äntligen hemmaaa...

2010-03-31 @ 22:42:00 | Allmänt
Nu har jag kommit hem från jobbet sista dagen på månaden klart man jobbar en extra stund, det roligaste som finns är att räkna ut min lön som jag får nästa månad mmmh saftig. Längtar. Då ska jag bl.a köpa en kamera eftersom jag fortfarande vill ha min sony eriksson ett tag till så jag köper mig en riktigt bra digital kamera och sen ska funtar jag på att köpa en beige canada goose väst också.. men jag får inte glömma min converse ocksåå..
Imorgon har jag företagsekonomi prov hyffsat enkelt och en dikt ska jag göra o analys på de med.. tills imorgon hmm hur ska jag hinna allt.. Dikten kan jag göra efter skolan men ska nog klippa Max då och sen ska jag eventuellt på krogen känner man vakterna så funkar det ju bra!;P.. hmm hur ska jag hinna.. jaja jag har satsat på samhäll på senaste och de har ju gett resultat fick vg på provet jag gjorde igår iaf! glad över de! Uppsatsen skickade jag in igår och där får jag ett högt betyg också.. Allt lönar sig. Meen dags för mig att ta en av saras dikter och göra analys..

Hörs sen! pusspuss




 

film/plugg

2010-03-30 @ 22:34:58 | Allmänt
Nu har jag fixat klart uppsatsen och ha skickat in den, den får bli som den blir nu.  Jag har försökt se Despserate på internet idag men det gick inga vidare bra så jag tittar istället på film med mammsen..

ha en trevlig kväll!

Desperate!

2010-03-30 @ 20:47:18 | Allmänt
Jag höll på att glömma att det var Desperate idag! oh goodneess. Jag har haft så mycket att göra så jag höll på att glömma totalt... Idag skulle jag plugga men har inte pallat, jag ska göra lite sen de får bli som de blir.. Max har precis åkt hem han var här hela dagen även fast jag skulle plugga men orkade verkligen inte o egentligen skulle jag träffat Elin men hon hade också mycket att plugga så det får bli en annan dag..

Hörs sen!



ps. Bilder tagna idag men dom åker tyvärr inte upp här!

Vilket härligt väder!

2010-03-30 @ 15:40:04 | Allmänt
Idag känner man verkligen hur våren är påväg och snart är det påsklov!! :D då ska jag njuta! och åka till järvsö! med päsk och hans family :) Nu har jag ÄNTLIGEN gjort mitt samhällsprov gick väldigt bra Soom jag har pluggat! idag ska uppsatsen lämnas in också den tup klar också! skönt. Snart kommer älskligen o leker med mig sen ska jag plugga skriva dikt o analys till de usch..

Hörs snart! PUss

Alltså!!

2010-03-29 @ 21:58:06 | Allmänt
Nu har jah kommit hem från ännu en kväll på jobbet, jag har pluggat när jag jobbat, gick också med Sara och köpte massa godis som vanligt vi har ju aaallt vid jobbet, prisextra, coop, mc donalds, sushi restauranger, Café .m.m Men de är ju Södermalm vi pratar om där finns allt! tar endast 1 minut att gå! de man tjänar försvinner när man jobbar ;) hehe.. Jag ska plugga lite nu o göra om lite på min uppsats som min lärare säger att jah ska göra si eller så men sen menar hon något helt annat!..

Hörs sen! puss

Känns som att hela mitt liv är planerat..

2010-03-29 @ 14:54:00 | Allmänt
Jag planerar verkligen Allt! Men om jag inte var så bra på det så skulle det gå utför på allting jag måste planera hela tiden för att allt ska funka! PLUGG, TRÄNINGAR, JOBB, Vänner hela veckodagarna är planerade men ibland har jag tid att göra annat också :) Idag ska jah åka och jobba.. och plugga...

Hörs sen! PussPUss

Put your hands up

2010-03-28 @ 21:17:56 | Allmänt
Hemma från jobbet nu sitter jag och äter en bit pizza och kebab, igår slutade internet funka så det blev ingen bild heller, jag och mickis drog till väsby igår. Idag har jag jobbat och nu ska jag se tv och plugga lite! Hörs sen!


Lite bilder från mina nya kläder:

vita linnet och jackan

 



Bilder från kvällen:

Dom bjuder jag på!

 

Dålig uppdatering Sry.

2010-03-27 @ 17:33:18 | Allmänt
Igår hade både jag och Max fått våra löner så vi spendera lite pengar på en mysig kväll. Idag har jag varit och ridit det gick bra och ridläraren gillar mig iaf, de känns skönt! Efter stallet fick Max komma och hämta mig sen åkte vi hem och fixa oss och så därefter drog vi till Väsby centrum för att han skulle köpa ett par byxor och tröja men vi hitta inget OCH GUD SÅ MYCKET FOLK DET VAR DÄR! men de är ju lönehelg men herregud.. Jag hade ändå tänkt att åka till stinsen efter att ha vart i väsby med Max så vi drog dit och sen drog han då blev jag kavr ett tag med Kattis som redan var där och det var planerat att jag skulle shoppa lite med henne. Hon köpte massa grejer jag köpte två tröjor BILD kommer sen!  Nu har jag massor med grejer att fixa! så


HÖRS SEN! PUSS

Lika jobbigt varje gång

2010-03-25 @ 22:36:36 | Allmänt
Nu har jag precis kommit hem från att ha gått promenad med johanna och sedan träffat Max och efter det varit med frida! :D Det var kul hoppas jag kommer träffa henne fler gånger under helgen! :)

