VALBORG!

2010-04-30 @ 11:51:13 | Allmänt

Allt är fixat inför kvällen! Jag har redan slutat skolan och ska fixa lite, plugga lite kanske och sen kommer mamma så ska vi åka och köpa en kamera och en ny mobil, jag och Maxen hade ju tänkt göra de men behöver henne eftersom jag har abonemang och hon måste skriva på lite saker o.sv... Jag kommer inte att ha tid att skriva så mkt inlägg idag. Efter jag har vart och handlat ska jag hem och fixa mig för sen börjar min kväll! med grillning.



HA een kul valborg!!


TIA - This Is Africa

2010-04-30 @ 00:37:05 | Allmänt
Just nu borde jah inte sitta vid datan, jag borde plugga tills provet imorgon, men det har jag gjort under 3 timmar när jag såg på filmen Blood Diamond" en jättebra film! Har sett den några gånger men idag gick den på tv! :)

Nu ska jag sova godnatt!

Ibland är det skönt att bara strunta i allt

2010-04-29 @ 18:42:29 | Allmänt

Just nu sitter jag hemma hos borgvall vi och några vänner har varit på donken och käkat massor! hade kupong där jag köpte två menyer ojah.. Jätteskönt att äntligen få sitta ute! Idag skulle jag egentligen jobbat men jag struntade i det.. Jag jobbade igår så.. Idag måste javg plugga  till mitt företagsprov imorgon ojah.. sen matte två timmar och sen slutar man haalv 12!!!!!! då kommer älskling och hämtar mig så ska vi åka och köpa en ny mobil till mig och en digitalkamera! :) Seen ska jag hem och fixa mig! därefter blir det grillning och krök!


Hörs sen! pusspuss


Snart är det över..

2010-04-28 @ 21:55:25 | Allmänt

Hemma från jobbet, dagen gick segt och har inte alls varit på humör idag börjar tappa lusten på allt just nu.... Man lär sig något om sig själv varje dag och jag insåg just en sak...


en liten bit på vägen..

2010-04-27 @ 20:27:46 | Allmänt
Jag har faktiskt pluggat lite, jag har gjort klart en företagsekonomi läxa tills torsdag och typiskt nog gjort pluggat svenska som är tills nästa vecka och kunde ha gjort annat som jag har denna vecka.. men de roligaste först kanske.. :P Snart kommer Max då ska vi ta en lien promenad sen ska jag se Desperate och efter de läsa lite företags ekonomi... 
 


massa plugg!

2010-04-27 @ 16:28:29 | Allmänt

Idag har jag tagit de lugnt, jag har äntligen fått grilla! Jag, max och alex grillade hamburgare men de va några spec. fast jättegoda! Så har man oturen att det precis börjar regna men tur så har man en altan med tak så då gick de ju iaf :) Jag har massor med plugg denna vecka och nästa så resten av dan ska jag plugga järnet! OJaah menar det! Onsdag och torsdag kommer jag att jobba så behöver plugga nu, iaf det jag behöver skriva och använda datan till.. de andra kan jag plugga på jobbet och tåget.



HÖÖÖRRS!!


Gokväll...

2010-04-26 @ 22:40:46 | Allmänt
Nu är jag hemma från jobbet trött som satan! jag måste plugga geografi nu tills provet imorgon känner mig inte taggad... Tror inte många är speciellt förberedda de är ganska mycket...

Idag på jobbet hade jag tur Hang jobbade så blev inte ensam iaf då kunde vi som vanligt gå och käka våran sushi på söder, 30 sekunder från jobbet :)

Idag skolkade jag, det händer inte så ofta men idag blev det så kände inte alls för att gå på spanskan och vi har precis haft prov som jag inte gjorde.. Det var dessutom såå fint väder så umgicks hellre med tjejerna ett tag innan jag åkte till jobbet..

Jag har massor att göra den här veckan bl.a Plugga och jobba och Nu måste jag köpa både en bra och  påkostad digitalkamera och en mobil- den billigaste och bästa.. På sommaren sliter man ut mobilen som mest såå det får bli en av de billgare sorterna :) En iphone som var tänkt från början skippar jah nog nu när jag har sett att de flesta Iphonde 3gs som man låser upp för att ha comviq blir knas såå .. Jag väntar tills efter sommaren då teknologin har gått framåt på mobilerna ;D,...



SOV GOTT!


 

Snart är det dags för Gräsö! :D



IMorgon ska en random brud köpa min Replay skor! :D

Skitsnygga jag vet, använda 2 gånger men dom e förstora..

Köpta i Mallorca med Max, 700 kr, strl 36.

Söta!

 

Skoolaan----Seegt

2010-04-26 @ 08:58:20 | Allmänt
Nu sitter jag i språk studion som det kallas.. SK*T tråkigt! Jag är fortfarande förkyld men idag vaknade jag iaf och kunde prata som inte kunde göra igår.. så det blev lite svårt att kommunicera med pojken (;^^ 

Idag kommer kickis till skolan! :D vid lunch ! så kúl! 

