Framme!!

2011-07-31 @ 17:22:25 | Allmänt
Nu är jag i Tallinn har varit de i typ två timmar för någon son ska hämta oss har inte kommit ! Men nu är hon påväg. Resan tog typ en timma gick skit fort! Vi har på flygplatsen inte gjort så mkt kollat lite i affärerna och så kollat priser på saker o så de är rätt kul! Det är ganska mkf billigare ! Nu kom hon som ska hämta oss vi ska typ bo i en skola med 30 andra och tyskarna ska vi åka dit med nu! ;o Ikväll ska vi alla länder bekanta oss med varann ! Btw, vädret är typ desamma som hemma! Hörs sen !

ESTLAND!!!

2011-07-31 @ 11:21:35 | Allmänt
Nu håller jag på att packar klart det sista för jobb resan till ESLAND! :D Jag kommer vara där i en vecka. Vi är 30 ungdomar från 7 länder sammanlangt som ska dit och bo o leva tsm och göra massa saker ihop, en sak är att vi ska åka runt i Estland och fotografera osv.,..



Igår drog jag in till Uppsala och festade med kompisar och kusinerna ! Det var skiit kul! Först drog vi tjejer till Framfickan och föra lite sen till Saluhallen ! Sjukt najs ställe!! Vi kommer dit det är hur låång kö som helst! typ 200 m och massa människor! Men min kusin kommer ut och häntar mig för de var VIP! ;) Så jag slapp betala inträdde och stå i en kö som skulle ta typ 50 min!! Jag kommer in i VIP grejen och de är hur mycket dricka o skit som helst!! Behövde inte betala nåånting föt någo! SJUKT NAJS allså!! :O :D Jättefint ställe btw...




Lite bilder



Vi satt typ i mitten vid vattnet!














Ha en bra vecka!! Jag kmr blogga därifrån! :)

LUUUGNT!! Faktiskt!

2011-07-29 @ 00:48:06 | Allmänt
Idag har jag vaknat upp, och skyndat mig till Kinan och käkat med mickis o pelin.

SEn drog jag och mickis och badade på midgårdsbadet (:

Därefter fixade vi oss åkte till bryggan o kääka!!


Sen skulle vi till bryggan igen men mickis orkade inte osv. så vi sket i det idag och satt hemma hos henne o titta fim!!


MEN imorgon och lördag blir det UTGÅNG!!!!!!!! :D




Igår så va jag på bolaget sen åkte jag hem badade o grilla efter de så började fxade mig för sen skulle jag och mickis till Ali på förkrök och därefter till KC!!




Bilder från när jag baada (;







Min poool!!






Mateen







Imorgon ska jah och mickis fixa pass till henne sen ska vi till STINSEN o shoppa.. (:




GODNATT!!

Kroooogeeen!!

2011-07-29 @ 00:41:40 | Allmänt
Jag har ju som ni veet... Varit ute (krogen) VAARJEE DAAAG sen jag blev 18 år! Är ni förvånde?? Inte jag.......

Jag har varit ute 8 dagar i rad... MEN idag har jag inte druckit alkohol!! Dock hade jag tänkt de! Men hitta tyvärr ingen som ville ...


Såhär har det sett ut sen jag blev 18..

15 juli- KC
16 (jag fyller år)- Entourage

Söndag och måndag drack jag inte (hade lite saker då...)


Tisdag- Corner

Onsdag- KC

Torsdag- Bryggan

Fredag- KC

Lördag- Entourage

Söndag- VILA

MÅndag- Corner

Tisdag- Corner

Onsdag- KC

Torsdag- IDAG (VILA)..



Fredag och lördag ska jag UUUTT!!!!!


Så har mina kvällar sett ut ^^...... SÅ ja ni får kalla mig ALKIS/ Partypingla som de flesta gör!


Men såhär är det. På Söndag åker jag och jobbar i Estland en VECKA!

Sen kommer jag börja vara ute som vanligt MEN de är inte långt kvar på sommaren och jag kommer inte kunna gå ut som jag gör nu!! Jag kommer ha JOBB och SKOLA!! Dock har jag ju sagt upp mig från väsby så jag kommer ju iaf ha ett liv och kommer kunna gå ut med mina vänner då :)




Tyvärr så har det inte blivit särskilt mycket bilder då jag inte har haft en kamera.. Min vanliga kamera hittar jag inte sladdeen så jag kan föra över bilder... och min mobil har inte funkat på länge!! Men nu gör den de! ;)

LÖÖÖÖN!!! NAAAJS!