Vi har också fått lyssna på när alex har stått än en gång och snackat om hur ordningsvakter har misshandlat han/s kompisar utan att de har gjort något.... Alla stockholms idiotiska tjänstemän de enda dom gör är att ta oskyldiga ungdomar som inte ens har gjort något och slå sönder dom med deras batonger.. Men den här gången blev allt filmat och polisen hade ju inte direkt mycket att säga till om eller hitta på.. Dom här sk. "vakterna" får bara brickor utan att ens vara utbildade de största/biffigaste och mest våldsbenägma männen får brickor bara för att.. Heelt sjukt. Och alla är lika, de behandlar alla ungdomar som dom får göra PRECIS vad dom vill på dem....

skola-träna-plugg-promenad-plugg-tv-sova

2010-03-25 @ 18:57:15 | Allmänt
allt det har hänt idag och kommer hända. Nu har jag pluggat lite men det gick fortare än vad jag trodde så jag ska gå en promenad med Johanna nu. Sen har ju FRIDA ERIKSSON KOMMit till MÄRSTA! :D Wihooho! Så jag skulle gå en kvälls promenad med henne också :) Eftersom vi hann inget annat för både hade mycket att plugga o så men förhoppningsvis följer hon med till skolan imorgon :)


En sjukt gammal bild typ 4-5 år gammal, den tiden var våran! Saknar. <3


Nu vet jag vad problemet är

2010-03-25 @ 15:24:23 | Allmänt
Nu har jag kommit hem egentligen skulle jag jobba idag men jag känner verkligen att jag inte har tid med de jag måste plugga. Men innan de ska jag åka och träna och sen sola.

Jag vet att jag borde sätta in mer bilder och göra om bloggen men jag har verkligen inte haft tid! Jag har knappt tid att skriva att jag måste göra om den ^^  Det kommer!


Hörs sen! Pussapuss

Snart så..

2010-03-24 @ 16:32:38 | Allmänt
Idag skulle jag egentligen träffat Pernilla men pappsen ringde o sa att vi skulle ut o äta idag för pappa ska åka och jobba i tre veckor i typ bulgarien och nån annanstans. Men det kanske blir ikväll då. Vi skulle ju passas P. och H. hund! :D fett kul. Men de är ju inte förens ikväll. Pappa kommer och hämtar mig om 45 minuter.

Hörs sen! PussPuss

Allt är väl mitt fel..

2010-03-24 @ 15:23:42 | Allmänt
Ibland känns allt så J*vla meningslöst.. Idag har jag inte varit på humör o vet inte vad jag ska göra åt saken.. Jag känner mig verkligen så ensam just nu. Jag har väl bara mig själv att skylla.. eller..hmm..


Är man rik så är man

2010-03-23 @ 22:23:28 | Allmänt
Jag har kommit hem från jobbet nu men det var typ en timma sen men jag blev tvungen att se klart på Desperate houswifes först.. Idag gick de gaaanska segt på jobbet både för pengarna att rulla in och tiden.. Men tur så har man lite roande folk där, jag satt väl mest och spelade spel på Antons handdator de va kul! =) hoppas han har med den nästa gång också.. Väldigt beroende blev man kunde inte sluta. Förens den dog..

Nu ska jag ta något att äta o ta de lugnt.

Hörs sen! Pusspuss

Ibland förstår jah bara inte hur man kan bete sig på de viset...

2010-03-23 @ 14:11:30 | Allmänt
Jag har kommit hem från skolan nu egentligen skulle jag ha suttit på ett prov MEN det blev uppskjutet en vecka till! :D perfect. Nu kan jag hinna fixa iordning lite grejer innan jag ska åka o jobba och jag slipper jobba en halvtimma längre.  Jag glömde berätta de att jag fick VG på mitt spanska prov jag gjorde :D hehe men först fick jag IG men lite plugg kan göra suseen  ;P





Obs. Rubriken har inget med inlägget att göra.

00.00 Sov dags!

2010-03-23 @ 00:11:16 | Allmänt
Egentligen borde jag sova nu annars kommer jag inte orka gå upp imorgon jag behöver vara pigg eftersom jag har ett prov jag måste klara och sen ska jag orka jobba.. Jag kollade på en jättebra film på 1an! Evenning hette den jättefin påminde liiite om Dagboken. En film som jag älskar.. Jag blev verkligen påverkad av den här filmen förstår inte hur man kan bli de av just en film..


Evenning år 2007 (USA)
 
Drama exploring the romantic past and emotional present of Ann Grant and her daughters, Constance and Nina. As Ann lays dying, she remembers, and is moved to convey to her daughters, the defining moments in her life 50 years prior, when she was a young woman. Harris is the man Ann loves in the 1950s and never forgets.
 
File:Sunset in Coquitlam.jpg 




Nattiii!

Bränd pasta... Vem lyckas? Jo, jag såklart!

2010-03-22 @ 16:44:36 | Allmänt
Nu har jag ätit.. Jag hade klar köttfärssås så jag skulle koka spaghetti.. Jag fastnade lite för länge framför datan så när jag skulle gå o titta till spaghettin hade allt vatten borta o lite hann brännas fast i botten på kastrullen Bra gjort! Meen det var ju inte bara de utan vissa delar på spaghettin var inte ens Heelt klart... Men det gick att äta det märkes inte så jag kom nog i rättans tid! hehehhe

 Nu måste jag sätta igång och plugga! :@ :'(


Hörs.