Efter skolan drar jag till jobbet, det kanske hinner slinka in något inlägg om jag hinner :) 


HA en trevlig dag! Hörs! PUssPUSs 




En låång dag..

2010-04-25 @ 22:15:51 | Allmänt
Imorse vaknade jag och kunde knappt prata.. var hes o jah ... Jag blev orolig att det inte skulle bli så mycket bättre och jag inte kunde jobba, men tur försvann de sen. Jag har jobbat från kl: 14.00 - 20.30 Nu är jag ganska trött.. Det gick bra idag hade mycket sällskap och tiden gick fort :) mycket fortare än vad jag trodde den skulle göra idag. Jag ska även försöka jobba så mycket som möjligt nästa vecka förhoppningsvis måndag- torsdag.

Min mobil har jag fortfarande problem med så använder just nu två mobiler, bli inte förvånade om jag är iskall på sms.. Min andra tele är väldigt jobbig att skriva på ^^


NU ska jag se klart Wallander :) hörs!

F*

2010-04-24 @ 19:51:30 | Allmänt

Jag tycker det var väldigt tråkigt att inte djurgården vann.. De var så nära!



Nu väntar jag på Max han kommer strax så jag ska vara med han ikväll Mysigt :)

Medans jag väntade hade jag tråkigt så bjuder på den här!




Ha en trevlig kväll!


Lördag- mys

2010-04-24 @ 18:20:39 | Allmänt
Hemma efter provfilmningen, det gick nog ganska bra :) Jag och en kille fick spela mot varandra, vi var ett par och vi hade bråkat och lite sånt där, de hela gick ut på att visa känslor ;p. Jag åkte till Luma då tar man tvärbanan från Gullmars. Herregud vad fint ställe de var! alla lägenheter och hela stället var sjukt fint! Tyvär kunde jag inte fota för min mobil har kraschat nu, tur hare man en annan som extra..



  


källa.


Nu ska jag se klart på Hockey och hoppas på att Dif vinner!!!


Lördag! :)- Rida- Provfilmning

2010-04-24 @ 12:25:54 | Allmänt

Jag har verkligen insett hur sköönt det är att gå upp tidigt en lördags morgon (ist för att sova hela dagen) och åka till stallet för att rida i de fina vädret!! så mysigt. Det är de bästa jag kan göra en lördag när det är ett strålande väder ocg varmt! finns inget bättre! Nu ser jag att det dock har börjat blivit lite blåsigt och molnigt.. Tur att jag hann komma ut innan de! :)

Idag ska jag åka på en till intervju om en annan film (inte samma som i söndags) det ska bli spännande!


Haa en jättetrevlig dag! Höörs! ;)



yees! jag kom vidare.

2010-04-23 @ 17:40:45 | Allmänt
Nu har jag kommit hem från att ha fixat dricka och lite sådant... Jag fick även nyss ett samtal om att jag är vidare i en film som jag var på en intervju o lite sådant i söndags!! :D Naiijs! Vi är 20 pers utav ca 150 pers som har gått vidare.. Vi ska ha lite provroller och sen kommer inte alla att gå vidare. Dom som gör de kommer få gå lite kurser och sånt! :) KUl!


Nu ska jag käka sen ska jag göra mig i ordning för en ute kväll i stan! :)

hörs.




Snel hest eta kaka dricka lesk

2010-04-23 @ 13:48:49 | Allmänt

Hej bloggen! Nu har jag kommit hem från skolan, ganska jobbig dag med tanke på att jag är så förkyld och har gått o använt all skolans papper till min neeSAA. ... Menmen tänkte nästan gå hem blev lite drygt.

Nu ska jag ta de lugnt ett tag o fixa lite saker (som vanligt) :) MIn lön har kommit idag! :D;:D så ska hämta ut en del av den för att spara lite i min spargris...... Jag ska försöka hitta en grym digitalkamera också som jag ska köpa! i helgen förhoppningsvis om jag har tiden:)   Ikväll blir det nog hem till en kompis i stan med några tjejkompisar därifrån (: Vi ska sitta hemma hos Fati och dricka lite vin o ha lite mysigt. jag ska ta de lugnt ikväll med tanke på att jag ska rida imorgon 10.00 sen direkt efter de hem och fixa mig för att sedan gå på ännu en film inspelning :)


Hejsvejs!! ha en fortsatt trevlig dag. Hörs om ett tag! :)



R.I.P

2010-04-22 @ 23:03:36 | Allmänt
Idag dog en bekant till mig helt oväntat, hennes man kom in och såg henne ligga död i sängen.. hemskt. 62 år gammal..



Snart jobb..

2010-04-22 @ 14:39:54 | Allmänt
jag ska nog ta och åka till jobbet iaf. Jag har lite ont i huvudet men behöver mat så går det nog över :) Idag har jag inte gjort något speciellt vettigt försökte plugga lite men orkade inte fick ännu ondare i huvudet för att jag satt vid datan..
Hoppas det går bra för mig idag!

