redan torsdag...

2010-09-30 @ 15:17:12 | Allmänt
ojooj vad denna vecka har gått fort.. snart är det fredag och denna dag e snart slut i skolan... man kan ju undra varför JO jag var ju ledig måndag och tisdag! ;) :)

igår var jag faktiskt hemma hela dagen.. jag tänkte plugga lite till matte provet imorgon.. men de blev inget jag lata mig bara genom att titta på tv som jag inte gjort på länge.. Sen skulle jqg kolla igenom gamla mobiler som jag ska slänga så jag inte hade något kvar. Ena mobilen är från 06-07 :D där hade jag massooor av roliga bilder!! :D det är så sjuuukt kul att hitta massa gamla sake typ bider som man inte sett på länge!! och jag har ju förändras så mycket på dom fyra åren som har gått så det e ju jättekul! :D


Jag ska sätta in lite roliga bilder sen när jag kommer hem (;





Födeelsedagaar!!

2010-09-28 @ 21:46:49 | Allmänt
Idag fyller bästa barndomsvännen Lina år! <33 Stort grattis till henne. Även fyller mammsen pojkvän år.


Men ändå åkte jag till jobbet idag, mickis A ska ju börja så hon var där första gången idag :DD <3






Nu ska jag äta tårta, saft och bulllaar :))






Ha en trevlig kväll!





Studiedagar!

2010-09-28 @ 00:12:48 | Allmänt
SORRY för dålig uppdatering! ... Det har inte blivit så mycket inlägg på senaste har jag märkt.

Lite sent med denna rubrik nu när dey bara är 5 min kvar på denna dag..


Igår var det söndag då red jah igen på morgonen sen var det bara hem och fixa sig för att dra till jobbet. Efter jobbet drog jag hem till mickis sen dissa hon mig för sin pojkvän så jag var med hennes bröder ist. Jag och Johan åkte till donken på kvällen, jag hade inte ätit middag.. Rättare sagt inte ätit på 12 timmar.. Åt senast på 12 på dagen sen på donken 12 på kvällen^^


Idag har jag varit med Rhode och mickis hela dagen vi åkte tillo bla. Vääsby centrum skulle kolla på tofflor skor.
Under kvällen var vi hos mickis då gjorde vi kokosbollar! ;D


Idag har jag varit ledig! SÅÅ NICE! faktiskt väldigt skönt att vara ledig på en måndag då man slipper ha söndags ångesten för att det är skola på måndag :)) och såklrt skönt med SOVMORGON!! :D

Imorgon är jag ledig IGEN!! :D:D det fattas ord för att beskriva hur glad jag är för att slippa gå till skolan (=

Då ska jag vara med mickis A. vi ska senare på dagen åka till mitt jobb, hon ska kanske börja jobba där! :)



Våra Tofflor skor vi hitta!






mickis provar lite halsduk..




Våra KOKOSBOLLAR








Nu ska jag sova mår feett dåligt efter alla kokosbollar...



GODNAATT HA SÅÅÅ KUL I SKOLAN IMORGON! :D:D:DD

utgång!

2010-09-25 @ 20:04:07 | Allmänt

Igår var jag på middag hos elin med tjejorna det var trevligt! vi var där ett par timmar sen drog vi vidare på en lokal fest. Det var väl sådär.. ganska tråkigt alla människor blev utkastade ganska tidigt såå..


Idag har jag ridit som vanligt kl 10.00 det är alltid lika kul!! :D bästa som finns..
När jag kom hem idag så fixade jag mig för att åka till stan med mickis det var längesen! jag var i stan och med mickis vi brukade alltid åka och shoppa heela tiden såå det var super trevligt! :) <3

Ikväll ska jag ut med lina, lina,mickis och mickis ^^! bästa tjejoor (: <33


Lite bilder (:

Middagen hos Elin! :)




















Min och mickis fikkaa :)



Mina nya byxor som jag köpte (;

FETT SNYGGA!! Gubb mode!



FREEDAAg! :D

2010-09-24 @ 11:57:28 | Allmänt
Igår var jag med mickis en stund sen drog jag hem o käka och sedan träffade jag Rhode och Johanna vi gick en promenad sen gick jag hem till pappsen o såg på Idol. Sen fick han skjutsa hem mig.


Just nu sitter jag i skolan ska snart ha min sista lektion sen ska jag, Carro, Sofia och Jasmine käka kina bufé! :D

Ikväll blir det middag med tjejorna och Lina kommer i helgen igen! Vi kommr ha såå kul som förra helgen :D men tyvärr ska inte jossan md men det blir kul iaf!














Ha en trevig dag!!

Woopwoop

2010-09-23 @ 10:11:12 | Allmänt
Jag har inte bloggat på hela veckan .. Jag har inte känt för det. Men har inte haft så mycket för mig ändå.

I måndags så jobbade jag hela dagen.
I tisdags var ja med mickis vi var hos henne och sen åkte hon jag och johan o sola :) sköönt hade inte gjort de å längee

Igår var jag med mickia igen vi var hos henne och spela kort, jag satt även och rita på hennes arm :D Bilder kommer sen!


