Lååång dag!

2010-02-28 @ 21:47:16 | Allmänt
Idag har jag jobbat hela dagen började 15.00 och slutade 20.00 .. Men dagen har varit den bästa jobb dagen någonsin. Jag e rätt trött nu.. Men det e söndag och lov imorgon så jag ska nog gå ut iaf drar nog till Mikaela ;)

lördaaag!

2010-02-27 @ 21:23:11 | Allmänt
Jag känner mig fortfarande helt slut sen gårdagen. Jag kom hem från stan vid 7 var där i typ 3-4 timmar. det var väldigt trevligt och roligt att umgås med Johanna och Alicia! :) Mitt illamående försvann för stunden men nu börjar de komma tillbaka.. Ikväll får jag se vad jag hittar på. Imorgon ska jag nog åka och jobba så det får bli en hyffsat lugn kväll iaf.    Ha en trevlig kväll!



ÖVERLYCKLIG!

2010-02-27 @ 13:21:14 | Allmänt
Nu ska jag skynda och mig för att jag ska till stan med Johanna och Alicia!! Såå längesen vi gjorde något tillsammans allihopa! Jag är jätteglad att få träffa dem nu har inte ens träffat dom på jättelänge!! :D Wiie!
 Jag skiter just nu i hur dååligt jag mår! bara jag får spendera en rolig dag i stan med dem e jag nöjd! :D  PUUSSS

En kul fredags kväll!

2010-02-27 @ 12:55:17 | Allmänt
Max är ute och skottar snö på taket, själv ligger jag i soffan och ser på tv något som han också skulle vilja göra just nu. Som sagt Max mådde ju inte så bra igår när vi klev av bussen... hahah ;D Stackars lilla vän. Själv stod jag för första gången vid han och stöttade honom... Varken jag eller max är speciellt pigga sen gårdagen det blev en väldigt kul kväll må jag säga! Idag vet jag inte om det kommer bli lika storslaget.

Det lär nog komma upp en del bilder sen :) Men nu ska jag upp och duscha sen ska jag och Max åka och hämta hans bil hos lubbe.

ps. Jag har jäkligt ont i ryggen idag! känner mig som en 80 åring..


Hörs sen! PussPuss

Dusch!

2010-02-26 @ 14:27:19 | Allmänt
Nu har alla kommit hem från kryssningen.. Det ska bli kul att få höra hur den har varit om den blev så storslagen som jag trodde hmm.. Vart är bror min? trodde han skulle ligga o sova nu men han e ute.. Dags för mig att hoppa in i duschen sen ska jag åka och handla med Max då ska vi köpa plastmuggar och pingisbollar Vi ska spela öl pingis i kväll med massa andra. Hörs sen! pusspuss

 

Torsdag 25/2-10

2010-02-25 @ 21:05:50 | Allmänt

Idag har jag varit och tränat och solat sen kom Max och hämta mig så åkte vi till pappsen och käka middag. Sen drog jag och max till mammsen en stund efter de tog vi bilen och körde runt lite i 1.5 timma.
Idag kolla jah hur mkt pengar jag hade på kortet och det var ju betydligt mycket mer än vad jag trodde! tacka för de!!!!  
Nu har vi precis kommit hem och jag har packat min väska ska till pappa o sova idah.


faaan!!

2010-02-24 @ 22:48:18 | Allmänt
Jag har precis kommit hem från jobbet skullle egentligen sova hos pappa idag men mamma skulle bli helt ensam då och de tycker hon inte om så jag och pappsen tyckte synd om henne kan förstå henne att behöva vara ensam i de stora huset..

Just nu sitter jag i min säng och surar och vill bara stor gråta för att jag inte får följa med på kryssningen! med alla 3-2or från hela arlandagymnasiet och vilunda!! De lär bli den galnaste och rooligaste kryssningen som Nåågonsin kan bli!! Stackars satar som får åka men inte har gjort de!! Jag kan inte säga så mycket mer än att tycka synd om mig själv att jag fortfarande är bebis som inte är 18 .... herregud. Ingen är varken inne på face eller msn EFTERSOM ALLA J*VLAR ÄR PÅ KRYSSNING! TVÅ HELA DAGAR OCH NÄTTER! När jag har blivit stor nog att få åka så kommer det inte alls vara roligt folk som kommer att följa!!! Tur är så följer inte min pojkvän med annars skulle jag döö! av avundsjuka!  Men men.. Båten lär inte hinna längre än två timmar fram eftersom då kommer båten hinnas gå sönder och många ungdomar kommer ha hunnit supa ihjäl sig och behöver komma till sjukhus! men en sak är bra man måste vara 20 år för att få köpa på tax free! Och alla 18 åringar kommer bara få köpa i baren, där kommer allt hinnas ta slut och dem får inte ta med sig något därifrån heller.. hahah Vad dum jag är! meen vem som inte är med på kryssningen tycker inte som jag!! när minst 500 ungdomar är på samma båt! kan ju inte bli roligare.. Det är faktiskt mänskligt att få vara avundsjuk! liite iaf..