2011-07-27 @ 15:02:11 | Allmänt

J*vlar vilken grym lön jag fick denna månad!! Trots att jag knappt har jobbat något! ;PP Sjukt najs.., Jag har ju råd att flytta hemifrån nu!! Synd bara att alla mina planer sprack..



Igår drog jag hem till Jesse o va med J. och A. Sen drog vi vidare till Corner och var där hela kvällen jag hade turen att träffa peelin dör! :D så slutade med att vi höngde tsm hela kvällen och sen följde vi med hem till Ali ,jag , elin K. och M. Och var där ^^ Jag klippte M. hår eller ja rakade,,, Hahah ;P de var kul. Sen åkte ja hem till Elin i soov.





Igår





en viss person kom in med en heel del dricka och SHOTS! ;P



Videon!!

2011-07-26 @ 18:32:12 | Allmänt
Äntligen så har mUsik videon- RABIHs blivit klar!




Denna är jag med i!








Man ser mig ibland, jag står högst upp med VIT SKJORTA,..!

Internet funkar!!

2011-07-26 @ 18:28:50 | Allmänt
Äntligen har jag fått igång internet...

Nu har även min kamera i iphonen börjat fungera!!!! :O :O den har inte gjort de på fett länge... sjukt störigt!!

Tyvärr så hittar jag fortfarande inte sladden till kameran där alla mina bilder finns..! ;(

Igår så åkte jag och Ahlm till kista o shoppa lite eller nja,. jag köpte två tröjor!! Sjukt fina ! :D

Efter de åkte vi hem till mig där alex o hans kompisar var så fick vi med dom till Corner! ;PP höhö... måndag höhö..  Men men de varkul! sen åkte vi hem o badaade!




Nu har precis mamma o hennes kille kommit hem, jag har varit ensam hemma i typ tvåm veckor så de e full rulle just nu!



Idag ska nog träffa borgvall sen kanske vi drar till Corner! får se ;P


Som sagt man får passa på medan man är ledig! :O ..




De här köpte jag! :D


Den här har jag velat ha jääättelänge! men inte vetat vart man köpte en sån!












Jag igår när jah somnade ;P Fast klockan var typ 05.00 så..








HÖRS!!

Lugn kväll!

2011-07-24 @ 23:16:26 | Allmänt
Igår Blev det 5de dagen i rak jag går på krogen! Då drog vi till Entourage! Det blev en kul kväll med mycket händelser! Jag har ju som sagt vänt på dygnet lagt mig vid 6-7 varje morgon! Så ikväll bestämde jag mih för att ta de lugnt. Dock känns det förjävligt att vara ensam nu efter alla dessa dagar på krogen med alla människor!! :( Jag skulle lätt kunnat gå ut ikväll med men är lite seg känner jag och behöver vila även fast jah känner mig helt pigg trots alla dagar. Men iaf ska jag vila upp mih och vända tbx på dygnet! Och ladda inför nästa veckas uteliv!! :D längtar! ^^ Idag har jag städat, träffar ahlm och även Max ! Vi har pratat och de gick bra!! Ha en trevlig kväll!!

I'll be waiting wherever you go.

2011-07-23 @ 12:59:16 | Allmänt
Igår blev det KC med dom bästa! <3 jättekul! Trodde verkligen inte de skulle vara såå många ute som det var igår! :o Men de är väl nu alla spenderar upp allt då lönen kommer på måndag ! Höhö Nu ska jag gå upp och börja fixa mig för idag blir det att fira merre! (: Hörs!

I'll be waiting wherever you go.

2011-07-23 @ 12:59:15 | Allmänt
Igår blev det KC med dom bästa! <3 jättekul! Trodde verkligen inte de skulle vara såå många ute som det var igår! :o Men de är väl nu alla spenderar upp allt då lönen kommer på måndag ! Höhö Nu ska jag gå upp och börja fixa mig för idag blir det att fira merre! (: Hörs!

Mitt internet funkar inte..