Mååndag- plugg

2010-03-22 @ 15:35:09 | Allmänt
Idag brukar jag egentligen jobba. Men jag måste plugga till samhällsprovet imorgon som jag egentligen skulle ha gjort för två veckor sen men var "sjuk" då..  Mammsen ska till och med hjälpa mig! så jag får jobba imorgon istället.
 Igår åkte jag hem till pappa och var där o såg på millenium, "samma film som Män som hatar kvinnor" Men den filmen skulle egentligen typ ha sett ut som millenium och där visar dom extra material som inte kom med filmen.. En grej var ju att Lisbeth tatuera sig det fick man inte se o det var där ifrån hon tog den största nålen för att tatuera in det på hennes förmyndare.. (GO LISBETH!)

Igår fick jag också en förfrågan om att skaffa häst, vilket jag gärna skulle vilja men kommer nog inte kunna de tyvär tror inte jag har tid för de. Så då kanske jah ska fundera på att isåfall skaffa en medryttare.. Nån som kanske är på? :D

Ogilla snö!

2010-03-21 @ 20:19:04 | Allmänt
Hemma från jobbet, timmarna gick såå fort idag även fast det inte hände så mycket.. Jag ska ta o gå till pappa strax o vara där ikväll. 

Jag som var såå glad, jag böna o bad om att det skulle bli snö på åtminstånde julafton, när det var snö på nyår också var jag glad men sen fick det räcka o det sluta aldrig snöa det har varit snö nonstop sen i november... Då är jag nog inte själv om att jag vill att våren ska komma nu ,  när den väl hade börjat komma i helgen o det var såå sånt skönt väder! varmt! trodde man att det skulle vara över med vintern men icke då.. Nu har det kommit nästan lika mycket snö igen o man vill bara gå i ide men det kanske är lite sent nu.. men den här vintern lär ändå hålla i sig ett tag till.  


Hörs sen!

Söndag- jobba

2010-03-21 @ 12:42:27 | Allmänt
Idag när som helst ska jag åka och jobba på söder. Jag ska börja 2 och sluta 6 sen måste jag hem och plugga!

ha en trevlig dag! hörs!

Träningsvärk!

2010-03-20 @ 17:33:39 | Allmänt
Jag har så mycket träningsvärk i stort sett hela kroppen! 3 dagars olika träningar, simning, kickboxning och ridning.  Då har jag nu ont i benen, armar, rygg, mage, på flera olika ställen ..  Jag väntar på mat är så hungrig men den e nog klar snart! :)    Hörs sen!Pusspuss

BÄSTA DAGEN!

2010-03-20 @ 15:24:00 | Allmänt

Idag har det hänt många otroligt underbara saker! Jag har fått rida igen och en mysig o trevlig promenad i ett otroligt fint o härligt väder gjorde så jag fick träffa dig igen efter alla dessa år! jag har verkligen sett fram emot de! Kände knappt igen dig men jag visste direkt att det var du!

Dagen hade inte kunnat bli bättre!


UNDERBART!!

2010-03-20 @ 12:09:54 | Allmänt
Nu har jag precis kommit hem från stallet det var så GRYMT bra där!! Allt är såå mycket bättre än förra stallet o jag Gillart! Ridningen gick bra o hade en jättefin häst som var jätteduktig! Det var grymt! LOVEIT!  Jag förstår inte att jag kunnat vänta så länge på de här när det är verkligen något jag älskar... Jag måste åka o köpa lite nya ridkläder bara! :) UNDERBART! Inget är bättre än att rida man glömmer bort allt o bara tänker på att arbeta med hästen..   Nu ska jag ta mig en skön dusch, städa rummet och sedan gå en skön promenad i det sköna vädret! Gör det ni också! ;)


Hörs sen! puss

Lördag kl: 09.00 STALLET!

2010-03-20 @ 08:57:08 | Allmänt
Igår blev det ännu en kväll i väsby Med Kattis, snart kommer hon och hämtar mig för att åka och rida! Det är min provridning idag för att se vilken grupp o sådant jag ska börja i, hon ska se vad jag kan o.s.v.


Hörs sen! PussPuss

FREdag!

2010-03-19 @ 19:10:45 | Allmänt

Just nu sitter jag hemma hos pappsen har käkat här o jag håller på at fundera över vad som händer ikväll.. hmm.. Just nu har jag en liten aning men det är inte säkert.. ..... Hoppas något kul händer iaf! :) jag är ganska taggad.


HÖrs! Seen! PUSs PUSss


Sjukt glad! :D

2010-03-19 @ 14:13:05 | Allmänt
Jag kan knappt skriva har precis haft kickboxning mina fingrar/händer, armar skakar så. Det har varit en skön dag i skolan idag har haft företags ekonomi, den gick väldigt fort ganska kul faktiskt, sen hade jag ett matte prov gick väl hyffsat vågar inte säga för mycket för då kommer det gå dåligt bara ;)

Imorgon ska jag RIDA!! :D äntligen! Jag ska byta klubb och är så himla lat så det har inte blivit av o nu har jag inte ridit på typ ett ååår... Om inte mer.. vill inte ens tänka på de. Gud vad jag längtar! :D Tidigt kommer det bli men lika bra! :D :D

Nu ska jag hoppa in i duschen o hitta mina ridkläder o se så allt fortfarande passar annars måste jag åka o köpa nytt ;P


Hörs sen! Pusspuss

Hemma = plugg

2010-03-18 @ 18:56:57 | Allmänt
Nu har jag kommit hem från träningen och solningen. Det var skönt.. Pappa har köpt en ny bil en sjukt snygg! Bmw.  Han ville så gärna visa den för mig så han hämtade mig från bussen två minuter från där jag bor så körde han hem mig ^^ En hyffsat nu sportmodell.. Den va coool. Han köper alltid nya bilar men den här lär han ha ett tag.. Innan hade han en saab, sommar bil, cab. Den va het. Men så liten .. Nu är det dags för mig att plugga matte jag som vill sooova!

