde vad jag sa igår! ;P haha!

Det värsta är att jag har inte gjort NÅNTING!! :O De enda är att jag sov med för kallt rum då fick jag lite ont i halsen på morgonen sen har jag blivit HESARE och HESARE!! Sen igår var de värst då fick jag inte alltid fram ord heller !! :D



Igår skulle jah på konsert men precis innan jah skulle betala och hämta biljetterna så bangar ju mickis sååklart ut. SOM VANLIGT.


Kvällen blev lyckad ändå :D Först drar jag till Sigtuna med mickis A och Sara sen drar vi runt där till Våfflan och Blå sen drar vi till corner sen drar jag sara o Frida & co. Till Bryggan sen KC även fast det var 20 års gräns eller vad de e så kom vi in för vi var med K. & co. :) Sen drar vi till ett annat ställe som var stängt men vi var med ägaren till stället så han öppnade de! o bjöd på dricka ;P Sen går vi till Statiol och Sara gör världens roligaste FACEPlant hahah...  Sen åkte jag hem!




Idag ska jah måla pappas hus hjälpa han sista gången, sen ska jah till mickis B och fira hennes bror :)


Jag skulle till jobbet idag men eftersom jag inte kan prata.. så blir det inget!! För de e det enda som behöver funka på mitt jobgb MIN RÖST!





En snabb bild jah tog precis innan jah gick ut igår! :)

Tog på mig sommar klänning för typ sista gången denna säsong?







Nu ska jah fixa mig, sen köpa present till antefjante =)



Ha en bra dag!

Häärlig ridtur!!

2011-08-27 @ 12:08:21 | Allmänt
ÅÅh vilket fint och varmt! väder idag!! :D Det bästa som finns är att rida då! <3 Så underbart!!

Idag red jag en ny häst som är ny i stallet och för mig. Så det var kul gick jättebra! :)



Igår drog jag till KC! Japp det var jättekul igår mycket folk! och roliga! jah ångrar verkligen inte att jag gick dit ;)




Idag ska jag på konsert! Timbaktu/ Hoffmaestro. Så hoppas det blir kul, efter blir det utgång i stan! :)









Eftersom det är så varmt ute så tänker jag hoppa ned i Poolen nu! :D





Ha en br DAG! Hörs snart!






BELGIEN I HÖÖÖST!!

2011-08-26 @ 16:46:56 | Allmänt

Nu har man kirrat en resa till Beligien dåå!! V. 45! ROOLIGT!! :D


Idag så har vi haft UF och Projekt arbete så har vi lagt ihop dom två ämnerna plus ttyp två till till EN sak,.. Så resan till Belgien gör vi genom skolan, våra ämnen som vi har lagt ihop i våran grupp! Smarta som vi är!! Istället för att hålla på med massa olika saker i varje ämnen så har vi lyckas lagt ihop de till ett! mycket lättare..

Det är jah plus några andra tjejer som gör de här då, min grupp. :) Så det blir awesome. Skolan betalar ALLT!


Sen i vår blir det ju en resa till Spanien också! Eftersom jag går nu i Steg 5 i spanska då får man åka på resa! ;P Som också skolan Betalar! men Det sker inte förän i vår.





Denna dag i skolan har varit bra, trots så sent som vi slutat.




Nu ska jag fixa mig för sen ska jah på middag! Därefter utgång!!




ha en bra kväll!!




tagga dåå!!

2011-08-26 @ 13:09:05 | Allmänt
Idag känner jag mig äntligen lite mer taggad på livet än vad jag gjorde för två dagar sen! inte bara för att det är fredag.  Snacka om depprimerad jag var alltså. Idag känner jag mig piggare på alla sätt och vis. Jag känner mig friskare också.


Idag fick vi i klassen reda på att våran samskiva ska vara betald REDAN nästa vecka! Jag har en känsla av att detta år kommer gå såå fort!! Våran skola har så mkt fester och de enda fram till studenten nu! Så det kommer bli awesome! :)


Just nu har jag rast, har precis varit ute med hunden och ska åka tillbaka till skolan strax. Jag slutar kl 4 idag!! Har aldrig haft ett sämre schema än vad jag har nu...

Efter skolan ska jag hem och städa mitt rum typ rensa min garderob.. Har ju köpt såå mkt kläder och tkr fortfarande inte jag har nått... Så jag ska gräva fram lite nya kläder tills ikväll!!





Här är min nya jacka! 