Nu ska jag käka sen sova om jag kan.. lär ju inte kunna sluta tänka på hur kul alla 18+ har de just nu...

Skolan!

2010-02-24 @ 11:42:19 | Allmänt
Nu har jag precis kommit till skolan, jag hade sov morgonen idag till halv 12 fast ja.. Idag ska jag jobba igen då.

KLAR!! FFS!

2010-02-23 @ 23:31:08 | Allmänt
ÄNTLIGEN!! Ni kan inte förstå min lycka att bli klar med det där förbaraskade arbetet! Jag har suttit såå många timmar och vet inte vad problemet har varit varför inte jag har blivit klar fortare.. Men det är nog som Max säger jag är så noggran! Jag ska ha med precis allt!..

Idag på jobbet var det bara jag och Peter till en början sen kom Joe efter en timma på grund av att hans tåg strula. Vi hade lite diskussioner jag, peter och joe. Vi pratade lite om mötet nästa vecka och lite om detaljer om jobbet. Dagen gick väl sådär för mig så länge inte joe är där så går de bra annars ger han mig bara otur. Nu för tiden när vi kommer till jobbet ska man sätta på sig sådana blåa skoskydd som verkligen är så snyggt! jag undviker dem varje gång, jag satt på mig dem en gång men tycker dom är lite små läskiga sådär.. Idag när jag och Joe skulle gå hem så gick jag lite i förväg när vi hade kommit ut från jobbet och skulle gå ned för en trappa då vänder jag mig om och ser att josef fortfarande har på sig dom där blåa sko skydden! Jag kunde inte få fram några ord utan stod bara där och höll på dö utav garv! jag kunde inte sluta skratta. Det såg så kul ut jag såg hur han upptäckte i sin fasa att han faktiskt hade kvar sina blå skoskydd på fötterna! han skämdes och slängde direkt av sig skyddena..


De härliga blå skoskydden..

 

Jag vet inte vad problemet är men nånting är de..

2010-02-23 @ 21:59:00 | Allmänt
Nu har jag precis kommit hem från jobbet och ska fortsätta med min uppsats. Den ska vaa inlämnad senast 24.00!! Hörs efter de.

Aldrig blir jag klar..

2010-02-23 @ 14:51:06 | Allmänt

Nu har jag precis kommit hem från skolan stannade kvar i skolan 2.5 timma extra för att göra klart min uppsats. men jag är fortfarande inte klar....Det känns som jag fortfarande inte har kommit någonstans. Antinge är det jag som är seg eller så jag är jag noggran..   Snart åker jag till jobbet sen fortsätter jag när jag koimmer hem. Hör sen!


klar för dagen..

2010-02-22 @ 22:41:29 | Allmänt
Nu har jag pluggat klart för Dagen! Det känns som om jag fortfarande har lika myckey kvar.. oavsett hur länge jag har suttit sjukt asså.. Imorgon ska jag fortsätta då måste jag bli klar.. Jag ska dessutom jobba också tur jag hade så jobbade inte joe idag så han jobbar med mig imorgon då, då går tiden mycket fortare på jobbet iáf! :) Nu ska jag sova har en lång dag framför mig.. godnatt

Jag börjar bli psykad

2010-02-22 @ 20:49:38 | Allmänt
Jag har pluggat nu sen 4-5 ingen speciell rast har jag heller tagit jag har bara suttit med mina böcker, skriv böcker och en bok som jag snart har gått igenom och läst mycket i på 700 sidor med liten J**vla text och svårt som f**n! Gamla ord man inte fattar något av vad de betyder.. jag håller på med min uppsats om prostitution snacka om att jag har lärt mig saker.. I denna bok står det om aaallt! bästa boken egentligen finns allt man vill veta.. Och jah det står ju fatiskt inte bara om just "prostitution" de tycker jah inte de står om allt mellan män och kvinnors relationer och bla bla bla...  Ha en trevlig kväll!

Inget jobb idag då..

2010-02-22 @ 15:51:30 | Allmänt
Idag hade jag tänkt jobba men det blir inget med de för det första har jag mycket att plugga och sen är det helt kaos i tåg trafiken idag, Det var en tjej i upplands väsby som hade halkat ned på rälsen precis när tåget kom så hon blev påkörd...Vet inte hur det riktigt gick med henne men det visar väl sig sen. så jag har nog gjort ett klokt val! Jag kanske jobbar imorgon om jah förhoppningsvis blir klar med min uppsats! :D Idag har jag haft omprov i spanskan det blir nog ett MVG den här gången! ;) Som sagt jag hade glömt att plugga förra gången men nu pluggade jag ordentligt så.. ;P Just nu sitter jag och kollar på simpsons oäterchipsodrickercola och Max följde med mig hem en stund.. men han  ar tvungen att eftersom han skulle fixa sin bil och åka hem en stund sen träna:)

PussPuss

BARA DEN HÄR VECKAN KVAR SEN LOOV! :D:D

Jag orkar inte..