Hörs sen! PussPUss

Så jävla värdelöst..

2010-03-18 @ 15:51:31 | Allmänt
Igår var det den bästa dagen på jobbet. Min huvudvärk försvann! jag var så trött påvägen till jobbet jag höll på att somna på tåget o de gör jag aldrig.. När jag kom hem kom Max o hämta mig vi åkte hem till han och var där. Idag ska jag snart åka o träna och sola, jag får ta det lugnt eftersom jag fortfarande e lite sjuk.. Efter de måste jag hem o plugga matte ska ha matte prov imorgon..

Hörs sen! PussPuss







ps.
Jag tror inte jag kommer kunna släppa de du har gjort.

Sluta tidigt..

2010-03-17 @ 14:20:39 | Allmänt
Idag gick jag hem från engelskan jag gick hem för jag hade ont i hubudet det var ändå ingen ide att vara där.. de satt o höll på med en bok som jag redan läst ut.. Jag har haft grymt ont i huvudet i flera dagar nu, jag hade inte de tidigare men de kom senare. Idag ska jag också åka och jobba... de kommer bli liite jobbigt jag hoppas att det går bort snart..

hörs sen! PusspUss

Tisdag slutade 13.40 (NOOT!!)

2010-03-16 @ 20:52:11 | Allmänt
Idag skulle vi åka med klassen till riksdagen! Då var vi i stan till 12.15 då fick vi göra PRECIS vad vi ville då gick jag o några kompisar o käka sen gick vi runt i affärer :) vi skulle mötas igen kl: 14.40 för att gå in till riksdan. Det var ganska kul ändå.. vi hade en rolig guide..Vi fick träffa Fredrik Reinfeltd! :O På tåget träffade jag också Kim fårn andra avenyn!  Idag kom jag hem klockan halv 6!! Egentligen skulle jag ha varit hemma 14.00!! Jah skulle ha träffat några kompisar men det blev aldirg så var såå tröött!! och hade jätteont i huvudet idag igen! så nu har jag bara tagit det lugnt hemma! Nu blir det dags för Desperate houswifes! :D


Hörs sen! Pusspuss

I Don´t care...Maybe I do..

2010-03-15 @ 22:41:34 | Allmänt
Hemma från jobbet och mår skit har jätteont i huvudet o vill bara dö just nu.. Idag fick jag mina gamla kunder tillbaks så det gick strålande! Nu måste göra klart min geograi som ska vara inlämnad idag.. Tur att jag har gjort stort sett allt typ..

14.20

2010-03-15 @ 14:22:28 | Allmänt
Idag slutar jag 14.55 .. hoppas jag slutar tidigare så jag hinner hem efter skolan innan jag ska jobba!

Huungrig!

2010-03-15 @ 10:10:06 | Allmänt
Idag hade jag ställt klockan en timma försent! Jag vaknade 07.50!! shiit jag var illa ute om jag skulle komma i tid i idag.. men tur var hann jag precis med kvart över 8 bussen! nu har jag två timmars engelska en halv timam kvar med jag har suttit och skrivit min uppsats! :D:D eftersom jag ahr läst ut engelska boken vi skulle läsa så fick jag göra de här! tack o lov! jag har hunnit rätt långt nästan klar! :D och när jag kom till lektionen hade jag ett litet läx prov med 40 ord jag inte kunde något på kunde typ 20 ors då hade jag fått läsa igenom det än gång sen fick jag dessutom hjälp :) nu ska jag ned till engelskan och sitta i språkstudion.. Hörs sen! ;) pusspuss

Wallander!

2010-03-14 @ 23:01:27 | Allmänt
Nu kollar jag på wallander men det är typ slut nu. Jag vet inte om jag ska plugga lite nu eller ta allt imorgon.. Jag ska åka och jobba också..

hemma- äta- plugga

2010-03-14 @ 18:31:53 | Allmänt
Nu har man kommit hem från bromma med alicia det var ju kul.. Kommer dit och sen hade man ingen aning om vart man skulle .. men det gick rätt fort innan vi fattade och lyckades hitta ;P nu är jag grymt hungrig så ska äta! sen blir det massa plugg, o sen kommer max och tittar på wallander med mig :) <3

Hörs sen! Pusspuss

Söndag! 14/3-10

2010-03-14 @ 11:47:21 | Allmänt
Idag har jag och Max månadsdag! Vi ska ut och käka ikväll :)  jag ska först träffa Alice idag vi ska åka in till bromma ett tag. Igår blev det att jag var kvar hos lubbe, egentligen skulle vi dra på fest men alla kom till han istället. Det blev en hyffsat kul kväll!
Nu ska jag ta det lugnt ett tag sen ska jag åka!

hörs sen!
PussPuss

Lördag! jahaja..