IDAG FICK JAG HEM EN BIOBILJETT JAG HAR VUNNIT! :D Är man bra så är man! vann den på jobbet för jag var en av dom bästa säljarna och lite sånt den här månaden vi hade en tävling ;)...




Hon ser väldigt nöjd ut.. Men den är min!

Hörs sen! pusPuss

sjuk igen..

2010-04-22 @ 10:40:31 | Allmänt
Då var man hemma igen då.. f*n jag måste jobba idag.. jag hoppas jag kan göra d iaf.. Hoppas jag inte missar för mycket i skolan heller.. Så mycket lär jag inte missa iaf :)

DJURGÅRDEN!! :D

2010-04-21 @ 22:55:51 | Allmänt
YEEESS!!!! Dif vann mot hv71 3-2!!


Dagen blev inte som jag hade tänkt mig jag bestämde mig precis innan jag skulle till jobbet att jag följer med Max och hämtar hans nya bil efter de åkte vi hem till han och var där hela kvällen :) myspys ;)


Imorgon ska jag jobba, då slipper jag vara "själv" också :)


HÖRS!





Ååh Djurgården, ååh Djurgården,
ååh Djurgården åååh åååh.
Ååh Djurgården, ååh Djurgården,
ååh Djurgården åååh åååh.



Min älskade Izabell flyttar hem igen!! :D

2010-04-21 @ 13:54:51 | Allmänt
Gladare person får man leta efter... Jag är överlycklig!! såå glad izhaa flyttar tillbaka till Stockholm igen ååh det ska bli såå kul! jag har itne träffat henne på jättelänge å kommer aldrig släppa henne igen! :)


Läängtar!!




Skolaan

2010-04-21 @ 11:54:31 | Allmänt
Snart ska jag gå hem orkar inte vara kvar här.. Sen ska jag hem och fixa lite därefter tror jag att jag ska åka till jobbet..

Hörs på mobilen.

Streess

2010-04-20 @ 23:04:18 | Allmänt
Idag när jag skulle in till stan missade jag bussen så då var det bara att springa hem igen o ta moppen.. skönt så hann jag till tåget och var i stan i tid. Köpte en brun goose väst sen gick jag runt och tittade på Åhléns, ååh vill verkligen shoppa! Det har kommit in såå mycket fina vår/sommar kläder! Snart ska jag sommar shoppa men inte än...efter en liten rundtur i stan åkte jag till jobbet där det gick rätt bra oturen börjar vända sig nu :)  Idag har jag beställt ett par Rayban glassögon mycket snygga!

De e ett par klassiska och i guld..


Min nya Goose




Tisdag-stan sen jobb

2010-04-20 @ 14:03:20 | Allmänt

Nu känner jag mig mycket bättre hade inte tänkt jobba idag men ska nog göra de bara de att då missar jag desperete halva :( menmen.. Innan jobbet ska jag till stan och köpa en goose väst- brun.. 

Igår hann jag åka och köpa mat med broder sedan hämta mickis och andreas och därefter käka lite o se klart på matchen....



Ha en trevlig dag!


Äntligen

2010-04-19 @ 19:26:42 | Allmänt

Det är verkligen skönt att få vara helt ensam hemma ibland förut var jag jämt de men nu är jag aldrig de.. Bara de att jag behöver någon som kan göra middagen till mig ;P orkar inte idag o de enda jag har ätit är nästan ett helt ris kakor paket heheh... Jag har inte gjort speciellt mycket nytta idag.. Nu ska jag se matchen Dif- hv71 ! :D

hejsvejs


Nu försvann solen :(

2010-04-19 @ 16:34:53 | Allmänt
Jag har legat o solat nu i en timme med bikini bara!, jätteskönt solen e så varm så de värmer lika mycket som på sommaren :)  tråkigt bara att vi inte har öppnat poolen än så jag kunde svalka mig.. blev lite varmt. Jag hann iaf få lite färg innan solen försvann :)



Sjuuk...

2010-04-19 @ 12:51:51 | Allmänt
Idag är man sjuk då.. Jag fattar hur jag kan bli sjuk så mycket.. de är inte så mycket som dom flesta brukar bli... men jag blir aaaldrig sjuk mindre än en gång per år.. knappt de.. men så verkar de inte vara längre :( jag har ätit så dålig mat så mitt immunförsvar har försämrats.. Just nu har jag ganska ont i halsen.. Det blir inge jobb för mig idag heller... så jag ska bara vara hemma å ta de lugnt fixa lite.. senare ikväll ska jag nog till mickis o chilla livet med henne :)


hörs sen! pusspuss


En lite söt bild på mig och mickis- i midsommras :)


ååh..