2011-07-22 @ 17:49:45 | Allmänt
Nu får jag blogga från mobilen för mitt internet vägrar funka .. De har inte gjort det på flera dagar! Denna vecka har varit skit! Rent ut sagt. Förutom att jag har gått på krogen varje dag (ja även i tisdags!) de har varit rätt kul och en hel del är faktiskt ute! Som ni nog redan vet så är de tyvärr slut mellan mig och Max! Jättetråkigt! Verkligen :( ville verkligen inte att de skulle ta slut men ibland går de inte bara.. Vi skulle ha varit tsm i 3.5 år! I agusti. Som många vet så har vi kämpat så otroligt Mkt för vårat förhållande de har verkligen funnits en vilja! Och jag skulle kunna se oss tsm livet ut vi var ändå som gjorda för varann. De var liksom " Max och Bella" vi har varit med om så sjuukt mkt och gjort så mycket! De är lite hårt när man har varit tsm under dom år där det händer som mest under ens liv och man växer upp. De känns lite som om man slits i stycken då man har vuxit ihop liksom.. de är som delar av ens kropp som slits bort som man har skapat tsm. Jag hoppas och man vet aldrig men kanske blir man ihop igen om en tid framåt då vi båda har vuxit ännu mer och mognat. Och skaffat oss en annan livsstil...,, men men man vet aldrig ! :/ Ikväll blir det utgång till KC ! Ses där!

ÄNTLIGEEEEN!!!!!!!!!!!!!!!!!

2011-07-16 @ 11:36:17 | Allmänt
NU jävlar är man fan med 18 åååårrr!!!! DET VAR PÅ TIDEN!!!!!!! Omg jag kan knappt tro att de inte är saaant!!! :D:D  Shit asså! SÅ UNDerbaaART!!!!!!


Igår hade jag middag hemma hos mig vi grillade och så det blev 11 tjejer här!!! DE BÄSTA!!! Tyvärr så saknade jag väldigt mycket RHode o Johanna!!! Som är i Finland!!!


Efter middagen 23.13 tog vi bussen till KC!! :D Så var jag där utanför vid kvart i 12 eftersom jag fyllde år efter 12 så fick jag vänta!! I EN KVART!!! Alla stod där inanför och väntade på mig! Hahah.. 

Kvällen på KC bleev skit kul!! Jag hade så jävla roligt!! Fick inet så mycket tid till att dricka sprang runt överallt ist! De var inte sååå många där fast de blev skit kul ändå! Eftersom att alla mina tjejer som inte var 18 år lyckades komma on igår!! Och det var ju en del på KC iaf! MEN KUL SOM FAN HADE JAG IGÅR!!! Fett glad blev en så sjuukt lyckad kväll!!!!!!!!!!!!



TACK ALLA SOM FÖRGYLLDE MIN KVÄLL!! Och Som kom för min skull!!!! <33


Jag hittar inte sladden till Kameran så alla bilder kommer upp snart! Så firt jag hittat den!!! :D :D

Harry Potter!!

2011-07-16 @ 11:28:06 | Allmänt
Nu har man sett sista delen harry potter!! :D :( Både jättekul och tråkigt.. Det var kul att se Harry potter men ändå jättetråkigt att det inte kommer fler!!  ;( Jag äälskar harry potter verkligen!!

Den sista filmen var iaf jättebra!!!






pÅ HAARRY POTTER




Shoppiing!

2011-07-12 @ 19:00:21 | Allmänt
Idag har jag varit o shoppat lite.. Blev lite smått o gott- Försökte hitta ett par skor + klänning! spec. ;P

Idag bokade jag även tid hos en Make up Artist! PÅ fredag! som alltså ska sminka mig! :D



Det här blev det iaf!

sry suddigt..




Klänning + skor







Men imorgon måste jag tillbaxs till stan för jag e eeej klar med shoppingen!



haa en br dag!





SVARA PÅ MITT EVENEMANG PÅ FACEBOOK! JJAAA! :D

YEEES! I made it!

2011-07-12 @ 00:09:14 | Allmänt
JAAA JAG KLARA HAALKAN! :D :D De var fett läätt! :D så skönt att nu är det övr! Tog 4 timmar!


Efter halkan kom pappa och hämta mig sen åkte vi till faster o skulle göralite grejer jag träffa även min kusin som jag inte träffat på typ 3 år! För han bor numera i USA och har pluggat 4 år på FINANS linjen o greejer.. Värsta ju! HAn har samma utbildning som VDn på VISA! och många kända mera... Vill också! NU ska han även plugga VIDARE inom samma ämne och gå på en " Högre nivå! :O .... Han skulle kunna bli president med de han har..... Han vill iaf bli Fond Valtare!