2010-02-21 @ 20:16:16 | Allmänt
Idag har jag varit och jobbat hela dagen, det har varit kul på jobbet idag vi var 5 stycken som hade väldigt roligt!..^^ Det var en riktigt fritidsgård där idag.. Jag har mycket som  ja borde plugga på just nu men jag orkar inte! Jag har verkligen ingen lust jag känner bara att jag döör hellre än att göra de! inte kul... Jag har spanska prov imorgon- omprov, jag fick ju ig + såå.. Största skämtet.. 

Hemma kväll

2010-02-20 @ 22:46:52 | Allmänt
Jag har bara blivit hemma ikväll med Max, jag har hållit på med mitt hår och sen åt vi smörgåstårta såå jävla gott! LOVE IT! Jag har dessutom haft så grymt ont i huvudet idag och både Max och jag somna efter maten vid typ 6-7 så sov vi till 9. Sen var vi ute en sväng men nu är vi bara hemma och ser på någon film på tv verkar vara helt okej :) Imorgon blir det jobb igen! sen måste jag plugga under kvällen! Har omprov i Spanska.. HAhaha jag fick ig+ på det såå.. ;)^^   Aja nog om mig nu ska jag äta godis! Hörs sen! PussPuss

Ps: Jag är ledsen över att ingen bild har kommit än men jag har inte orkat anstänga mig med en bild idag ;P

Brunett! så hett!

2010-02-20 @ 16:39:55 | Allmänt
Då var man brunett igen då! ;) Det blev SKiT SNYGGT! Färgen, håret allt blev perfekt! ;D Eftersom jag är så grym på att färga hår så lyckades jag varken få det Grönt eller fläckar! :D    En bild kommer senare ;)

Piiirrigt!

2010-02-20 @ 14:00:45 | Allmänt
Nu har jag varit och köpt hårfärg brunt! Så jag ska sätta igång med färgningen nu, lite pirrigt är de.. Men dock har jag varit brunett förr ;P

godmorgon

2010-02-20 @ 10:51:35 | Allmänt

Idag vaknade jag tidigt för att jag blev väckt så många gånger så jag kunde inte somna om. Igår var det en kul kväll i Sigtuna med bara vänner och vi hade det riktigt kul! jag hoppas att ikväll blir lika kul. Idag ska jag färga håret BRUNT! Förlåt mig pappsen. Pappa har alltid velat att jag har blont hår som min mamma han tjatade varje dag när jag var brunett att jag skulle färga tillbaka till blont.. Så jag har inte vågat säga något ^^ dock ska jag inte ha det lika mörkt den här gången...


NU

 





Fest?

2010-02-19 @ 19:47:08 | Allmänt
Nu har jag kommit hem från att ha varit med Max hela dagen och var i stinsen tidigare och köpte ett par sjukt! billiga skor har kostad 799- och nu bara 240kr! grymt. Ikväll ska jag nog vara med Mickis och Lina igen :) vi ska väl hitta på något busigt. Egentligen hade jag tänkt följa med Max och Lubbe o B. Till Martin för att se när L. Käkar 54 stycken Chicken nagets! Tre st team låder eller vad det kallas för på donken med 18st i varje..Om han klarar de får han pengar av Martin. hahah.  Snart ska jag börja fixa mig iordning! Skönt att ha min älskade pojkvän som taxi chauför sen! HAN ÄR BÄST!! <3<3

Ha en trevlig kväll! PussPuss




JAAA!! FREDAG OCH JAG SLUTAR OM EN KVART!!

2010-02-19 @ 11:10:41 | Allmänt

Cha Cha bloggen!! Just nu sitter jag med mina söta vänner och arbetar på Engelskan vi ska ha våran egna Talk show! Snart slutar jag om en halvtimma!!  WEI:D:D halv 12! Då ska jag äta lunch se lite på Lunch konserten! Sen kommer min Älsk och hämtar mig! :) <33 Jag vill till stinsen idag! och köpa nya skor och kanske shoppa lite! ;) Majsen har nog inget emot de heller! :)   PUSSPUSS


Booring!

2010-02-18 @ 23:25:27 | Allmänt
Jag har precis kommit hem från Izabell sista gången jag ser henne nu kankse om två veckor igen förhoppningsvis.. Har inga ord att beskriva hur ledsen jag är! Jag förstår inte hur hon kan lämna mig såhär! Alla roliga minnen vi har och allt vi har gjort verkar inte ha någon betydelse!? :O :'( Jaja som sagt det är minnen get over it... Efter dem där två veckorna kommer jag inte träffa henne på ett braa tag!! :( jag vill inte ens tänka på de BUHUU! Idag hade vi iaf trevligt satt och drack vin och prata massa skit :)  JAG HOPPAS FÖR GUDS SKULL ATT HON FLYTTAR HEM IGEN KÄNNER JAG HENNE RÄTT SÅ GÖR HON DE FÖRR ELLER SENARE!
Nu ska jag försöka sova.. godnatt.    Lycka till imorgon PIPPI! Älskar dig <3 syster <3




träning och utv.