2010-04-18 @ 20:07:18 | Allmänt
Jag känner mig så ledsen just nu.. jag börjar bli sjuk o börjar känna mig hemsk dålig. Än har jag inte pluggat till mitt prov som är i morgon  orkar bara inte.. Jag har fortfarande - godis och läsk förbud. Utan min choklad är jag inte hel o jag måste ha den för att klara dagen! Typiskt så har vi massor av sånt som inte är tillåtet hemma.... Godaste kladdkakan som inte heller är tilllåtet finns hemma.. Snart kommer wallander då blir jag glad :)

Hemma nu :)

2010-04-18 @ 17:24:53 | Allmänt
Nu hae jag kommit hem efter intervjun, det blev mest en intervju. Det gick jättebra :) ska vänta nu på att dom hör av sig i vecka :) Jag har jätteont i halsen idag så jag ska nog mest bara vara hemma o vila, har spanska prov imorgon så jag ska plugga lite på de :P Men nu ska jag se filme Ghost.


Hörs sen! pusspuss

GHOST

Sam (Patrick Swayze) och Molly (Demi Moore) levde ett lyckligt liv tillsammans tills de en dag blir utsatta för ett rån då de går genom en mörk gränd. Sam avlider av skadorna men väljer att inte gå in i det ljus som visar sig för honom. Kvar blir han på jorden som ett spöke, osynligt för alla levande. Hans kärlek till Molly lever kvar stark och det är på grund av att han inte kan släppa taget om henne som han är kvar. Sam får snart reda på att omständigheterna kring hans död inte är vad de först verkade vara, utan var istället ett mord planerat av en man som stod både honom och Molly nära. Sam måste nu på något sätt varna Molly och berätta för henne vad som har hänt men kan inte nå henne i den form han befinner sig i. Till sin hjälp tar han då ett medium, Oda Mae Brown (Whoopi Goldberg) och tillsammans med henne ska han ställa allt till rätta.



Audition

2010-04-18 @ 13:07:50 | Allmänt
Nu ska jag åka på provspelning på söder, Max följer med också :) Det ska bli väldigt kul och väldigt intressant. Filmen handlar om ett par ungdomar, det utspelar sig hösten 93.. Efter de hade jag tänkt jobba men jag har så ont i halsen så jag skippar de.. Imorgon har jag prov så då måste jag också plugga lite till de -.-

Ha en trevlig dag.


chill :)

2010-04-17 @ 16:05:30 | Allmänt
Just nu sitter jag i sängen med Max o ser på innebandy vi har precis badat och lite sånt. Nu väntar vi på att Alex ska komma och lämna bilen så jag o pojken kan åka och handla o till farmor :)

hörs sen! puss


en bild jag hittade på facebook från gårddagen.. inte så rolig men..




jag o kickis

Lördag förmiddag

2010-04-17 @ 12:11:14 | Allmänt
Igår drog jag till väsby med mickis och lina vi var där hela kvällen. O Älsklingen både skjutsa oss och hämtade så underbar<3 Vi kom hem vid halv 03.30, jag har sovit 4 timmar idag sen var jag tvungen att gå upp för att åka till stallet o rida :) nu har jag precis kommit hem och skulle precis gå en promenad med maxe..

Ha en trevlig dag!
Hörs sen! PusspUss

Feest!

2010-04-16 @ 16:03:21 | Allmänt
Ikväll blire feest! TAGGA TILL!  första gånge på länge då en fest e planerad :)

Idag slutade jag 11.30!! :D Vi ska inte ha idrott? men sen verkade de bli tvärtom? men skitsamma. Jag och johanna åkte till Kista för att jag skulle hitta något tills ikväll... tillslut hittade jag.. kräsna jag ..

Snart är Max här o vi ska grilla idaaag han o jaah :)


Mina nya örhängen: Gina Tricot 129 kr och Jc 39 kr :)







Fina viisst!! :)



Min kläning: Vero moda 359kr





NU ska jag åka och hämta Max :)

Hörrs!!

man lär sig av sina misstag..

2010-04-15 @ 22:06:09 | Allmänt

Stackars älsklingen... Han har sån otur.. de e mitt fel han skulle aldrig varit såå underbar och hämtat mig från ridningen då skulle de aldrig skett..


Idag kom jag hem från ridningen vid halv 8, då hämta max mig och va med mig en stund.. Medan den stunden hade han var inne hos mig hade han inte satt i handbromsen och växeln ordentligen, eftersam vårt hus ligger i en backe hade han ställt bilen på sidan o den hade rullat nedåt in i en betong vägg typ så bilen blev lite förstörd.. stackarn..

Nu har precis en kille ringt från min audition för en film jag ska komma till på söndag.. De blev lite ändrad tid o lite sådär :)

Nu ska jag käka lite.

Hörs sen! pusspuss


ps. idag till ridningen fick jag och Kattis åka en spe. buss, En dubbeldäckare.. tyvärr kan jag inte lägga upp bilder på den coola bussen för min mobil håller typ få dödsryck eller något sådant.. hmm.