Nog om de. DÄrefter åkte jag hem och har nu färgat håret oså.. Jag färgade ljusa slingor sen färgade jag hela överhåret blondare.. tänkte göra brunt underhår! och de skule vara snyggare om jag då vat ännu ljusare! Men får se imorgon hur de ser ut.. om de ser hemskt ut färgar jag allt brunt!




Imorgon ska jag plugga teori och åka till stan o försöka hitta snygga skor o klänning osv. till krogen!





Ha en bra kväll!

Halkaaaa!!!

2011-07-11 @ 11:00:36 | Allmänt
Idag har jag risk 2an alltså HALKA! Fett nervös....



Igår åkte jag och fixade mina naglar dom blev fett snygga! Sen träffade jag Malin o Sara och sen var jag med en annan SAra resten av kvällen! :)






Mina naglar!






Festligt o snyggt! ;)
Perfekt.




Ha en bra dag!


Önskar Wielma & Miss Li!




SVARA PÅ MITT EVENEMANG PÅ FB!

2011-07-10 @ 13:58:57 | Allmänt
Nu har jag gjortt ett stort Evenemang på FAcebook!! :D Där ALLA ska KOMMA till KC på freedag!! :D

Fredag lördag o sööndag!

2011-07-10 @ 13:19:23 | Allmänt
I fredags bjöd jag MiCaela på grönan! Det var hennes överraskning/ födelsedags present från mig. TYVÄRR så hann jag redan försäga mig på bussen.... ^^   Men men det gick bra ändå! Vi hade en väldigt kul dag hon och jag på grönan. Tyvärr slutade kvällen lite sämre... Menmen... NU vet man de!


Igår åkte jag och badade med  MiKaela på Db! Mycket härligt var de då det var så varmt! Vi var där ett par timmar sen åkte vi och käk pizza och efter de åkte vi tbx! Sen träffade jag även Sara en stund, men även den här kvällen fick ett sämre slut.

Igår åkte jag även och fixade ett nytt pass o legg! Äntligen. Nu är det även bestämt att jag ska åka till Estland en vecka i slutet på juli! Med 5 andra, det är en jobb resa! Bra för CV! ;D Det ska bli spännande då det kommer vara ungdomar från Estland, Lettland, Litauen, Tyskland, och typ Finland där!


Sen ska man väl försöka åka till Grekland eller något vill verkligen men det återstår att se om de ens blir av!






Nu ska jag fixa mig! Sen ska jag åka och fixa mina naglar!! :D lika kul vaarje gång! :D


Idag ska jah även planera inför middagen på fredag då alla bästa tjejer ska gå på krogen tsm! :D

Ha en bra dag! Bilder kommer sen!!



Jag och MIKAELA

En veecka kvar!!

2011-07-08 @ 15:14:08 | Allmänt
För då ska jag fixa sönder mig o fucka ur på krogeen!! :D:D



Igår jobbade jag till kl 15.00 (två timmar tidigare) under dagen hade vi varit på kommunhuset och arbetat i deras arkiv med att lägga papper från 2009 pärmar i små kartonger och sen sätta tbx kartongerna där pärmarna stod samt att lägga etiketterna som vat på pärmarna, klistra dom på kartongerna. Och lägga pärmarna i en hög.

De var ett jätttedrygt arbete som tog en väldigt lång tid och de var väldigt mkt att göra! Jag började sen kom resten av gänger, så vi var 6 st som höll på me de hela dagen! Då gick det ju myycket mycket fortare!!


Igår när jag kom hem åkte jag sen till DB, Döskalleberget och bada med mikis och mickis. Sen åkte vi hem fixa oss så övningskörde jah och hämtade mickis och mickis o sedn åkte vi till Steninge badet! och var där under kvällen.




IDag var det den allra sista dagen på de här jobbet! :D ;( SKÖÖNT! men jag kommer sakna alla! vi jobbade ihop i tre veckor! det har gått såå ssjuut jävla fort asså!!! Känns som vi just avklarat första veckan!




Som avskedresent fick vi två biljetter till midgårdsbadet! ;D :D





Nu ska jag fixa mig för sen ska jag och mickis åka till..... ÖVERAsKning till henne! :D



TYvärr så kan jag inte lägga in bilder just nu för min kamera funkar ej!! :(





Ha en bra daaag!