2010-02-18 @ 18:30:45 | Allmänt
Nu har jag kommit hem från min träning som var såå skönt! och efter det solade jag! men efter träningen åkte jag direkt på utvecklingssamtal. Det gick bra :) Nu måste jag börja fundera över vad jag ska välja för individuellt val.. hmm.. Just nu väntar jag på att maten ska bli klar sen ska jag nog fixa till mig lite och träffa Izabell! :) det blir nog sista gången på ett ganska långt tag innan jag träffar henne igen om jag inte åker till örebro på sportlovet.

PusspUss

formell uppsats

2010-02-18 @ 13:46:00 | Allmänt
Just nu sitter jag helt ensam i en datasal och arbetar med formell uppsats. Jag har kommit en ganska bra bit och det går rätt bra. Jag börjar komma igång med det nu! det känns riktigt bra. Jag var lite förvirrad av allt lärarna snackade om hur man skulle göra de här, dom sa liksom olika saker.. Men men nu tror jag att jag är på rätt väg :) jag har egentligen slutat min svenska men har en rast på 45 min nu innan min samhäll börjar och ska då fortsätta med de här... hela dagen ska jag hålla på med de här. Först hade jag idrott men den var inställd sen nu hade jag två timmar svenska så eftersom mina svenska och samhälls lärare gör ett gemensamt arbete måste jag hålla på med de här en timma till nu när samhällen börjar.. Vet inte om det är bra eller dåligt. Tror det är ganska bra ändå då får man extra tid till det här. Som är ganska stort och mycket som man ska skriva. och det ska vara klart nästa vecka o jag har precis börjat med det... ;P   Efter skolan ska jag hem en stund sen ska jag åka och träna! o jag har beställt en soltid också! :D så skönt. Måste komma igång med träningen igen, jah har ju jobbat så mycket och det kommer bli mer men ska lägga upp tiden för träningen. Efter träningen ska jag hem och äta sen ska jag på utvecklingssamtal... skit.  Hörs sen! PussPuss 

Home!

2010-02-17 @ 22:20:26 | Allmänt
Nu har jag kommit hem från jobbet! :) Det har varit en riktigt kul dag på jobbet, vi har numera blivit som en familj där man kommer egentligen gärna dit för att umgås med de sköna människorna! haha. Nu ska jag ta något att äta sen blir det nog att sova tidigt! :)  Ha en trevlig kväll! Hörs sen! PussPuss




Bejbi<3


Redovisning

2010-02-17 @ 12:00:44 | Allmänt
Snart ska jag ha min redovisning det kommer nog gå bra! :) Är ganska förbered så ;D

3de sprutan!

2010-02-16 @ 20:52:02 | Allmänt
Jag kom precis hem från Majs, Vi åkte först och köpte skor till honom riktigt bra skor den här gången. Sen åkte vi hem till mig för att hämta lite saker därefter åkte vi till Max och gjorde käk. Det blev kyckling sallad med massa saker mycket gott. Efter maten kollade vi på filmen "Changelin" Angelina Jolie är med den.. Den filmen var bra, Lite speciell. Efter filmen tog jag och Max glass o gjorde baanaslit eller vad det nu brukar kallas för... Nu har jag kommit hem och lika fort som jag kom hem gav mamma mig min sista livmoderhalscancer spruta! Som sagt mamma gjorde de hon är sjuksköterska.. Jag är iaf glad över att det var hon som gjorde de. Senaste gången jag tog det var för ett halvår sen och den tog hon också. Jag var verkligen jättenervös har hört att den sista skulle vara så förfällig, den skulle göra skiit ont! men det var ok iaf, Jag fick ett plåster som tröst :)^^ När mammsen höll på att förberedda sprutan passade jag på att packa min väska, jag ska till pappsen ikväll. Jag får egentligen inte använda min arm nu .. 





Om Changeling:

Amerikansk thriller från 2008. I Los Angeles 1928. christine Collins är en ensamstående mamma vars 9-årige son Walter en dag försvinner spårlöst. Fem månader senare återlämnas han till den förtvivlade mamman. Men, den 9-årige pojke som återvänt är inte Walter och nu börjar Christines maktlösa kamp för sanningen om vad som egentligen hänt.
 
  

 

I rollerna: Angelina Jolie, John Malkovich, Jeffrey Donovan. Regi: Clint Eastwood.

Det är en otrolig film med enorm spänning, fullt med händelser och detaljer!


Klar med redovisning

2010-02-16 @ 13:20:45 | Allmänt
Nu har jag suttit en timma extra i skolan för att göra klart ett arbete jag ska redovisa imorgon. Sköönt! Nu kan jag göra vad jag vill hela dagen/kvällen. Max kommer och hämtar mig i skolan snart Perfekt! ;)

PUSS

Slutar! :D

2010-02-16 @ 12:05:21 | Allmänt
Nu sitter jag i media salen och lyssnar på redovisningar. Jag slutar halv 1 ! Då ska jag vara med Max ett tag vi ska åka och kolla efter ett par skor till honom :) Jag kanske kollar efter ett par till mig också. Senare måste jag plugga till min redovisning som jag har i morgon.   Ha en trevlig dag!  PUssPuss

Yes!