2010-03-13 @ 19:50:25 | Allmänt

Nu har jag kommit hem igen och ska börja fixa mig för att dra ut sen.. Det är lite osäkert vad som sker men man får hoppas på det bästa! jag drar nog hem till markus en sväng igen sen vidare..

Ha en kul kväll! hörs!


Förvånad...

2010-03-13 @ 17:50:31 | Allmänt
Nu sitter jag hemma hos mamma och ska snarft bli upphämtat av max och lubbe vi ska hitta på något. IDag har jag varit hemma hos pappa hela dagen mina kusiner kom och firade pappa, det var trevligt och roligt. Sen åkte jag och pappa till farmor en snabbis. Igår blev det en lugn kväll jag och max hämtade några kompisar från landet och körde dom till märsta från en fest. Mycket mer än så gjorde vi inte! Idag hoppas jag det blir lite mer fart! kanske bromma får se :)

Hörs sen! pusspuss

Fredag igen då..

2010-03-12 @ 19:23:30 | Allmänt

Idag har jag pluggat en del men dock i skolan på mitt geografi uppsats och mitt Adm arbete.. Idag skulle Adm arbetet in så jag har nu skickat in de och geografi har jag lite kvar på ska skriva lite analys sen skickar jah in det på senast måndag nästa vecka. Ikväll blir det nog rätt lugnt iallafall... Just nu sitter jag hemma hos pappa har käkat här, med Max också :) Hörs sen! pusspuss


Sista inlägget..

2010-03-11 @ 23:38:12 | Allmänt
nu ska jag börja göra mig klar för att snart sova..

här e en lite gammal bild på mig hehe
Dock ganska söt.



Längtar tills sommaren!




Sov gott allesammans!

I'm still Waíting! Längtar!!

2010-03-11 @ 23:18:38 | Allmänt

Slut pluggat!

2010-03-11 @ 22:24:49 | Allmänt
Ne nu orkar jag inte plugga mer har gjort en hel del men orkar inte mer nu . klockan är snart halv 11 så, pluggat sen 4. Fortsätter sen. :) INTE IDAG!

HA EN FORTSATT TREVLIG KVÄLL!

Jag erkänner dissen..

2010-03-11 @ 19:56:05 | Allmänt
Jag sitter fortfarande och pluggar! har gjort nästan klart adm måste göra klart resten i skolan sen nu hålle jag på med geografi uppsatsen har kommit en bit men jag har typ halva kvar att göra så.. Hade en paus nu då jag har ätit o så ;-)   Hörs sen! pusspuss

Plugg plugg plugg

2010-03-11 @ 15:41:51 | Allmänt
Jag har precis kommit hem från skolan och ska börja med plugget. Jag ska göra lite på samhällen och sen måste jag börja med min geografi uppsats och en extra uppgift på ADM!.. Jag känner att jag inte vet vart jag ska börja någonstans just nu..-.- Jag har så mycket att tänka på att jag skulle bara vilja sova igenom hela dagen o kvällen.. men men bäst att jag sätter igång nu.

hörs sen! Pusspuss

Grey´s anatomy

2010-03-10 @ 21:38:41 | Allmänt

Just nu tittar jag på greys anatomy och pratar med izabell i telefonen. Det var ett tag sen vi prata och jag vill fortfarande att hon ska flytta hit igen.. så tråkigt och tomt utan henne!! mitt liv kommer bli så tomt utan henne.. Hon har ju hittat nya vänner nu... såå kul för henne då...  men ingen kan vara bättre än mig iafall! ^^

Pussspusss på diiig! miss you<3



Hörs sen! puusspuss


Tack mamma! :D

2010-03-10 @ 20:47:48 | Allmänt
Nu har mamma och jag suttit och pluggat samhäll.. Mamma satt i flera timmar och gjorde mina samhällsfrågor till provet. Själv satt jag och rita.. Sen gjorde jag någon fråga ;P Nu ska jag skriva lite till medan jag ändå håller på :)

Hörs sen! PussPuss

tre timmar utomhus!

2010-03-10 @ 16:16:21 | Allmänt
Nu har jag precis kommit hem från att ha varit och fikat ett par timmar och sedan en lång promenad med Malin och Lina :) det var trevligt skönt att komma ut i de fina vädret när man har varit inne så mycket o behövde lite omväxling..  Nu måste jag börja plugga samhäll snart kommer mammsen hem och måste hjälpa mig med lite saker ;-) Hörs sen! PussPuss

Det är inte långt kvar nu!

2010-03-10 @ 12:04:35 | Allmänt
Nu ska jag åka och träffa Malin! :) See ya!

God förmiddag!

2010-03-10 @ 10:41:57 | Allmänt

Som planerat är jag hemma.. Jag vill till skolan, jag är frisk och har tröttnat på att vara hemma. Tur är så ska jag snart ut och ta en fika med Malin! Men jag vill äta så det blir nog mat för mig.


Hörs sen! PusspUss


jag hatar de här...

2010-03-10 @ 10:38:24 | Allmänt

Jag hatar det
 jag orkar det inte
jag klarar det inte



ALLTID LIKA KUL!

2010-03-09 @ 22:14:54 | Allmänt
Jag älskar Desperate housewifes! Jag skulle aldrig kunna klara mig utan den serien!! har följt den sen första början! Det är helt galet när man tänker på huuuur mycket händelser som har hänt i Wisteria lane! Men ändå tycker jag inte serien spårar ur för det är alltid lika kul och spännande för varje avsnitt! :D Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om Desperate housewifes.