Sitter på jobbet..

2011-07-06 @ 09:48:25 | Allmänt
Tjejerna tyckte att vi skulle komma kl 9 till jobbet idag för att en av personalen bad oss göra de vilket skulle vara helt lönlöst son jag viste, på alla sätt och vis! För de första bestämmer inte hon. För det andra så finns de ingen anledning. Bara heelt onödigt. Dagens uppgift är att sitta i kommun huset på ett kontor och ringa till kommunens ungdomar som går i 8an och 9an. Vi har gjort ett par frågor angående fritidsgårdar och fritidsaktiviteter. Det är typ som en undersökning. Jag tycker det ska bli kul att ringa runt :) sen är jah ju själv telefonförsäljare. (; Men men igår kunde jag inte somna på grund av allergin mot katten! :'( jah är som jag vore jätteförkyld. Men jag ska äta medicin idag o se om de blir bättre annars får jag nog ge bort henne :( Just nu sitter jag och väntar på att jav ska få en telefon och ringa 300 samtal! Idag ska jag nog om jag hinner boka tider för klippning, färgning, hårförlängning och hos en stylist! De är till min 18 års dag ! Och ja jag är en riktig satsare! Har räknat ut att allt kommer typ gå på 5000 kr!! Och på söndag ska jag fixa om mina naglar (:

CRYYING!!

2011-07-05 @ 22:42:15 | Allmänt
Jag vet och har vetat ett par år nu att jah är allergisk mot katt. och ändå har jag haft katt sen jag kom ut.
Min allergi har inte visat sig särskilt ofta har hänt två gr mot kompisens katt men inget annat.
Om man är allergisk mot katter så kan det vara väldigt brett, alltså kan vara från katt till katt vilka man tål och inte. man kan tåla sin egen men kanske inte ens annan. Dessutom om man är allergisk mot katt så är det oftast inte bara mot katt. Som jag, har pollen, gräs och katt. Enligt det pricktest jag gjorde när jag blev liten. Som pollen har kommit på senare år. Liksom katt.

Sen jag skaffade Miss Li har jag varje dag sovit med henne, varit med henne och ja hon är stort sett alltid med mig liksom Wielma, eftersom de är mina. Men sen jag skaffade misse så har jag ständigt varit snuvig och ofta haft kliande ögon. 

Det var en slump att jag skaffade kattungen jag räddade henne från att avlivas när hon var pytteliten! tok för liten.. Och jag hade inte tänkt behålla henne redan från början, men klart att man börjar gilla henne när hon är som hon är.. inte bara att hon e en söt kattunge. Utan hennes personlighet och modighet som jag har fastnat mycket för samt att hon och Wielma är bästa kompisar nu. Har aldrig sett något liknande. Wielma avgudar henne! de leker 24/7 och wielma leker försiktigt och på hennes nivå! En gång var jag borta över helgen med kattungen och Wielma sprang runt hela tiden och letade efter henne.. Undrar hur det ska gå om jag lämnar bort henne.. Klarar nog inte att göra så mot Wielma..

Idag tog de stopp för mig jag klara inte av allergin och hittade en familj som vill ha henne! t.o.m flera st. Men asså det är så hastigt och vi hade typ tänkt att behålla henne .. tills min mamma märkte vilken allergi jag har.. Men det finns ju självklart saker man kan göra för att förhindra allergin .. vissa små saker osv. och ja tror jag hellre försöker med de först! jag är inte den som hej vilt kan lämna bort mina djur.. de är ju som mina barn!

Förlåt men jah är inte redo..






Kolla hur hon sover!!




Wieeelma o miss Li!



Fiinaste ÖGON!



trråk dag..

2011-07-05 @ 17:01:35 | Allmänt
Idag har varit en tråkig dag o spec på jobbet! min handledare är sjuk han som bestämmer vad vi ska göra.. så vi har några andra just nu och dom är såå hårda mot oss! Fy.. säger jag bara usch.

iDag fick vi göra SKIT saker... och sluta kl 3! (egentligen 5) Men nu är man ju så van att gå vid typ 1 .. eller till och med vara ledig!



Jusy nu håller jag på att fixa min tele men de tar tiiid! ;( Sen ska jag ut!