Rida igen! :d

2010-04-15 @ 15:20:35 | Allmänt

Nu ska jag käka lite sen klä mig inför ridningen idag med Kattis. Idag ska vi ta bussen o jag ska sitta på en buss med min ridkläder.. Ogilla! det ska bli kul iaf! :D

hörrs sen!!


Naajs.

2010-04-14 @ 22:57:49 | Allmänt
Nu e jag hemma från jobbet, det gick bättre idag! har gått ganska segt på sistone.. Idag blev jag erbjuden att vara med i en film kommer inte rikigt ihåg vad den handla om ^^ men jag får se hur jag gör me de :)

hörs sen! pusspuss

bra eller?

2010-04-14 @ 09:27:06 | Allmänt
Bra antar jag, idag skulle jag ha haft samhäll i två timmar men den va inställd? det stod inte iaf men efter en kvart gick klassen. Man vet inte om man ska tycka de e bra eller dåligt skönt utan men surt när man kunde fått sova i två timmar till -.- ... Men men man ska inte klaga!

Igår åkte jag massa moppe och var med mickis o hennes bröder/kompisar o spela fotboll.. men jag var inte med så mycket... Sen var jag med mickis hela kvällen vi såg på Desperate tillsammans :) Skönt att bara få vara nån dag, det är alltid massa plugg eller jobb..

Idag ska jag jobba iaf.. tråkigt att inte få njuta av vädret men de ska typ vara fint väder hela helgen så :)


ha en trevlig dag!

Puss  

                                                                                


Woohoo! sol!varmt! vår! :D

2010-04-13 @ 14:33:44 | Allmänt
just nu sitter jag och pojken ut på altanen och njuter av det sköna vädret! :D idag slutade vi båda samtiigt så de va ju kul :) Idag har jag också tagit ut moppen som jag just nu försöker få igång men den e ganska sur så får vänta lite! Idag ska jag inte jobba! jag ska träffa mickis och elin, vi får se vad vi hittar på men inne ska vi inte vara iaf :)


HA EN TREVLIG DAG!


 

alltid lika trevlig..

2010-04-12 @ 22:20:46 | Allmänt
Jahap jag som trodde jag och min bror skulle se en skräckfilm men han roar sig på annat håll.. hm.. Själv har jag nu kommit hem från jobbet gick ... men alltid kul när Sara är där!  Nu ska jag ta de lugnt o städa  upp lite i mitt rum kan behövas dock..


hörs sen! pusspuss


Stekman


Godis förbud!!

2010-04-12 @ 10:02:06 | Allmänt
Jag har glömt att säga att jag och Max får inte äta godis, dålig mat och dricka läsk på en månad! Jag har försökt det förut och då har jag glömt bort förbudet och kommit på de när jag ätit godisen och då det har blivit försent att spotta ut ... :/ knepit. Men nu måste jag klara de!  Jah kommer göra de och jag hoppas Maxen har en lika bra inställning som jag ;) Man måste ju börja förberedda sig inför beach 2010! Om det går bra den här månaden, då lär jag också ha börjat tappat sötsuget efter godis då kommer jag att försätta! :)


obs! Jag säger inte att jag är tjock utan behöver bara komma bort från beroendet!

Mitt favorit godis som jag kommer ha vääldigt svårt för!

Mmmh.. Maaaraboou


 

Läsken!




Skolan!

2010-04-12 @ 09:06:06 | Allmänt
Här sitter man på engelska lektionen och ska skriva om eb bok jag läste för ett par månader sen. Men det är hyfsat enkelt det står redan vad man ska skriva om så.. Men tråkigt!! jag vill hem igen och sova. Jag försov mig idag tur var mamma ledig och kunde göra min frukost och skjutsa mig till skolan så jag lyckades komma i tid. Läraren var dessutom en kvart försenad.

Hörs sen! ha en trevlig skoldag..

hemme Fraen Järvsö

2010-04-11 @ 20:58:16 | Allmänt
Jag har kommit hem nu efter helgen uppe i Järvsö där jag har haft det mysigt, trevligt och roligt. Där vi har åkt skidor och umgåtts! :)


jg har inte kunnat uppdatera något tyvärr skulle ha tagit med mig min data men gjorde de inte Har kunnat låna mysans men vill inte sitta vid datan på en semester heller ;P

En kort sammanfattning av min helge:

Torsdags åkte jag och Maxen hemifrån mellan 12-1 då drog vi till donken och käka sedan till Gävle och åt middag hos max mormor, då tog vi med oss Moa också (lillsyrran) men innan de åkte vi hem till Max mamma och böt bil. Efter middagen åkte vi och plockade upp Max och Moas mamma och magnus. Vi var framme i Järvsö vid halv 7 då gjorde vi lite mat och tog de lugnt under kvällen.