2 395 kr LEXINGTON

Mkt finare i veerkligeheten!




Här är även en ny tröja jag köpte ;P FETT SÖT äälskar MUSSEE!!



The end of the story

2011-08-25 @ 23:01:59 | Allmänt
Igår gick jag och la mig tidigt. Men vaknade mitt i natten o kände mig ganska sjuk. Sen vaknade jag upp på grund av en dröm också.


Idag har jah varit väldigt hängig på alla sätt. Gick i skolan från 09.30 till halv 4. Sen åkte jah hem en snabbis sen till körskolan. Dom tyckte jag var såå duktigf som är nästan klar med teorin sååå snabbt!!! Snart ska jag boka en körning också så dom ska kunna boka allt åt mig samtidigt så fixar väl de nästa vecxka. :)



Imorgon är de äntligen helg. Jag har skött mig väldigt fint denna vecka utan alkoholen.. och lagt mig tidigt!


Nu tänkte jag sova godnatt!




It's time to forget and move on.

2011-08-24 @ 13:23:00 | Allmänt
Idag när jag vaknade av alarmet pallade jah inte gå till skolan var så trött och det var ändå inget viktigt.

Idag insåg jag att det är dags för mig att föröska gå vidare mer än någonsin, tack du gjorde de lättare för mig.. Nu vet jag.

Lättare sagt än gjort. Men nog går de om man har viljan. Den har jag hittat nu.




Nu ska jah fixa mig för att träffa anna! :)



Ha en bra dag!

Jobba!!

2011-08-23 @ 17:41:27 | Allmänt
Då var man tbx på söder! Har inte varit här på lite mer än två månader! Det har varit sommar stängt! Idag har jag varit i skolan fick sluta 11 sen åkte jag hem städa lite och övningskörde!! ;pp Innan jag åkte till jobbet åkte jag förbi Sollentuna och skulle köpa en Jacka! Men den var slut så åkte till PUB sen till jobbet! Visar bild sen! ;) nu ska jag jobba SEE YA!

Måndag första skoldagen

2011-08-22 @ 22:11:49 | Allmänt
Idag försov mig såklart men lyckades komma i tid ändå! Vi hade bara upprop o så det tog 30 min sen gick jag till en som hjälpte mig göra omval. Men hon verka ju inte ha koll alls så de blev nog helt fel så som gjorde.. men men not my problem.

idag har jag käkat lunch med pappsen alex o peter sen åkte jag till körskolan o pluggade snart e jag klar! Därefter följde jah med pappa till frisören och sen har jag bara varit hemma o färgat håret får se hur det blir!


Imorgon blir det en kort dag lite saker vi ska göra hit o dit sen drar jag nog te södeeer!! ;D




togs på båten en spegel i taket ;P


sommaren slut..

2011-08-22 @ 00:28:20 | Allmänt
Imorgon börjar skolan FYFAN har aldrig kännt mig mer deprimerad ... brukar oftast känna att det ska bli kul o skönt att skolan börjar igen. Men inte den här gången. Sommarlovet har varit det kortaste och jag känner mig inte riktigt redo.. Jag har precis kollat upp när vi ska ses och sånt imorgon har undvikit det hela tiden för har inte velat veta..


Denna vecka ska jag försöka skaffa mig ett nytt liv igen, Ska försöka dra mig till jobbet, träna och plugga till körkortet! Ska försöka sluta dricka alkohol denna vecka kmr bli vääldigt svårt då jag har druckit varje dag stort sett .. Jag har ju bara suttit hemma en kväll sen jag blev 18 och det har ju varit roligt har märkt att jag e väldigt sällskapssjuk... och klarar inte av att sitta hemma men de har jag aldrig gjort. och nu kommer jah inte kunna längre gå ut. Så får se hur jag kommer klara detta.



Igår åkte jah till stinsen med mamma hon skulle handla lite och jag köpte lite jag också.. Jag köpte bl.a ett par nya likadana tights jag nyss köpte innan kryssning som jag typ glömde där.. -.- Sen köpte jag också parfym o lite smycken till mitt Thomas SAbo armband! :)

Efter stinsen åkte jag hem o fixa mig för utgång med sofie! Vi åkte först till stan sen väsby.




Idag åkte jag till stan IGEN! med Mano vi ååkte till Skärholmen galleria. och skulle kolla på lite saker.
Jag köpte ett armband, skinnjacka och en Musse tröja.!