Hejsveks!










Alice Cooper!!

2011-07-05 @ 00:37:27 | Allmänt
Jag har velat uppdatera varje dag men mitt internet har inte funkat hemma!?? av någon konstig anledning!





Idag har jag jobbat, då menar jag verkligen jobbat! ett par timmar iaf hela gänget har varit på en fritidsgård och typ städat utanför o soppat, kratat rensat ogräs o grejer!! Snacka om att jag gör olika saker varje gång! :O



Idag fick jag sluta 2.5 timme tidigare! Var längesen jag sluta så sent! ;P EFter det skyndade jag mig hem för att fixa mig för att åka in till Grönan o se ALICE COOPER! Såå AWESOME! :D




TYvärr så hade ja inte med mig en kamera o på mobilen funkar den ju tvr inte! Vi fick iaf GRYMAST! platser!! Så alla bad ju mig ta kort med deras kameror (randoms!)  de va ju liite keft.. Att själv inte ens ha ngn liksom..


Idag kom vi in till grönan några timmar innan de börja så jag o gänget sprang runt där käkade o så jättekul! :)




Jag hade svarta högklackat! dock intee smart! Jag tänkte att jag skulle se lite.. men sluta med att det var heelt onödigt!  Plus att jag ramla ned från ett staket bland massa människor på grund av dom!! :O ;(


D va ja rhode, johanna, elin & hannes








Johanna såå sööt! :D Had epå sig de hade vunnit! ;P





Maxen var dr också! :)



Max vann en jättesöt apa till mig! :D Där de står I<3You :D Såå söt <33 ÄÄLSKAR nallar! Speciellt apor! ;P

Chiilll

2011-07-02 @ 10:29:45 | Allmänt
Igår mötte jag kollegorna vid centrum vi skulle fortsätta inventera konst. Men sen upptäckte vi efter 5 min att en viss person hade redan gjort allt!

Så vi stod och funderade äöver vad vi skulle göra i 30 min men vi kom inte på nått så vi åkte hem igen!


Efter jobbet träffade jag sara o lottis vi åkte runt lite över allt, sen åkte jag och sara o käka Sushi! mummsss.. Och efter de åkte vi och köpte hundmat o så :)


Igår träffade jag även max på eftermiddagen jag följde med han en sväng till stan och sen var vi hemma hela kvällen,Dock hann h badade i poolen såå skönt... sen klippte jag hans hår och så avslutade vi kvvällen med film o godis (:


Han äta upp allt godis innan ens filmen var igång! ^^





Nu ska jag träffa sara sen vet jag inte vad som händer! Det återstår att se! ;)



Ha en trevlig dah!

Miiickiss 18 åår!

2011-07-01 @ 01:39:11 | Allmänt
Igår fick jag vara ledig från jobbet men ändå få betalt. :D


Idag jobbade jag dock drog jag x antal timmae tidigare !


Då åkte jag hem o bada o soola sen till pappsen o hjälpa han med att klippa grääset därefter övningskörde vi! :D



Idah fylllde även mickis 18 ååår!! De betyder att det är 16 dagar kvar tills jag fyller! :D :D

Jag åkte till henne vi åkte o handla grejer tilll tårta sen grilla vi korv o vi gjorde en jättestor tårta!!! Ni får se bilder sen! :D



kista- stan- råålis

2011-07-01 @ 01:33:28 | Allmänt
I onsdags åkte jag o mickis till kista för att hämta mitt halsband o köpa skor.,

Sen åkte vi in till stan o mötte upp ph och shoppinh.. Doock blev de typ ingen ;PP Sen åkte vi iaf o hämta gitarren på karlaplan o därefter rålis o sola o bada lite ;P




Karlaplan! Fiint





Badet





Soft!









en del av råålis



Midgårdsbadet!

2011-07-01 @ 01:29:02 | Allmänt
I tisdags så fick jag sluta tidigare jag mickis o phille bestämde av vi skulle dit o bada!

Det är mkt renare där nu och det var bra temperatur i vattnet (:




Mickis o ph!

Rååliis

2011-07-01 @ 01:26:34 | Allmänt
I Måndags så var jag i rålis parken Rålambhovsparken nånting... ;P med mickis o ph! treevligt vi satt i en jättestor park o bara chillla liivet :) Häärligt.

Jäätteskön park!! sjukt stor..












RSS 2.0