Fredagen öppnade backarna 09.30 vi gjorde oss i ordning och åkte ned till uthyrningen och där man kunde köpa skidkort, vi åkte skidor fram till klockan 12 sen fikade vi ett tag, det var ganska dåligt väder och regna de va lite synd men vi åkte ändå :) Efter skidåkningen åkte vi till stugan och gjorde oss i ordning till Middagen som skulle bestå 14 pers varav 2 som fyllde år. Det blev massa tacos och tårta!

Lördagen var det bättre väder med upphåll och lite sol, det var ganska varmt och backarna blev snabbt dåliga med mycket lös snö så det blev lite jobbigt att åka menmen det gjorde så jag också ramla^^ en gång under helgen den backen var precis framför stugan och alla stod ute och grilla korv, så alla såg mig heh.. Under lördags kvällen blev det också mycket umgås med familjens vänner och massa fika och rester från gårddagen. Men ingen säger ju aldrig nej till TacoS! :)

Söndag idag vaknade både jag och Max tidigt även fast idag skulle vi få sova ut.. Men My snarkade så mycket så jag kunde inte sova och Max vaknade för att han skulle upp en snabbis när han kom in  och la sig igen la jag mig innerst då tog jag et djupt andetag och precis när Max hade lagt sig brakade hela sängen sönder!! upppsss... De va kul! Mú vaknade hon undrade ju vad vi höll på med! Under dagen städade vi och packade vi tog också en paus o gick upp till Tony o Tina för att  fika lite sen fortsatte vi med packningen och åkte hem. I gävle åt jag och Max middag hos hans mamma sedan åkte vi hem.

nu har jag varit på promenad med Mamma i det härliga vädret! :) jag har inte hunnit något annat och tänkte börja packa upp nu! :) och sedan se på Wallander! Ha en trevlig fortsatt kväll..


Lite bilder från helgen:

Uppifrån i backen





Bilder från  stugan:










JÄRVSö!

2010-04-09 @ 14:53:06 | Allmänt
Nu har jag och max precis kommit hem från skidåknningen! :) Vi har åkt sen klockan 10 och fikade vid 12, nu har vi precis ätit varma mackor ;) mums. Det har varit ganska dåligt väder men det har funkat ändå =) Backen är inte stängd än den stänger kl 4. Vi kanske ska ta ett sista åk, stugan ligger precis bredvid backen så det är bara att sätta på skidorna utanför dörren och åka ned!
Ha en trevlig dag!

Hörs sen! pusspuss

Järvsöö!

2010-04-08 @ 11:44:49 | Allmänt

Nu ska jag packa ned det sista sen åker jag och Maxen till Gävle för att byta bil och hämta lilla moa hos mormor där ska vi också äta :) sen ska vi fortsätta mot Järvsö, på vägen ska vi hämta upp Max mamma.

Ha en trevlig helg!! HÖRS!





Imorgon JÄRVSÖ!! ;D

2010-04-08 @ 00:41:16 | Allmänt

Innan jobbet drog jag till mickis en stund. Vi höll mest på med hundarna och hon visade mig att det GÅR INTE för schäfer valpen Smillan att gå sist utan deras andra lilla hund Bella måste göra de annars blir Smillan TOKIG! då menar jag de hon blir helt galen, hopar, biter i benen, skriker ojah helt cp.. ^^ Jag och mickis hann inte gå speciellt långt innan jag inte orkade mer.. Efter de åkte jag till jobbet, idah hade vi också möte de gick bra.. Idag var det ännu en rolig dag på jobbet, med massa larv och jah.. Det är en tidsfråga innan chefen säger åt oss att vi inte får jobba tillsammans.. ^^ När jah kom till hem stationen hämtade Älskling med igen o skjutsade med till mickis sen var jag där ett tag, sen kom Majs o skjutasde hem mig så har vi suttit och pratat om massa saker :) men nu är han påväg hem o jag håller på och tar fram lite grejer som ska med till Järvsö imorgon =) Jag ska åka med max o hans mamma o hennes familj.


Hörs sen! PussPUss



Jag Max i Romme med skolan.. Senaste gången vi åkte skidor tsm :)




God Morgon Världen

2010-04-07 @ 12:20:35 | Allmänt
Idag som ni kanske vet är det onsdag, jag ska till jobbet idag det är också möte. Efter jobbet ska jag träffa mickis, det blev ingen träning idag för jag har skavsår från dem nya skorna.. Menmen det var väntat!

Idag hoppas jag att det går bättre på jobbet ojah..



if I kiss you where it's sore will you feel better, better, better will you feel a....







Ps: Jag saknar Sommaren!! Längtar till Gräsö Ojaah!!



  





Saknar, saknar och jag saknar! Det var verkligen en av de roligaste tiderna i mitt liv!



Nu ska jag fixa mig sedan en sväng till mickis!  HÖRRSSS!!

Skön dag /Otursdag

2010-04-07 @ 00:45:14 | Allmänt

Idag började dagen händelserik och riktigt skönt. Fint väder ojah.. Jag åkte in till stan och mötte Sara för att gå på stan med henne ett par timmar innan jobbet. Jag skulle kolla på nya conversen typ ljus blåa eller ljus gråa helst. Men ingen fans i min storlek sen hitta jag ett par vita i min strl så det blev vita, jag ska nog köpa dom ljus blåa sen dom va jättesöta!