Ikväll var jah med Fanny o Sofie vi hyrde film åt chips o melon! mkt mysigt! Vi kolla på SANCTUM Jättebra!! Men sorgliiig...

Nu ska jah sova ! Hejdå.

Stalleet!! :D

2011-08-20 @ 12:07:23 | Allmänt
Idag vaknade jah kl 8 !! vaknade inte av alarmet men av annat. Sen somnade jag om lika fort till 9 så fick rusa upp och fixa mig för stallet! :D har inte ridit på två månader nu. Så men det var jättekul! :D det gick väldigt bra trots steel.


Igår åkte jag till stan med Frida carro och robert för att se på en kille som skulle dansa i stan men vi lyckades missa han -.- Sen åkte jag hem och fixa mig för attt dra till mickis o föra sen Kc!

Det blev en helt okej kväll! :)



Idag har jag inte bestämt vad jag ska göra.. har fyra alternativ jag ska välja mellan såå får se! ;)


Nu ska jag käka och fixa mig o fundera vad jag ska  hitta på! ;P

Ha en bra dag!






Saknad.

2011-08-19 @ 02:08:32 | Allmänt
Det känns som om allt bara har varit en dröm att inget har hänt på riktigt så lång tid borta på nolltid som om det inte betytt nått allt har gått så fort så man inte hunnit med jag önskar lika sant som att allt har varit en dröm , drömmer jah om att du en dag kommer och säger att du har ändrat på dig och vill få tillbaka ditt liv.


I'll be waiting.

Hold me closer one more time, say that you love me in your last goodbye, please forgive me.
I've seen your face under every sky over every border and on every line.
You know my heart more than I do, we vere the greatest me and you.
I know I left you speechless but now the sky has cleared and it's blue and I see my future in you.

I'll be waiting for you when you're ready to love me again. I put my hands up, I'll do everything different, I'll be better to you.

let me stay here one more night so I can tell you that I was wrong.

The scars of your love remind me of us, they keep me thinking that we allmost had it all.

Silja Galaxy!!

2011-08-18 @ 22:25:18 | Allmänt
Nu har jag kommit hem från kryssningen den var awesome!! :) Ski5t kul hade vi och det var bästa födelsedags presenten!! :D



Lite bilder ;)

Påväg dit då jag inte viste vart vi skulle!



Bååten



På soldäck




De sjöng "Ja må leva"




Föra lite





Oskar o olle





På dansgolvet




Jag o pickla













Idag när vi var påväg hem, vi satt på tunnelbanan så kmr ett "par" en kille o tjej de var skit konstiga och såg ut som de var heelt cp skadade! människor fast sen upptäckte man att de var helt NER drogade!!!! Fyfan vad äckligt det var!! Så jäävla hemskt!!! Fyfan de skulle sett sig själv hur det såg ut!! Deras beteende hur dom rörde sig o betette sig var bara så jävla äckligt... Sen klipper killen ett snitt i sitt band på sin väska och drar fram en massa piller och lägger i en liten påse och trycker in den i de här hållet på axelbandet som han har gjort.... De kunde varken röra sig normalt, prata eller nånting. TOTALT borta och ned drogade var de!!!!

Fyfan det fick mig att tänka om på alla människor som man undrar hur de ska sluta, att de borde tänka om och se hur de här människorna såg ut och var så tror jah att de inte skulle hålla på med sånt mer. Det var ingen rolig syn alltså. har aldrig sett nått liknade. Fyfan.

Kryssning !!!!

2011-08-17 @ 18:20:58 | Allmänt
Mina kompisar kidnappade mig till en kryssning !!! :D fy fan vad kul!! Vi åket med Silja Galaxy!! :D största party båten!! Med massa dansgolv och klubbar!!! :D det här är min födelsedags present!!! :D Detta bådar gott!!! :D ska bli såå kul!! ;)

SPÄNNANDE!!

2011-08-17 @ 11:33:33 | Allmänt
Idag ska Elin och Micaela ta med någonstans där jah inte vet vart!!! :D:D Ska bli fett kul! Mickis packade min väska igår! Det ska bli min födelsedags present! ;D



Egentligen skulle jag åkt till stan idag för att kolla på en jacka men det hinner jag inte! ;( Så får ta de en annan dag!



Nu ska jah fixa mig gå ut med hunden osv. kanske till körskolan om jah hinner! Sen ska vi åka vid 3 !