Idag ska jag träffa mickis en stund sen får jag se! ;P




ha en trevlig dag!

HAHAH! vilken flippad helg!

2010-09-19 @ 22:29:18 | Allmänt
Lina och Jossan har varit här hela helgen det har varit grymt kul att ha dom här! :) vi har dessutom haft en väldigt rolig helg! Igår träffade jag Lina, Jossan, kattis, Mickis och Lina vi skulle ut under kvällen och ha kul. DET HADE VI OCKSÅ! :D   Bästa tjejer<3  Kvällen började med ett bråk med ngr brudar... Det var skitkul. Sen gick vi vidare till dit vi skulle och hade fett med roligt alla tjejer! :)

Tyvärr så har det inte blivit ngr bilder med min kamera för jag glömde ta med den i fredags och i lördags ville den inte funka -.- såå... (;


Tack för en sådan utflippad helg! <3








Äntligen fett fri..

2010-09-18 @ 15:59:07 | Allmänt
Igår var jag med Lina och jossan vi var hos A. och där var det bara K. men vi hade kul ändå :) 

Idag har jag ridit det var kul såklart, något som alltid får mig att bli glad och må bra.
Idag ska jag träffa Lina och Jossan vi ska göra något kul :)

Idag fick också min MAMMA hjälpa mig att tvätta håret! JA BOKSTAVLIGT TALAT! Därför att mitt hår har lyckas bli fettigt varje gång jag tvättat det de e som jag inte sköljer ur det ordentligt men jag har verkligen försökt få bort det!! tvättat det massor men så fort det börjar tårka så kommer det fram igen..... Jag har allvarligt talat få panik... För det har vart så ett tag nu.. Såå jag gjorde mitt sista försök med att mam fick hjälpa mig tvätta bort det! Och det FUNKA! wow... jag förstår inte hur jag inte kunde få bort det..... men men ... Nu känns det himmelsk och så fint så jag kommer inte låta något talla på mitt hår! (:



Sjuk igen då..

2010-09-16 @ 14:37:30 | Allmänt
Idag blev man hemma igen... men hoppas att jag kan gå till skolan imorgon.. och att jag blir bra till helgen! :O
Igår var ja också hemma men på kvällen gick jag en promenad meed JOhanna, Rhode och Elin. Kul att få träffa dom igen de var längesen! :) Nästa helg ska det förhoppninsvis bli middag med tjejerna! :) det var ett tag sen.

Idag kommer jag nog inte göra mkt... har inte så mkt att plugga heller?... Men jag ska nog ta ett varmt bubbelbad iaf :) de tänkte jag göra igår men orka inte! ;P



Jag bjuder på denna  - jag när jag badar i buublliss




sjuuk!

2010-09-15 @ 14:19:08 | Allmänt
Idag har jag varit hemma och vart sjuk... Redan för en vecka sen hade jag planerat att vara hemma idag ^^ så vakna jag igår och börja känna mig sjuk. Så i vilket fall skulle jag inte kunnat gå till skolan :)




yeeas! :D

2010-09-14 @ 22:32:30 | Allmänt
Sådär! Äntliiigen!  Idag har jag fixat mina naglar IGEN! efter jag gjorde min påfyllning för en vecka sen blev dom såå sjuuukt fula! Pinsamt! såå jag klaga... jag lovar, vist om jag e lite petig men dom såg absolut inte bra ut. Chefen fick se på dom och hon sa att dom ska göras om. Och nu har jag fixat det idag- samma tjej gjorde på mig idag som sist..... men hon gjorde dom mycket mycket bra nu!! mkt bättre!! otroligt.



Mina naglar idag :)





Max har ju fått sitt graverade halsband såhär ser hans ut :)



Jag kunde inte få en klarbild.. Men  texten är inte såhär ljus :) ser bara ut så (;

wow jag börjar bli sjuk nu??

2010-09-14 @ 10:39:55 | Allmänt
Igår firade ag min kusin sen var jag med JOhanna och Rhode det var ju fett längesen! Vi var ute ett par timmar och gick promenad. Imorse när jag vakna kände jag genast hur ont i halsen jag har ... aja lika bra så kan jag vara hemma imorgon... orkar ändå inte gå till skolan då..



Godmorgon!

2010-09-13 @ 10:21:01 | Allmänt
Igår gick jag och la mig senare n vad jag borde.. men jag känner mig iaf piggare än vad jag trodde att jag skulle göra^^   Jag vakndade kl 4 imorse kunde inte sova och även Wielma verkade ha svårt för de...

Idag slutat jag tidigt :) det blir inge jobb för mg idag för att jag ska fira min kusin. (:   Sen blir det nog att träffa Johanna.






ett år gammal bild TYYP.