Efter det gick vi till Nk för aatt jag skulle kolla på en goose väst men de fanns inga dom får dom endast in på hösten... jahap.. fail. Då blev man  2000 kr rikare då.. Efter de gick vi och fika då kom den nya tjejen som ska börja på jobbet och fika med oss också sen drog vi o köpte en piercing till bröstvärtan till mig därefter tog vi tunnelbana till jobbet, jag var på ett riktigt bra humör, alla roligt folk var där idag o de va skit kul men sen gick det skit på jobbet och jah... mer orkar jag inte berätta... Jag, Sara och Sofie (den nya tjejen) Gick och åt sushi då blev jag på eyy bättre humör iaf och det blev en timmes rast! då blev inte chefen så glad på oss... menmen.. den behövdes iaf.. 

När jag äntligen fick sluta åkte jag hem och Max kom o hämtade mih på stationen och Rhode o Elin som jag skulle gå en promenad med, men skulle bara hem och byta jacka. vi gick promenad i typ 1-2 timmar och nu har jag kommit hem.

 Imorgon ska jag träna med Mickis o Andreas sen kanske fika i stan med några kompisar innan jobbet. 




MINA NYA SKOR!







Fikaaa




Jag tog Espresson med Hasselnöt sirap, grädde och chokladsås SJUKT god!


Tisdag fortfarande lov

2010-04-06 @ 11:55:40 | Allmänt
Igår drog jag till Joel och var där mågra timmar sen kom min bror o hans kompisar och hämtade mig för att skjutsa mig till Pernilla där var jag en  stund sen drog jag hem med Alicia. Det hände inte mkt igår var ganska otaggad hela kvällen. Men alltid kul att gå ut och träffa folk!

Idag ska jag jobba men innan de ska jag till stan en stund och kolla på lite saker :).. Det var längesen! Ändå åker jag till stan tre gånger i veckan.. Men aldrig kollar lite på stan.

Nu ska jag börja fixa mig!


ha en trevlig dag! höra sen! PussPuss

Inte ett Sk*t!

2010-04-05 @ 19:02:21 | Allmänt
Idag har jag verkligen inte gjort nåågonting! Bara varit med Max och sett film o tagit det lugnt.. Ovanligt. Men ibland är det bara såå skönT! Det är inte ofta de händer men idag var det ett sånt skit väder och det är sista dagen jag är ledig, imorgon ska jag jobba igen. Det är fortfarande röd dag så varför inte bara ligga inne heela dagen passa perfekt att göra de idag! Det har varit sånt fint väder hela helgen och jag har gått upp rätt tidigt, jag har iaf uttnyttjat det fina vädret! Så idag kände jag bara för att soova och ta de lugnt. Ikväll blir det annat då får man se vad som händer.


För första gången har jag ingen aning om vad jag ska göra..


Hörs sen! Pusspuss

Måndag- Leediig

2010-04-05 @ 14:56:31 | Allmänt
Igår slutade internet funka som vanligt.. Så det blev inga fler inlägg. Jag träffade iaf Alicia en stund vi var ute o gick lite o lekte med hundarna då såg jag också att blommor hade kommit upp! det var verkligen jätteskönt väder igår. Efter att jag träffade alicia gick jag hem och fixade mig för att åka på påskmiddag hos Max farmor, de va jättegod mat!! Det var jättetrevligt. Igår kväll var jag och maxen bara hemma och såg film, första dagen på de här lovet då jag inte dricker.. Vi åkte också runt med bilen o körde lite folk. Mycket mer en så hände det inte ;P

Idag är jag ledig igen så jag ska ta det lugnt idag under dagen sen ikväll får man se vad som händer :)

Hörs sen!


lite bilder från alicias trädgård:





Gårddagen..

2010-04-04 @ 14:39:31 | Allmänt
Igår drog jag och Alicia till Pernilla, vi var där hela kvällen och några andra kompisar var där också. Jag lyckas alltid träffa männsikor som jag är "bekanta" med oavsett vart jag än är. Nu hade vi träffas en gång tidigare för nästan exakt ett år sen på en fest hos en kompis där vi hade haft fest flera dagar i rak. Vi hade inte ens snackat tididgare och ändå kände vi igen varandra.^^ Ibland träffar jag folk som jag går i samma skola med fast jag har aldrig sett dom tidigare jag går i en ganska stor skola där man träffar folk man aldrig sett förut. Eller tänkt på rättare sagt ;P .. Det e kul :) Jag och Alice tog bussen 3 på natten, nattbussen mot stationen. Sen skulle alicia gå hem och jag tog nattbussen hem med Max som jah mötte på stationen. Vi kom hem vid 4, när vi hade preis laggt oss vid 5 så kommer brorsan med sina kompisar sen jah... ena sov i min säng och typiskt nog så spydde han ner min säng så dom fick ta reda på de där idag ... kuul,.. Nu ska jag och fröken Alicia ta en promenad. Jag måste bara påpeka att HON ÄR DEN SKÖNASTE MÄNNISKA; INGEN KAN VARA SÅ ROLIG SOM HON!