2010-02-16 @ 10:43:15 | Allmänt

Just nu sitter jag i biblan för att jag ska göra klart en adm grej. Egentligen skulle jag ha matte men jag behövde inte gå på den för jag ligger mycket längre fram en vad man ska, så Bertil tyckte det var lugnt ;) Igår "rymde" jag och Klara från våran spanska lektion, Max kom och hämta oss så skjutsade han hem oss. Jag ville hem innan jag skulle till jobbet en stund, jag jobbade hela kvällen och kom hem vid halv 11. Jag försökte logga in på bloggen när jag kom hem men det gick verkligen inte!...  Den här veckan kommer det att bli mycket plugg i helgen också..

Hörs sen! PussPuss


14/2-08 Jag Älskar Dig! - 14/2-10 2 år med Älskling idag! <3

2010-02-14 @ 14:09:31 | Allmänt
Den 14/2-08 blev jag tillsammans med Max Eklund! Vi har haft roliga minnen ihop. För några månader sen tog det slut mellan oss, det var det sämsta som jag nånsin har gjort, det fanns ingen bra anledning för det. Jag viste hela tiden att vi skulle bli tillsammans igen, jag kände det varje dag. Det är han jag vill vara med resten av mitt liv men en paus gjorde det bara mycket bättre och starkare mellan oss! Vi är ett av de starkaste paret som klarar oss igenom allt! Det har hänt mycket men otroligt nog så håller vi fast vid varandra och så kommer det alltid att vara oavsett vad så kommer ingen/inget att kunna sära på oss.  Men tur är så är det vi två igen! :D <3

Några av våra minnen tillsammans!!!


Året -08

Mallorca- 08!- 3 månader efter att vi blev tsm

Jag skrev det här efter mallis resan



På mallis gjorde vi ett porträtt tillsammans!


Mysan tog bilden när vi gick från stranden!


My tog bilden på hotellrummet!



De här skrev jag, vet dock inte vart Max såna här finns ...



Sommar -08

Min och Max S-avslutning han-9an Jag- 8an!



¨

Max tog bilden- En grymt fin utedag!



Max åker vattenskidor- Jag tog bilden



Våran första kryssning tsm- mitt på dansgolvet


Jul firande hos Max.



Nyår-08



Året-09

Våran 1-års dag 14/2-09



FInaste Max skickade mig 100st ROSOR!! Efter att jag gjorde slut :(
Det ser mycket mindre ut på bilden än i verkligheten. Har kvar dem!!



Las Palmas! -09

















Återförenade dock några månader tidigare. Nyår!- 09





Låt
A man from Argentina



 
Min och Max låt i början på vårat förhållande.












Alla har fattat hur mycket deras svartsjuka än försöker förstöra så vet vi bättre. Vi har lärt oss under den här tiden. Det ni säger lyssnar jag inte på jag vet vad som är sant och inte. Ingen idé att ni fortsätter, men vafan ni har ffs inget liv så det här är erat liv att förstöra och snacka massa bullshit för att förstöra vårat liv. Stackars jävlar Skaffa er ett liv!


Melodifestivalen

2010-02-13 @ 20:47:54 | Allmänt
Jag tittar lite på melodifestivalen just nu men inget jag föredrar. Jag ska börja fixa mig nu :D Sen bär det åt väsby! med Mickis :D Det var längesen jag umgicks med henne så det ska bli kul! ;)

 
HA en nice lördags kväll!  See yaa!!!

Vi är ju systrarna Izabell och isabella! Coolt vaa!? :O

2010-02-13 @ 19:53:07 | Allmänt
Just nu ligger jag i sängen och ser på simpsons och bara segar. För en timma sen kom jag hem från Izabell.. Jag hjälpte henne med lite rensning och sånt till flytten. Jag som minst vill att hon ska flytta hjälper henne! :o Men de är väl så vill ju umgås med henne oavsett, jag kanske åker ner till henne i örebro på sportlovet! :) Men men allt kommer bli så tråkigt utan henne :( Inget roligt party utan henne och inga dif matcher utan henne vid min sida! Min syster ju! Hur ska jag kunna skratta så mycket som jag gör med henne, när våran humor slås ihop blir det kuligare än någonsin! Alla dumma killar som går på allt som vi driver om.. Inget kommer vara lika kul längre "(  usch kommer sakna henne så och hon flyttar snart,, på fredag BUhuu :'(

 Bilden togs i våras i Uppsala hos hennes morbror. De fyra roligaste dagarna som jag aldrig glömmer!







Äntligen klar!

2010-02-13 @ 14:17:46 | Allmänt
Det tog mig 3 timmar att gå upp imorse. Men nu är jag klar! Jag ska åka till izhaa nu , senare ska jag kanske träffa Mirri :)    Hörs sen.