Jag vill faktiskt till skolan imorgon.. Jag tror jag aldrig har varit borta från skolan (sjuk) i ens 3 dagar (med imorgon.. )Jag är ALDRIG sjuk! Om jah är sjuk brukar jag vara hemma en dag.. Jag har inte ens varit borta såhär mycket på hela gymnasiet.. ^^ Jag tänker hela tiden att jag ska till skolan men påminner mig om att jag INTE ska de! Jag är väl dock lite sjuk fortfarande..  jag har inte missat speciellt mycket och kommer nog inte göra det imorgon heller.. Så det är jättebra. Men imorgon är jag ensam hemma hela dagen så det ska bli dunder skönt! :D

Hörs sen! pusspuss

DESPERATÈ HOUSEWIFES!!

2010-03-09 @ 20:33:50 | Allmänt

Då var det dags för Desperate Houswifes! Äntligen. Något som kan rädda min kväll... Innan jag gör något olämpligt ;P


Undrar vad problemet är....

2010-03-09 @ 20:18:57 | Allmänt
Jahap här sitter jag framför datan och har fortfarande inte tagit mig till google än.. Jag Är såå j*vla uttråkad! Mitt liv är så dööött just nu! vill bara flytta till typ Irak där det iallfall händer nånting.... Ne nu e jag ju knäpp... Jag blir helt från vettet sådana dagar då jag är ensam jag borde inte vara ensam det värsta som finns! Jag blir nästan självmordsbenägen! Sht alltså om jag ändå hade någon som kunde rädda mig och flygga mig till månen och förhoppningsvis lämna kvar mig där så jag kunde hitta mig ett par nya vänner... eller kanske inte...  Just nu känns det som det är bara bloggen som är min enda vän som fortfarande finns kvar och lyssnar på allt skit .. Hmm..  Jo jag vet jag borde skaffa mig proffesionell hjälp.. men de skulle nog bara sätta in mig på ett mental sjukhus någonstans förhoppningsvis i rymden.. kanske.. jag passar nog bättre med liven där uppe en här nere.. eller vad tror ni? (:  

Du behandlar mig som om jag vore 7 år.

Plugga?

2010-03-09 @ 19:46:31 | Allmänt
Jag och max har varit och firat pappa idag, nu har jag kommit hem och ska plugga till mitt samhällsprov som jag har imorgon .. men jag funderar på att skippa skolan imorgon igen för jag kan inget på sam och kommer nog inte kunna speciellt mycket mera imorgon heller såå.. Det finns nog bara en utväg. då får jah iaf mer tid att plugga. men men jag ska försöka hitta de svaren jag söker på internet nu.

Hörs sen! PussPuss

9/3

2010-03-09 @ 13:41:54 | Allmänt
Idag fyller pappa år så ett stort Grattis till honom! :D

det är väldigt fint väder ute idag får se om jag är kapabel till att ta en liten promenad.. Men jag e ju sjuk fortfarande, jag vet inte om jag orkar ta mig ut.

tisdag- sjuk

2010-03-09 @ 11:40:40 | Allmänt
idag är man sjuk igen då..

spårlöst

2010-03-08 @ 21:11:41 | Allmänt
Just nu tittar jag på spårlöst. Några systrar som ska hitta sin syster i polen . Det blev inte så mycket med mitt pluggande jag får göra de imorgon . Nu ska jag se på tv sen försöka sova..

Har/gör/ska

2010-03-08 @ 18:04:19 | Allmänt

Idag har jag: Sovit, ätit, kollat tv, mer mat,suttit vid datan,chattat, mer tv, badat,

just nu gör jag: snyter mig varje 30sek, torkar håret, tittar tv, chattar,

snart ska jag: snyta mig, stänga av datan, plugga, dricka sprite, se tv, se film?,


Hörs sen!


vilken tur!

2010-03-08 @ 14:48:42 | Allmänt
Det verkar inte som att jag har missat speciellt mycket idag!! :D om man missar en dag så är det som man har missat en vecka!!... Idag hade jag två timmars engelska där skulle man läsa i en bok vi fick fredagen innan lovet den har jag precis läst ut heh:D Den var bra o jag har ju mina turer till jobbet som går mycket fortare om man har en bra bok :) efter engelskan hade vi två timmars svenska då fick dom bara reda på sin uppsats eftersom de hade ingen sal... Sen var det lunch och efter det två timmars språk.. Där vet jag inte vad som jag missat men säkert inget speciellt vi har ju precis haft prov och såå.. Hoppas jag kan få mvg på mitt omprov nu,.. 

NU ska jag käka lite! Hörs sen! PusspUss 




TACK FREDRIK!:D


SJUK

2010-03-08 @ 12:05:25 | Allmänt
Jag är hemma idag då.. väldigt förskyld som jag är.. Jag lär missa en del i skolan men jag hoppas inte för mycket.. :s  jag får se vad jag gör idag kommer nog ligga i sängen stort sett hela dagen så jag kommer kunna gå till skolan imorgon! pappa ska komma och lämna över en soppa till mig VÄRLDENS NYTTIGAST! skit god han har gjort den själv med bara bra grejer som kommer göra så jag blir friskt. Jag har ju ätit så mycket dålig mat på sistone.. jag hoppas jag blir bättre tills imorgon! nu ska jag ta mig ett bubbelbad! hörs sen! PussPusss

Sjuk?