Övningskört!

2010-04-03 @ 18:58:55 | Allmänt
Nu har jag kommit hem från farmor som jag fick en pälsjacka ifrån, den är jättefin men jag är väl den sista som skulle gå runt med en sån... Jag funtar på att sälja den. Efter farmor övningskörde jag och mamma någon timma det gick kanoners! sjukt duktig e jag!

Nu ska jag käka en bild på jackan kommer sen!

Städat- akvarium

2010-04-03 @ 13:53:26 | Allmänt
Nu har jag städat vårat akvarium egentligen skulle mamma göra de men  hon ville sola så jag gjorde de. Det var flera år sen sist jag städade ett akvarium skönt så har vi bara ett nu istället för två.



Såhär kan det se ut:


 

Suger upp vattnet
 

Sakerna var väldigt smutsiga
 

Kissen blev Nyfiken
 

Firrarna serr man knappt dem e 6 st


Efter: väldigt grumligt fortfarande










Nu ska jag fixa mig sen ska jag hem till farmor och hämta en päls jacka.


Hörs sen! PussPuss

Lördag- Ingen ridning

2010-04-03 @ 09:28:25 | Allmänt
Hej bloggen, idag hade jag tänkt rida men jag ringde och kolla iaf och de va ingen. Det stod ingenstans.. De e ändå rätt skönt att vakna o gå upp tidigt nu när det är så fint väder också. Jag och mamma ska gå en promenad idag igen , det blir en bra start på dagen :)


Ha en trevlig dag!

02.10

2010-04-03 @ 02:11:17 | Allmänt

Ikväll träffade jag mickis och Lina vi drog på en fest i Sigtuna som visades vara pojkvännens alla kamrater från skolan o.s.v. Vi stannade inte speciellt länge de drog på efterfest men jag pallade inte så bror min fick komma och hämta mig! Nu e jag hemma dock och ska rida imorgon 10 och Kattis den katten hon e borta och det blir jobbigt utan henne imorgon hon som skulle välja häst till mig o grejer kan ingeting i de nya stallet :( hon har inte heller någon mobil eller dataa...


Godnatt


Kom igen nu..

2010-04-02 @ 19:35:51 | Allmänt
Jag har sóvit i några timmar nu, de va väl lika bra det jag har märkt att när jag har så grymt ont i huvudet så blir jag lika sur som en citron alltså.. Nu har precis min huvudvärk försvunnit efter att ha haft det hela dagen sjukt ont. jag märker hur söt jag blir som socker när den har försvunnit :) nu ska jag se på Harry potter idag känns som det enda jag kollat på idag är barnfilmer hmm.. Men de  e kul ;P Alla ser verkligen så små ut att det knappt är kul att titta hehe.. Sen blir det nog utgång ikväll också men Lina och Mickis I think =)


Hörs sen! Pusspuss





fan också

2010-04-02 @ 16:23:13 | Allmänt

nu har jag kommit hem från solningen och vill lika fort bort härifrån. Jag får äta ute idag. Jag har sjukt ont i huvudet!


sola!

2010-04-02 @ 13:42:32 | Allmänt
Nu ska jag och Alicia åka och sola! :)

Pippi långstrump

2010-04-02 @ 11:52:19 | Allmänt
nu har jag kommit tillbaka från en skön promenad runda! ;P nu ska jag se tv Pippi på rymmen :D ^^


hörs sen!


Fredag NICE väder

2010-04-02 @ 10:43:21 | Allmänt
idag tvinades jag vakna tidigt för att jag och mickis skulle på bio men hon verkar sova så det blir nog inget..  igår var jag med phille och pernilla så kom det dit några andra sen också vi va hos pernilla hela kvällen och drack lite o spela. Idag får jag se vad som händer. Men nu ska jag gå en promenad med mammsen hörs sen! PussPuss



Looooov!!

2010-04-01 @ 18:20:52 | Allmänt
Ohyeees. NU är det lov!!ffs! :D Imorgon är vi lediga och den här helgen kommer jag vara ledig, från plugg, jobb och träning! :D skönt det behöver jag. Idag efter skolan kom Max hem till mig och jag klippte han, inte som  förra gången nu blev det mest bara kortare, det blev hyffsat bra :) Idag ska jag träffa massa kompisar och kröka. Imorgon blir det bio med kickis klockan 12 på DAGEN! första gången jag går så tidigt men då ska vi gå i stan efter också så det blir kul :) vi ska noh se Alice i underlandet i 3d ;P Nu ska jag och MAx käka Hörs sen!


Glad påsk!

RSS 2.0