Lördag förmiddag

2010-02-13 @ 10:56:59 | Allmänt
Igår drog jag med P. till Sigtuna vi var där under kvällen, sen kom Max och hämtade mig så drog vi till Knivsta och vi skjutsade min faster och farbror hem men innan de droppade M. av mig  ,, jag skulle på en fest där och kussen var där så jag ville umgås med henne en stund! :) Sedan kom Max och hämtade mig så drog vi hem eller vi åkte runt lite i bilen först.  Idag får jag se vad som händer jag ska eventuellt träffa pertan igen och hitta på något. Just nu ser jag på tv och ska sega mig lite till innan jag tar en dusch! Max drog för en timma sen han ska åka isrally idag.   Hörs sen! PUssPuss

20.00

2010-02-12 @ 20:04:47 | Allmänt

Nu är jag fixad och klar jag ska möta upp pernilla nu sen drar vi till sigtuna över kvällen. Senare kommer Max och hämtar mig så ska vi skjutsa hem min faster och hennes man hem till knivsta :) men nu ska jag dra! See ya!


12/2-10

2010-02-12 @ 17:09:23 | Allmänt

Nu är det bara två dagar kvar tills jag och Max har våran två års dag! På alla hjärtans dag så att säga :)
Idag slutade jag 13.40 sen åkte jag hem och duscha och därefter har jag varit och klippt mig! :)
Det blev helt ok faktiskt en liten ändring ;) Mitt hår känns så J'vla skönt just nu! känner det knappt
, och om man ska tala om hur det luktar så ljuvligt så ljuvligt.
Nästa vecka ska jag tillbaka och köpa en olja som man sätter i håret det är en ny grej som har kommit den skyddar mot värme så jag kan platta håret utan att det blir så förstört och torrt, det blir heller inte fettigt! Det känns sjukt nice och luktar såå gott. Men hon hade bara ett litet prov.
Produkterna kommer nästa vecka så jag köper en sådan burk direkt! 300kr inte så farligt :)  
Idag får jag se vad som händer, jag kommer nog vara med Max ett tag iallafall vi får se vart kvällen leder!

Hörs sen! PussPuss




2 FAST AND 2 FURIOUS- TOKYO!

2010-02-11 @ 22:47:44 | Allmänt

Nu har man kommit hem från Max har varit där hela dagen vi kom dit käkade sen hjälpte jag han med bilen lite men jag höll på att frysa ihjäl så vi gick in efter ett tag sen låg vi och pratade lite i sängen och tillslut somnade både och sov till klockan 9 på kvällen hehe. Då åkte vi och hämtade seb. och g. och åkte in till Märsta sen skjutsade Hjärtat hem mig :) Nu sitter jag i min säng och ser på 2 fast and 2 furious tokyo! Love it! Det var ju typ 1an igår. Trött som f*n är jag!   NICE imorgon är det fredag igen då! :D Veckan har gått såå fort! :D
Jag får se vad som händer då! :)

Hörs sen! PussPuss


  


11/2

2010-02-11 @ 13:47:07 | Allmänt
Just nu har jag rast till klockan 14.00 då ska jag ha samhäll, jag har haft svenska i 2 timmar där hon pratade om en formell uppsats. Mycket jobbigt. Två timmar tog det att gå igenom om hur en sådan uppsats ska vara... De var dock lite jobbigt. Nu på samhällen kommer vi fortsätta med ett annat jobbigt arbete som hör till de här min svenska- och samhälls lärare samarbetar nu för tiden.  Max kommer snart och ska vänta på mig tills jag slutar sen ska vi hitta på något. Idag tänkte jag kanske jobba, jag gjorde de igår de gick väl bra men sista timmen fick jag en jävla huvudvärk som slutade med att när jag kom hem kunde jag inte sätta mig vid datan eller något utan såg klart på 2 fast and 2 furius. Sen sov jag. Idag är allt borta TACK OCH LOV!
Idag hade vi dessutom "aids galan" där några snackade om aids o.s.v sen sjöng två stycken, derefter dans och sist modevisning det var ganska kul, men vissa kunde inte gå i sina högklackat så de kanske inte såg så jätte bra ut men annars var dem ju modiga :) Det var dessutom några killar som gick catwalk det var ju väldigt roligt, duktiga var de.

Adm

2010-02-10 @ 11:45:56 | Allmänt
Nu sitter jag i datasalen och måste börja jobba med power point. Efter den här lektionen har jag två timmars engelska (Usch!) Sen slutar jag då ska jag åka och jobba! :D Egentligen borde jag följa med på föräldramötet med mamma och pappa .. De ska prata om individuella valen^^ Men jag kommer få höra om det sen ändå :)
Hörs sen! PussPuss 


Snart alla hjärtans dag, så ta hand om era nära och kära. //Fredrik

Biiil!

2010-02-09 @ 13:28:16 | Allmänt
Nu ska jag åka iväg med max och vi åka någonstans :) See ya!

Tisdag!