En bild vi tog i natur parken i Estland. Anna, Mano o jag och Patrick




Someone like you

2011-08-17 @ 01:40:00 | Allmänt

I couldn't stay away I couldn't fight it, I'd hoped you'd see my face and that you'd be reminded that for me isn't over. Nevermind I I'll found someone like you I wish nothing but the best for you. Don't forget me I beg I remember you say "I Will Allways Love You" Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead. Nothing compares no worries or cares. Regret and mistakes they're memories made. Who would know how bittersweet this would taste?
<3<3<3




Ingen mer alkohol!

2011-08-17 @ 00:47:04 | Allmänt
Igår åkte jah till min faster och sa hejdå till min kusin som åker tbx till USA där han bor. Sen åkte jag hem fixade mig fort och drog ned till Corner ^^ Måste ju passa på nu innan skolan börjar!!

Det slutade med att D. söp oss under bordet med en jävla massa Shots sen var jag redan skiiit trött och sliten sen söndagen i stan.! Men iaf som sagt det blev en hel del och jag blev rätt full ja.. t.om. minns jagh inte allt.. ^^



Idag när jag vakna full av ångest och mamma var hyffsat sur på mig... När jah vaknade idag mådde jag PISS SKIT JÄVLA dåligt!!! FIfan.... Och jag har mått lika dåligt heela dagen!! men jag har t.o.m varit och Shoppat idag! IGEN vet inte hur många tusen jag slängt ut denna månad vågar inte räkna......... såg på mitt kort...




Det här köpte jah idag :)




Allt gick på 1600 kr!! Ser inte ut som det meen det var dyra grejer jag köpte!


Det är bl.a saker till håret, smink, Skydd till iphone tights o.s.v. ..



Jag har försökt se vart mina pengar har tagit vägen de senaste dagarna och 500-600 kr kan jag inte fatta vart dom tagit vägen!!!! Blir skiit irreterad för på 3 dagar har jag spenderat flera tusen men kan inte räkna vart de andra pengarna tagit vägen.... måste till banken imorgon!



Btw. Jah hittade en skiiiiiit snygg jacka idag!! den ska jah ha. Fast imorgon ska jag kolla på fler jackor,.. men nu fastna jag på den här också.. så jag får nog köpa två! Snart 3 då vinterjackan också.... Fast jag har feeett mkt jackor..




Nu ska jah soova (:


Jag + Wielma!! <3<333




+

Wielma





en vecka kvar

2011-08-15 @ 13:32:52 | Allmänt
Nu är det exakt en vecka kvar tills skolan börjar! Är jag taggad ? NEJ. Jag känner mig inte ens redo...


I lördags morse när jag kom hem efter att ha skrivit de senaste inlägget somnade jag, sen väckte Mano mig genom att ringa och säga att jag skulle komma till "Äppelparken" för det var ngn festival av nått slag där så jag rusade upp fixade mig på fem minuter och drog dit. Jädrans vad folk de var! jag hade inte ens hunnit vakna till när jah kom dit men jag fick genast vin och öl ... Klockan var då typ 3? a jag var där iaf till 6.

Sen åkte jag hem käkade fixade mig och sen åkte jah till Tyresö. Och träffade Alicia och massa. Super kul att få träffa henne de får man inte göra spec mkt så det var väldigt trevligt! :D



Igår efter jag kom hem från Tyresö käkade jah och fixade mig för att sedan åka till Gamla stan med Anton vi skulle träffa massa folk där. Vi drog till ett ställe och spelade XBOX!! hahah... Men sen drog vi vidare till T.G.I Fridays på Stureplan! och var där resten av kvällen. det var fett mkt folk för att vara en söndag!!





Nu har jag fixat mig för att åka till körskolan o plugga teori! Duktig som jag är. Sen ska jag övningsköra till faster för att säga hej då till min kusin som åker tbx till USA!




HA EN BRAA DAG!!





Jag och Anton mitt ute i Gamla stans gator så hittade vi en spegel!








Vi åkte även till Donken i väsby ..


dubbel macka i A.s bil

2011-08-13 @ 10:11:55 | Allmänt
Vilken jävla natt!! SÅ jävla fail....

Jag hade såå många roliga grejer jag kunde ha gjort igår såå mkt som folk ville att jag skulle följa med på. Så väljer jah det sämsta!!

Nu har jag lärt mig aldrig mer följer jag med ut i skogen igen med er! ..