2010-03-07 @ 22:08:15 | Allmänt
Då har man kommit hem från jobbet och jag känner mig dålig! Jag kämpade igenom timmarna på jobbet det gick bra men sista timmen blev jobbig.. Idag på jobbet gick det bra men de kunde och de borde ha gått bättre.
På vägen till jobbet höll jag på att halka fyra gånger, femte gången ramlade o gjorde jätteilla mitt knä de hamna fel o de kändes som jag bröt benet eller något! AJ! Jag kunde knappt ställa mig upp... Men men nu känns det lite bättre iaf.

Imorgon blir jah nog hemma från skolan har ont i halsen, o hostig böarjar känna att jag kommer få feber snart..


Wallander! <3 Alltid skönt att komma hem och titta på de! Loveit.

Mamma har gjort bullar mmmm....


Hörs!

söndag..

2010-03-07 @ 12:00:38 | Allmänt
sista dagen på lovet imorgon är det skola igen då...

Igår blev de ingen fest orkade inte till slut, så jag var med Elin och kolllade på den senaste män som hatar kvinnor filmen, luftslottet. Den var bra, det var kul att umgås med elin har ju inte gjort det på ett bra tag.

Idag ska jag jobba, borde göra de kommer gå kanon på jobbet idag. men jag känner mig lite sjuk, ont i halsen, hostig och ont i ryggen kanske inte bästa dagen trots allt... vet inte hur mycket jag pallar.. men jag får se hur jag gör..  


Hörs sen! PussPuss

Löördag!!

2010-03-06 @ 19:34:33 | Allmänt

Nu har jag och Max ätit väldigt god mat, mamma hade köpt massa olika grejer som man fick blanda till en sallad! Jättegott och nyttigt! Vilket jag gillar.

Ikväll ska jag nog träffa mickis och lina, det blir säkert väsby ikväll igen. Men fest blir det. Ikväll ska jag och Max spendera kvällarna åt olika håll.

Ha en trevlig kväll


Snart så!

2010-03-06 @ 15:28:22 | Allmänt
Nu har jag färgat mitt hår det är fortfarande blött och jag orkar inte föna de för att fortare kunna se resultat.

God eftermiddag!

2010-03-06 @ 13:23:18 | Allmänt
Igår blev det en kul kväll i väsby med Mickis och Lina! :) Var i väsby hela kvällen sen kom Älsk. och hämtade mig!:D <3

Under förmiddagen har jag ätit kebab till frukost. Nyttigt!  Efter det gick jag och mamma en promenad en väldigt häärlig en!! Såå fint väder och så fridfullt.  Meen jag känne att jag börjar bli sjuk ;( ätit för mycket dåligt på senaste så min imunförsvar har blivit sämre.. Jag känner att jag har börjar få lite ont i halsen o hosta :( ... men men nu ska jag färga mitt hår!


Hörs sen! PussPuss

hallå?

2010-03-05 @ 20:55:53 | Allmänt
Vart är/ vad gör alla människor idag? själv kom jag nyss hem från Alicia var där ett tag. Men nu är jag hemma igen väntar på att kickis ska säga till mig när vi ska dra på den där festen?...   Max ska hämta mig sen vart jag än nu hamnar! sen ska vi hem och sova tillsammans :)

Ha en trevlig kväll! PUSS

KEBAAB!!

2010-03-05 @ 18:49:10 | Allmänt
LOVEIT! Nu ska jag till Alliiiiicccee! jag e så trött idag, sova nästan ingeting i natt låg vaken i flera timmar väldigt jobbigt var det... Det blir nog en lugn kväll. Max ska jag träffa senare iaf. Kanke färgar håret ikväll annars gör jag de imorgon. Jag ska färga de med samma färg fast nu kommer det att bli mörkare och lite jämnare ;)

Hörs sen! PussPuss

Märsta-Stockholm-Knivsta-Uppsala-Märsta

2010-03-05 @ 17:39:55 | Allmänt

Så har mina senaste 24 timmar sett ut.  Det började med gårddagen då jag, mina kusiner, bror, pappa och faster skulle åka in till Stockholm för att gå på Musikalen Hair Spray! Musikalen ägde rum på China teatern MYCKET FINT! Men tyvär innan musikalen började skulle vi gå och käka det vart lite stressigt men allt löste sig och vi hann till musikalen i tid. Vi åt på stureplan på restaurangen T.G.I Fredays.   ( Thank God It's Freday) Det är en mat kedja som finns på flera ställen i Stockholm och i Usa. MYCKET BRA/God mat!!! Synd att man blev tvungen att stressa lite i sig maten. Sedan rusade vi över till teatern som började 19.30- 22.30 Det var en jättebra musikal!

Efter musikalen bestämde jag och Elin att jag skulle följa med henne hem till Knivsta och otroligt nog följa med till hennes skola FYRIS i Uppsala. Jag ville åka dit, jag hade aldrig varit där tidigare men jag ville börja i deras skola. Men jag är glad att jag inte böt till fyris, skolan var så oskön.

Det blev en trevlig dag i Uppsala o efter skolan drog vi ned på stan ett par timmar.

Nu har jag kommit hem eller det var ett tag sen men jag har precis varit på en skön promenad med Alicia ska till henne strax!




China Teatern- Hair Spray

 



Det blev en ersättningsbuss från Uppsala till Arlanda

 


hair Spray!

2010-03-04 @ 16:16:52 | Allmänt
Nu ska jag fixa klart mig sen ska jag ta kvart i bussen till stationen!