2010-02-09 @ 12:58:19 | Allmänt

Igår jobbade jag, det var en ganska seg kväll men när det finns roligt folk på jobbet så går ju tiden mycket fortare! När jah kom hem från jobbet gick jag och Johanna en promenad, det var längesen.
Idag skulle jag ha varit i skolan till halv 1. 4 timmar lektioner, första var samhäll i två timmar, sen  skulle jag ha haft matte men den var inställd då frågade vi om vi fick jobba hemma istället på adm och det fick vi! Jag och någgra klasskompisar drog till donken och käka :) sen har jag vart och beställt en klipptid som blir på fredag ;) Nu ska jag ta de lugnt och vänta på Max. Hörs sen! PussPuss


Måndag! Stress!!

2010-02-08 @ 15:01:27 | Allmänt
Idag har varit en stressig dag, på morgonen blev vi särbehandlade, som vanligt av rektorn.. Efter det hade vi matte, sen håltimma då jag hade tänkt plugga. Jag hade tänkt göra klart ett referat idag då jag vill jobba. Men då blev jag tvungen att plugga till spanska prov som jag skulle ha, jag hade glömt bort det och hade inte pluggat alls så ingen MVG för mig blir det inte! Jag gjorde provet sen fick jag sluta nästan två timmar tidigare då satt jag kvar i skolan en timma och gjorde nästan klart hela referatet. Lite kommer jag göra på jobbet :) Men men de ordnar sig. Nu har jag packat ned kakor, cola och mat som jag ska ta med till jobbet ;)  
Efter jobbet ska jag gå en promenad med Johanna och snacka lite! :)
                                                                                See ya!!

Söndag!

2010-02-07 @ 21:37:24 | Allmänt

I helgen har jag inte haft tid att uppdatera något. Max fick körkort i fredags så jag har åkt runt med han hela helgen, med hans bil och med andra folk. Det har varit kul. Idag var jag uppe hela natten sov en timma från 3-4 sen vaknade jag, Max ringde och det hade hänt massa skit så vi sov inte förens halv 7 imorse. Jag skulle upp vid 11 för att träna, åka till stan och köpa piercing sen jobba, men jag gick inte upp förens 1. Max skjutsade mig till stationen när jag skulle ta tåget till söder och han skulle åka till Gävle med seb. Jag skulle egentligen följt med men jag skulle jobba sen när jag kom fram till söder då tog jag tåget direkt tillbaka till sollentuna så fick max komma och hämta mig för seb skulle inte med då offrade jag mig och vi åkte till Gävle och överraska hans mamma, vi var där och åt middag sen åkte vi en stund till hans mormor. Efter det åkte vi hem och nu sitter jag här och tittar på Wallander och jag ska försöka plugga så jag har tid att jobba imorgon ;)

PussPuss

Älskar Wallander, men den här har jag inte sett. Den är verkar bra som alla andra ;)

Söndag den 7/2 kl: 21.00- 22.00


Grattis Max! Körkort idag! :D

2010-02-05 @ 16:05:16 | Allmänt

Då var det Fredag igen då! :D Denna helg kommer nog bli ganska lugn.

Älsklingen tog sitt körtkort idag! Stort
Grattis till han!!

Så idag bli det nog bara att spendera tiden med honom :)








En väldigt gammal bild på honom! :D







Börja halv 11!

2010-02-05 @ 10:59:32 | Allmänt
Idag fick jag sov morgon till halv 11, matten var inställd och jag hade redan sov morgon till halv 10 :D Nu har jag min första lektion Engelska. Vi sitter i s.k Språk studion. Jag sitter och tränar på nationella en lysnings uppgift. Det märks att jag inte lyssnar särskilt bra, jag lyssnar om på den hela tiden "upps" där missade jag frågan .. Jag har snart lyssnat på den cirka 10 gånger det här går ju bra.. Efter engelskan har jag lunch, så jag skippade frukosten.. EFter lunch har jag idrott sen slutar jag :)  
Nu ska jag börja lyssna så jag kommer någonstans hehe.
Hörs sen! PussPuss

Snabba Cash!

2010-02-03 @ 21:54:11 | Allmänt
Idag åkte jag på personal möte på söder de var ganska intressant för det fanns lite att prata om.. Efter det åkte jag med tunnelbanan till Kista och gick på bio med Pappa och broder. Vi såg på "Snabba Cash" Den var bra men jag tyckte den blev lite för mycket.. Men den var hyffsad :)  Jag kan rekommendera den, men dem som inte gillar så mycket våld kanske ska hålla sig till boken istället! ;)   Ikväll ska jag försöka lägga mig tidigt och så för jag är såå trött! Men de är så enkelt att fastna vid datan på kvällarna...

 

Prov?

2010-02-03 @ 14:49:47 | Allmänt
Idag när jag kom till engelska lektionen hade vi ett oförberett prov.. Det var ett gammalt nationellt, det skulle vara träning inför det riktiga.. Det gick väl helt okej,.. Då fick jag iaf sluta en timma tidigare då har jag hunnit hem :) Men ska åka igen om en halvtimma. Personal möte på södermalm, sen bio med pappa. Snabba Cash! :D

HÖRS SEN PUSSPUSS!