Vi föröskte ta oss hem igår när A. kom men han ville inte hem så vi blev kvar och tänkte som han sa "Ge det en chans" okej då tänkte vi. Kvällen gick o de blev bara sämre och sämre folket förändrades och det blev inte bättre så de slutar med att vi, A och M lägger oss i bilen och sover där ist för att slippe undan de andra ist för att ligga i de sängar vi kunde legat i och blivit störda hela natten.

Det var ju svinkallt i bilen såklart det var 7 grader ute men vi fixade oss ett dunntäcke så det gick bra ändå. Sen åkte vi tidigt på morgonen.

Utan A. vet jag inte vad vi skulle gjort eller jo frågat någon annan men men han räddar alltid mig i nöd så jah skulle inte klarat mig utan honom!



Se så sött han sover ;P



DEL 3!

2011-08-12 @ 14:11:59 | Allmänt
På Fredagen så åkte vi till en Farm där det fanns massa hästar, hönor, hundar och kaniner (som de ÅT!!)

NAJS TIMMERSTUGA VA!




Vi åkte häst och vagn ;P






Vi gick in till en häst hage med 15 hästar!








Fett fina var dom..



Vi tog en promenad





Hoppade på studsmatta ;P





Gruppfoto!!





DEL 2

2011-08-12 @ 13:54:59 | Allmänt
Fortsättning:  Tisdagen (test fotografering)







På eftermiddagen på Tisdagen så hade vi som en "foto orientering"

Vi fick ett foto ex. på en staty så skulle vi hitta den statyn och ta bilder med den. Så fick vi en karta osv. Vi delades i grupper- här är två bilder som min grupp tog









På onsdagen skulle vi till en Natur park! SJUKT FINT vad det där! Jag skulle kunna haft min bröllop i den trädgården^^


Framsidan- Inuti de här huset är det ett museum. Jättefint!!



Baksidan var sjukt fin!
 En del av den



Vi tog en hel del bilder på denna trädgård.
















Efter vi var på natur parken så åkte vi och badade i havet!! SÅå fint det var! Kändes som man var utomlands!











På Fredagen så var det SPA!! :D sen  fotograferade vi e Rakvere (där vi bodde) Då fick alla grupper ett tema, våran grupp fick Natur. Men vi var så sjukt trötta så det blev inte spec bra bilder...


Det var ett helt Otroligt Spa! Så sjukt jävla najs!! Ruschkanan dom hade ÄLSKADE jag! så jävla rolig!! :D:D (jag älskar att bada)

Rusckanan var kolsvart men i början så hade den små små spottar i taket såg ut som "stjärnor" sen vart det kolsvart igen sen FLÖG man ned i ett djup de var fett läskigt!! :D skrek liiika mkt varje gång!! hahah :D

B.L.A hade dom massa olika sorters ångbastun och sånt roliga duschar där det var strålar runt i hela duschen som kittlades skit mkt... ;PP sen hade dom en bastu där det var salt i en stor "kopp" som man tog och skrubbade kroppen med.  


I omklädningsrummen så böt Killar OCH tjejer TILLSAMMNANS! hahaha.. fett kul.. Men det fanns små bås man gick in och böt kläder i .. Men duscharna var seperade!


Det här var band man skulle ha på sig det var "nyklar"






Efter jag åkt så mkt Ruschkanan fick jag ett jättestort blåmärke! för att varje jah man flög rakt ned så landade jag på min armbåge!

Det blev dubbelt så stort dagen efter



Veckan i Estland DEL 1!!!

2011-08-12 @ 12:02:18 | Allmänt
Jag lovade ju att jag skulle lägga in bilder för varje dag vi fotograferade, det är runt 10 000 bilder lite mindre kanske som vi har tagit såå ! här är några av dom!




Söndag: Vi skulle åka med planet!




Vi kom fram till huset SÅ lyckliga var vi!! (NOT)!





Måndagen: En Guide visade oss runt i stan o berättade! (fast vi hade redan hunnit se allt kvällen innan)

Det var såå jävla tråkigt! Jag lyssnade inte ett ord ;P






Ett gammalt slott i bakgrunden






Jag satt på ett gammalt "slott mur"








Tisdagen- Fick vi en liten lektion om hur en kamera funkar osv. Vår första fotograferings dag.






Freedag! :D

2011-08-12 @ 11:24:41 | Allmänt
Igår var jah hos johanna o rhode hela kvällen sen gick jag hem!