Ha en fortsatt trevlig dag! :D pussPuss

2 timmar kvar

2010-03-04 @ 14:46:31 | Allmänt
Nu är det två timmar kvar till jag ska åka.. Jag funderar på att städa min garderob lite..

Torsdag o lov :)

2010-03-04 @ 14:19:39 | Allmänt
Igår jobbade jag hela dagen, det gick sämst men för en viss annan person gick det bra som fick en full träff på EN HALV MILJON!! 500.000! Det var ju väligt generöst..Efter Jobbet tog jag en sväng hem till pappsen för att äta där men sen blev jag kvar där hela kvällen! Det är första dagen på de här lovet som jag är hemma under kvällen men kom dock hem vid 11 så.. ingen ville följa med ut heller. Idag åkte jag och sola klockan 11 jag hade tänkte gymma lite men de hann jag inte dålig planering men orkade inte gå upp. Efter solningen åkte jag hem och fixade mig för att sen åka och käka på kinan med Rhode! :D Jag hade verkligen längtat det var ju ett tag sen nu. jag har precis kommit hem därifrån och ska ta de lugnt innan jag ska fixa mig igen för att åka på Hairspray teater eller musikal eller hur de nu va.. haha Dit ska jag åka med kusinerna! :D jättekul att få umgås med dem igen.

Hörs sen! PussPuss

Älska att Sova!

2010-03-03 @ 12:28:31 | Allmänt
Jag älskar att sova det är det bästa som finns! Att sova hemma i sin säng o bara sova massor av timmar. Sova bort halva livet de är just det man gör.

Igår gick jag och Rhode ut vi drog på en fest, i närheten av oss så det var iaf skönt. där var det då massor av folk verkligen blandat.. Men sen blev alla utslängda det blev för högljud.  Då drog vi hem.

Idag ska jag på möte på jobbet halv 5 sen ska jag nog vara kvar och jobba ett tag. Ikväll får jag allt se vad jag gör..

Hörs sen! PussPuss

DESPERATÈ HOUSEWIFES!!

2010-03-02 @ 22:17:36 | Allmänt
Jag har jobbat hela dagen sen skyndade jag mig hem mamma fick hämta mig på stationen så jag bara skulle missa halva desperate. Annars skulle jag missat hela. Jag får se andra halvan på internet sen. Jag hinner inte se reprisen på söndag eftersom jag ska jobba då också.    Hörs sen! pusspuss

Work!

2010-03-02 @ 14:47:11 | Allmänt
Igår blev det aldrig något kista. Istället tog jag mig en kall promenad hem till pappa. Var där ett tag och han åkte och köpte mat till mig. Efter ett tag drog jag hem till Johanna och var med Elin, Rhode och Johanna när jag kom dit hade dom köpt smörgåstårta! hmm kunde de inte sagt de liite tidigare så jag kunde fått i mig mer! Alltså smörgåstårta är min favorit. Under resten av kvällen titttade vi på film och ja... Filmen blev Wallander- Jokern. "Förvånande" (inte).. Det är så varje gång vi ska se på film är det jämt Wallander för varje månad sitter vi och kollar på dom Sprillans nya Wallander filmerna som kommer en gång varje månad ett år framöver. Meen igår hann det aldrig komma den nya wallandern så det fick bli en "gammal goding"   Idag däremot blir det jobb som det aldrig blev igår eftersom "ni vet vädret.." men idag då blir det jobb istället. Imorgon också för då är det möte.  Det var ett tufft beslut om jag skulle jobba idag eftersom det är DESPERATÈ HOUSEWIFES!!! :D Jag hinner missa iaf halva men då ser jag andra halvan på internet istället! JAG ÄLSKAR DESPERATÈ HOUSEWIFES!  Jag har följt programmet sen det började och kan inte sluta titta!! LOVE IT! 

HA EN TREVLIG DAG! hörs sen!

kista med mikaela!

2010-03-01 @ 17:55:59 | Allmänt
hörs sen!

hmm..

2010-03-01 @ 16:01:51 | Allmänt
Nu har jag sett klart på filmen jag såg det tog mig ett tag att välja vilken jag skulle se för att jag har köpt så många nya filmer. Men det blev Changeling som jag såg sist också. Det var den längsta av de filmer jag ville se. Just nu tittar jag lite på simpsons, tjockar mig och ska börja räkna ut min lön jag ska få nästa månad. Jag ska också kanske plugga lite.. Sen bli det nog filmkväll med Elin och Johanna :)

Trötter!!

2010-03-01 @ 13:30:50 | Allmänt
jag e såå trött! nu har jag iallfall käkat. Det blir nog inge jobb för mig idag på grund av vädret det kommer bara bli så mycket krångel i trafiken idag, Så jag stannar hemma.. Jag ska sätta på en film o mysa med katten ;D

Hörs sen! PussPuss

Loov!

2010-03-01 @ 12:53:16 | Allmänt
Jag vill ha sommar. Jag tog förgivet att det inte skulle snöa mer, jag borde vetat bättre. Bara för de så vill jag inte gå ut i idag i de här vädret.  Men jag måste, jag ska jobba idag igen då, får hoppas att dagen blir liiika bra som igår!! :D Dock är jag lite trött.. Kom hem vid kvart i 7 imorse! Jag åkte till Sigtuna igår och var där hela natten.. Nu ska jag käka en hel del sen ska jag börja fixa mig sen blir det att åka till jobbet!!

 See ya!





Utanför mitt fönster

RSS 2.0