Lunch!

2010-02-03 @ 11:09:13 | Allmänt
Idag har jag haft Geografi redovisning! Det gick väl bra :) Skönt nu är det klart iafall även fast jag gjorde klart allt för flera veckor sen. Just nu har jag haft lunch det var " Pasta gratäng" hmm.. Det var pasta med köttfärs, typ lite som lasagne men det var morötter i också.. Undrar vad dem hade gjort för någon häx-blandning idag... Snart ska jag ha ADM. Då måste jag jobba.. Efter adm har jag två timmars engelska sen slutar jag och då måste jag till söder för att gå på möte.   Hörs sen! PussPuss

Finalen!

2010-02-02 @ 22:48:35 | Allmänt

Här sitter jag med mitt godis och kakor som blev sen i fredags hehe.. jag har jobbat och kom hem för en halvimma sen idag fick jag ha en coach som jag otroligt nog aldrig har haft på söder.. Jag har fått klara mig själv och lära mig, men de har funkat skit bra :) Imorgon ska jag tillbaka till jobbet för vi ska ha personal möte efter det ska jag nog på bio med pappsen :) MEN NU SER JAG PÅ PARADISE HOTEL! :D


jag döör!..

2010-02-02 @ 12:01:30 | Allmänt

Oftast när jag sitter inne vid datan på ("skoltid") och bloggar har jag Adm... De är ju såå J*vla tråkigt.. Men ändå måste jag lyssna för jag fattar ingeting av den skiten..  Medan jag sitter här och klagar kan jag ju fortsätta klaga över mitt prov som jag fick ig på.. ett poäng från G. Det var ett matte prov i Geometri, jag har alltid haft lite svårt för de.. Men det gör inget Helt ärligt. Det är bara ett prov av typ 8 stycken så att bli icke godkänd på ett gör inget! :)
Idag slutar jag halv 1!! Woohoo :D om en halvtimma! Då ska jag hem och får se om jag åker till sollentuna centrum eller kanske stan eller något! :D Men men idag måste jag plugga lite geografi kanske om jag orkar annars gör jag de imorgon.  Klockan 3 ska jag iaf åka hemifrån mig till jobbet , jag börjar halv 5 och slutar halv 9 :)



katten snarkar...

2010-02-01 @ 23:17:56 | Allmänt

Nu är Paradise slut! ska bli så spännande när finalen kommer och se vem som vinner.. Men de vet jag typ redan.. Men men.. Jag ligger i sängen med min katt som ligger bredvid och snarkar .. -.- Hon är värre än mig! haha meen det kanske beror på att jag inte ens snarkar hihi. NU ska jag börja göra mig ordning för sovdags heh jag är trött och ska hitta något bra på tv! Imorgon ska jag jobba :) Innan dess ska jag nog till Sollentuan centrum för att köpa ett par skor men jag har inte bestämt mig än.. Jag slutar 12.30 så jag har good tid på mig att göra det jag känner för! Innan jobbet funtar jag också på att gå och äta Sushi, det finns otroligt billig sushi vid mitt jobb.. Vi har runt 6 stycken sushi barer på sidan av vägen till jobbet ... haha lite väl mycket.. Det tar mig 5 minuter att gå till jobbet från tåget och jag går en rak väg ner för en backe och på varje sida av vägen (mitt emot) är det sushi restauranger... Det är bara att välja, man kan ju ta den som  är närmast på den sida av vägen man går på man går på ;)  Sov gott! PussPuss


Hej!

2010-02-01 @ 20:58:41 | Allmänt

Hela dagen har gått och snart är det dags för skola igen.. Dagen började med att jag och Malin åkte till Eurostop handlade lite sen slutade vi med en fika. Efter de åkte vi hem, Max var hos mig och väntade. Jag och M var hemma en stund sen drog vi till Campino och Käka.. Efter maten åkte vi hem igen och bara tog de lungt och snackade lite. Nu har han åkt hem och jag väntar på att Paradise Hotel ska börja! :D

Hörs sen! PussPuss


Eurostop

2010-02-01 @ 12:30:33 | Allmänt
Nu har jag städat, och fixat mig klart! Jag ska ta kvart i 1 bussen om en kvart härifrån för att åka med Malin till Eurostop :) Hon ska handla lite, jag om jag hittar något. Sen ska vi fika lite :) Hon fyllde år i fredags så har inte hunnit träffa henne något! Hörs sen!   PussPuss

Lediig!

2010-02-01 @ 11:02:50 | Allmänt
Idag är det måndag och jag är ledig! :D Men mammsen kom in och väckte vid 10! -.- sen kunde inte jag somna om.. Nu ska jag gå upp, duscha, fix mig och käka. SEnare ska jag nog följa med Malin och shoppa lite :)
Igår var jag i väsby centrum och köpte en sjuukt fin jacka!! dock vår. Jag längtar tills våren så jah kan ha den! :D Dem jackorna hade precis kommit in i fredags och hälften var redan sålda! jag och Rhode köpte en varsin men olika färger :)  

 


RSS 2.0