Idag tänkte jag dra till körskolan och plugga lite sen får jag se vad som händer resten av dagen! och idag tänkte jag köra ALL In! Men har inte bestämt mig vart det ska bli en.. har några ställen att välja mellan så får se ;)







Idag blev jag väckt av två monsters! Här har ni busungarna.



Feest hos mange

2011-08-11 @ 23:54:44 | Allmänt
Idag har jag varit väldigt duktig! gjort en massa bra saker! :D

Jag vaknade gick upp och sprang 5 km med hunden! sen fixade jag mig och åkte till körskolan o pluggade teori, efter de åkte ja hem till pappa o hjälpte han måla sitt hus! de gjorde ja igår med ;P sen övningskörde vi! :D så duktig..





Hööst??

2011-08-10 @ 21:13:42 | Allmänt
Det börjar bli höst nu!? det är fett kallt ute...


Igår gick jag ut med mano ett tag sen åkte jag och träffa mickis o simone och några andra sen slutade det med att jag drog till corner en stund med några andra ;P


Idag har jag hjälpt pappa att måla huset sen åkte vi o käkaa kina igen! :)


Just nu är jag med mano vi har tjockat oss reeejäält!!! :D



DET HÄR ÄR VIDEON SOM DOM GJORDE FRÅN MIN RESA I ESTLAND!!!! :D :D :D

BÄÄÄSTAA!!




Shoppingg

2011-08-09 @ 14:29:10 | Allmänt
Igår vaknade jah givk upp och fixade mig sen åkte jag och mickis o käka kina bufé!! :D so nice!!

after that I went to the Beauty Sisters and fix my nails! :) and after that I went to the shopping centre and buy some stuff. Jag gick även och fika på mitt gamla jobb :) och var med M. ett tag!! :D

After that I went to Mannuella and we talk and so on.. :D





My new Nails! :)







de jag köpte:


En bra olja som luktar fett gott! (vanilj) till håret





En Poncho! med luva SUPER fin!!





Likadana skor som jag redan har fast på rea nu! mina har gått sönder och jag älskar dom ;P








jag fick även märkes skjortor av pappa (ovanligt) ^^ Jättefina :)














Nu ska jag plugga teori till körkortet!!


Jag kommer snart lägga upp massvis v bilder men har inte tid just nu!

Back in the reality!!

2011-08-07 @ 15:03:20 | Allmänt
Shit vilken jobbig dag det har varit idag... Det gick inte att hålla tårarna borta!! Vi tjejer har verkligen blivit såå bra vänner med flera av dom vi har bott med!! (30 st ungdomar + ledare) och det var så jävla jobbigt att säga hej då! jag är oerhört tacksam att mina tjejer jag hart bott med bor nära varandra!!! vI kände inte varandra innan så bra och nu vi är som systrar!! vi har verkligen blivit såå close alltså!!! helt sjukt.. Att man kan bilda en sånt stark band between varandra när man egentligen bara har varit med varandra en vecka!!


Jag har fan inte haft så kul jag har haft på såååå lång tid!! jag har inte skrattat så mycket jag har gjort under den här veckan på såå länge!! Den har varit OBESKRIVLIG!! Så många minnen och händelser att jag ALDRIG kommer glömma en sekund!!!!


Det känns verkligen som om jah drömde allt, o när jag var där jag glömde bort min verklighet hemma i sverige jag tänkte inte på något eller någon och det kändes verkligen som en oerhört skön semester från livet! och göra något heeelt annorlunda!! men såå många nya människor!!

Det finns inga ord, jag skulle kunna skriva såå mycket!! Men en sak! Jag är Jäävligt tacksam för ALLT!!







Vi har tagit sååååååå mycket bilder flera TUSEN!! Eftersom denna vecka hae gått ut på fotografering i olika miljöer och olika ställen!! Så det är kul!


Jag ska ladda upp massa bilder eftersom!




Igår så hade vi en avslutningsfest och sen drog vi som ville (25 st) ut på nattklubb!! skit kul var det. Sen efter det så drog vi hem och hade festen i vårat stora rum! och röjde heela natten och inga klagomål fick vi!! höhö
men en sak e väldigt kul vi fick ju verkligen inte dricka i huset men vi gjorde de ändå och alla kom och drack i vårat rum och det blev då vääldigt mycket flasko och sånt i vårat rum och nu när de kommer städa där så kommer det se huur sjuuukt mycket vi har druckit!! hahaha



Här är lite bilder från igår!!




Killar från finland




jag o annaa




Mina nyab skor och klänning jag köpte igår





en bild från NIGHT CLUB i fredags


Sista kvällen!!! ;(

2011-08-06 @ 15:26:14 | Allmänt
Igår drog vi ut på en nattklubb! Det var kul! Rööj!! Sen när vi kmr tbx så blev det efterfest på rummet! Blev lite kaos en person blev för full men det gick bra! ;p Idag har vi gjort lite utvärderingar och shoppat lite! Ikväll har ledarna arrangerat en stor fest!! Så det ska bli jättekul! Men känns verkligen tråkigt att åka hem imorgon!!!!!! Vill stanna kvar!! Helt sjukt att en sådan stark vänskap kan bildas så fort. Tror jag kmr gråta imorgon fan.. ^^ men vi har haft jättekul och det har varit så skönt att komma bort och göra HELT andra grejer!! Och vara med helt andra människor! Shit vad kul det har varit!! Nu har vi free time till 7 då ska vi fixa oss och så! Imorgon kommer jah hem typ 2 !! Hörs!!! Sen lägger jag upp alla bilder!

Shoppiing

2011-08-05 @ 12:07:59 | Allmänt
Igår drog vi och några länder på en typ festival eller nått Sen drog vi vidare på krogen! Idag har vi shoppat lite skor, klänningar osv. :) Nu ska vi snart käka lunch sen ska vi tbx till the hostel och hämta våra saker för att åka och bada och till en farm för att ta foton! (; så vi kmr hem vid 9 vi ska käka middag dit vi ska så de blir najs! :) Ikväll blir det utgång eller dricka hemma, vi gjorde de igår med faktiskt men vi var självklart mkt lugnare! Ha en trevlig dag!

Middag!

2011-08-04 @ 18:26:47 | Allmänt
Snart är det middag efter vi sett klart på den Litauen filmen som är såå tråkig!! Den är skit gammal typ 100 år så jag pallar ej kolla! Efter middagen är det Sverige som ska sätta på en film! Då ska vi se MAMA MIA! :) så den blir nog roligare att titta på! Sen blir det nog krogen och kanske lite fest igen.. ;p men då får vi låsa vårt rum så the meatboll inte kan komma in bara sådär! Så får inte röja så mkt som igår!! Imorgon vette fan vad vi ska göra om jag ska vara ärlig! Menmen. Btw. Många här killar och tjejer röker på fett mkt! Ha en trevlig kväll!!

Skiiit!!!

2011-08-04 @ 17:13:24 | Allmänt
Igår gick vi på krogen med våran handledare! Det var kul!! Han är ju såå rolig ! När vi kom tbx från krogen hade vi party i vårat rum alla kom dit för vårt rum är jättestort! Sen kommer bitterfittan in(meatboll) som vi kallar henne hon bor i huset! Så då ser hon våran fest och vodka flaska såå då blev det liv! Idag fick vi svenskar skit som vanligt vi får alltid all skit! ^^ efter de så åkte alla på SPA!! :D det var jättekul!!! Vi hade skit kul. Set fanns Fett coola spa grejer som vi prova as najs! Sen käkade vi och delades i grupper och bi fick temat natur. Nu ska vi se film och då bjuder landet saker man äter från deras land!

Chiill!

2011-08-03 @ 18:46:13 | Allmänt
Efter lunchen idag åkte vi till en jättefin strand och tog lite bilder och bada! Det var härligt! :) en jättefin sand vae det!! :D äntligen lite utomlands känsla! Nu har vi precis käkat middag och ska se film sen ska vi kröka på rummet med de andra länderna!! Skit kul! Gjorde vi igår med !

Mer fotografering!

2011-08-03 @ 12:27:05 | Allmänt
Idag började vi fotografera på riktigt. Vi tog en buss imorse som hämta oss från huset SEn åkte vi till en natur park som var såå sjukt vackert!! Omg vilka bilder cu tog med våra grupper idag!! Det blev mest romantiska bilder ! Det har varit jättekul idag!! Och så härligt väder!! Nu ska vi käka SEB åka och bada

Spa!!

2011-08-02 @ 19:54:38 | Allmänt
Nu skulle vi sett på film enligt vårat schema .. Men vi svenskar pallade inte och speciellt inte våran handledare!! Han är så sjuukt skön asså! Vi ba vi måste se filmen nu! Han ba nej skit i de så jävla tråkigt! Vi ba jaha.. Och börja as garva. Som vi alltid gör åt han! Han e fett rolig! Spec hans Svengelska!!! Hahaha ... Vår handledare drog med oss och bokade SPA och massage istället !!! ;) och nu ska vi tillbaka för att fixa till oss och sen gå på krogen! Höörs!!

Vädret!!

2011-08-02 @ 18:00:55 | Allmänt
Vädret i Estland växlar otroligt mycket!!! Ena stunden är det jätte varmt!! Nästa skiit kallt !!! Det är helt sjukt växlar typ en gång i timmen... Utan att överdriva de är så här. Efter lunch så hade vi en foto tävling vi delades i grupper och fick en karta, som Orientering nästan. Vi skulle med vår grupp gå runt till olika stationer i stan och fota oss, då fick vi en bild på en plats som vi skulle leta upp (tur så viste vi vart alla var då vi har gått där några gr ) men asså de tog ju inte bara 3 min utan typ 10 min att komma till platsen. Vi har gått i flera timmar och är heelt slut. Efter vi hade gjort alla våra stationer fick vi se alla bilder och sätta påäng till alla bra bilder i de andra lagen. De här jobbet går ut på fotografering. När vi var klara så gick vi tjejer och käka hamburgare fast nu typ en timma senare ska vi käka vår middag men maten är så äcklig!! Efter middagen blir det film det är Lettland idag igår var det finland. Men jag kmr bara somna som jah gjort hela dagen så fort jag suttit mig ned ..

Fotografering!

2011-08-02 @ 13:25:38 | Allmänt
igar sa efter filmen gick vi och köptemassa alkhol (mer) och chips o sa! sen var vi pa rummet och drack äveen fast man inte far. Varan handledare är sa jävla sköön!hn later oss göra som vi vill!! Fö han e nästan värre ;PPP

Idag har viˇhaft en fotograf som lärt oss lite hurman ska fota o sa. Vi har variti grupperna och tagit bilder utomhus jag fick vara "modellen" ;pp

NU SKA vi snart tbx och fota mer sen ikväll ska vi se merˇfilm varje kväll har ett land en film. Vi ska seONDSKAN :)

 igar under filmen som nade alla vi fran Sverige hahah aven pa lektionen idag somnade jag...

Ikväll ska vi dricka och finland kmr över te oss de gjorde de igar med men da kom deras ledare oh saatt dom inte fick va kvar de skull sova! Här far man inte vara ute efer 12 om man e under 18!



BIlD FRAN IGAR!!







Mental sjukhuset - vi bor här








Vi överlevde natten!!

2011-08-01 @ 17:37:59 | Allmänt
Vi lyckades somna till slut. Vi blev väckta 9 på morgonen och skulle dra och käka frulle.. Idag har vi fått blivit grupperade en från varje land och diskuterat saker i länderna ... Efter de var de lunch Sen kom en guide och gick runt med oss fast där hon gick hade vi redan varit på några utav ställerna igår kväll . Efter de fick vi två timmar ledig tid att göra vad vi ville de börja med att vi gick vilse!! Vi som e 18 får köpa ut alkohol som finns i butikerna det är som systemet ;) en egen hörna liksom så vi gick och köpte lite cider och tog med oss till rummet!! Men det är strängt förbjudet!!! Vi kan bli hem skickade om de kmr på oss! Menmen då kmr vi hem fortare! ;pp Vi svenskar är såå sjukt lata!! Vi är såå bortskämda!!! Det är stört!!! Vi är de enda landet som har klagat så mycket och vi åker taxi när de andra går 5 min!! Haha.. Vi har även kollat på hotell! Nu ska vi gå och köpa mer alkohol och Sen blir det bio!! Tur att våran handledare är preciiis som oss!! Han tänker som oss gör som oss!' och klagar mer!! Haha Ha en bra dag !! Btw. All mat här smakar skiiiit! !!!

Wtf!!!!

2011-08-01 @ 13:29:51 | Allmänt
Jag har bokstavligen hamnat på ett mental sjukhus!! Vi alla fick panik när vi kom Fram och undrade VAD FAN är de här!!!? Till och med våran handledare blev arg och vi håller på att fixa hotell nu!! Så sjukt fattigt här!! Äckligt läskigt! Det är som man har hamnat i fattiga Ryssland!!! ILLA!!!! Vi från Sverige har iaf lyckat ha lite kul och sprungit runt i stan och röjt på mental sjukhuset . Och därav har vi fått utskällningar!!!!

RSS 2.0