Viiilkeen Grym helg! :D

2010-09-12 @ 22:36:10 | Allmänt
Jissess vaart ska jag börja!! Jo med Fredagen! (:

I Fredags var vi lediga PerfekT! säger jag bara. Då skulle jag rida kl 10 HOPPNING ;D såå jäkla kul! Det gick bra, var fett längesen sist men ska börja i en hoppgrupp så småningom :)
Efter stallet skyndade jag mig hem för att fixa mig, eftersom jag skulle åka till Södertälje! :D och skulle på stan och köpa present till Katri med Lina men tur var så köpte lina innan jag kom. Katri hade 20års fest den kvällen så det var grymt kul att få träffa folk man inte träffar speciellt ofta längre!! :D tro eller ej men jag var ganska ofta i Södertälje men nu hade jag inte vart där på TVÅ ÅR! :O


På lördagen vaknade jag upp hos Lina, vi fixade i ordning oss för att åka till Märsta när vi kom till märsta var det dags att fixa sig ännu mer inför kvällen i Uppsala! :D ( trots att jag och Lina var bara fööör trötta!) dit for vi med Krisoffer och Andreas, det var ju Kulturnatten och riktigt mycket folk (som vanligt) och de var vara såå kul! där träffade jag också folk jag inte brukar träffa så ofta längre. tro eller ej men där brukade jag hänga ett tag. (:


Idag tar rätten ut sig på mig sjuuuuuukt trött!! Wielma har låtit mig sova idag hon var tydligen också trött och ville fortsätta sova! :O Sen var det bara att åka till jobbet, Och därefter Kista för att hämta Max graverade halsband!  :)  och även kolla på ett par byxor o andra saker, men inget dööög :)  



Taack för en Otroligt Rolig helg mer er! Och så kul att få spendera hela helgen med Lina igen! :) <3


Jag och Liina :) <3





JAG LINA OCH jOSSAN :) <3




JAG och Katri :) <3




marddröm

2010-09-09 @ 23:19:24 | Allmänt
Jag kom precis hem från izabell sis<3 Jag kan inte sluta tänka på vad jag råkade se idag.. och det jag gjorde hos "läkaren".... Nu ska jag berätta för er.  Jag fick lägga mig i en sån där säng och ta av mig min tröja sängen var smal och grå mickis satt på den så jag hade mina ben på henne och hon fick hålla mig i handen, sen fick jag bedövning i armen och sen fick jag inte se mer men jag kunde känna när dom tog ut den hus dom SLET och drog i min arm!! det var så hemskt!  och se mickis min var inte det roligaste eller kändes bra att se just då.... Ni kan ju tänka er :s Hjälp. Det jag råka se sen var snittet dom skar i min arm och hur läskigt det såg ut ett snitt liksom med en sån där jättejättevass skalpell typ?.. Jag ryser. Nu har jag massa plåster och bandage på armen och får inte duscha förän imorgon och jag har även små smala tejp remsor som håller ihop såret och det ska sitta kvar i ett par dar. Imorgon ska jag rida så kanske inte är det bästa just då om jag skulle få upp plåstrerna.. mehmen försiktig får jag vara....




Vilken heemsk dag!! :'(

2010-09-09 @ 18:04:58 | Allmänt

Vilken daag!! först skolfoto sen åka hem ett tag o sen Sigtuna och döda nig själv sen väsby och göra dagen ännu värre! Shiiet. ag har f*n varit nevös heeela dagen!! I sigtuna skulle jag ta bort en grej där jag höll på att dö av nervösitet och mickis gjorde det inte bättre genom att sitta och göra Grimarser över det som höll på att hända och det jag inte våga kunde kolla på! :o ffyyy.... Sen var det att åka direkt till Väsby där jag skulle tillbaka till nagel salongen och visa hur fula mina naglar såg ut... Klart man bli lite nervös när tjejen som gjorde dom stod där och skyllde ifrån sig och som är rikitgt hemsk... Meen meen dom ska bli omgjorda! vem som helst kunde ju se vilket dåligt jobb hon gjorde! :O Aja det blkir skönt.. meeen inte att samma tjej ska göra om dom -.-

Min arm :( (fel vriden)

Ni vill inte veta hur det ser ut där under ;P





Dessutom har jag största pmsen idag


Torsdag! Skolfoto- sigtuna- väsby

2010-09-09 @ 10:22:09 | Allmänt
Idag är det sista dagen i skolan (för den här veckan) imorgon r vi lediga och det ska bli riktigt skönt! :) Då ska jag rida tidigt och få hoppa :D:DD:D:DD::D::D LÄÄÄNGTAR!! efter det ska jag till Södertälje en kompis fyller (: Så jag blir där hela kvällen.

Idag ska vi ha skolfoto vid 11.35 jag bryr mig allvarligt inte så mycket :) men jag har nya vita ballerina, nya jeans, nya tröja och mitt nya halsband :D så lite fräscha kläder har jag ;P   Efterskolfotot ska jag börja röra mig hemåt då ska jag till Sigtuna för att fixa en grej, sen till väsby för att fixa mina naglar :P och ikväll ska ma sova hos mig ;)


Nu kommer det nog vara många som kommer göra gravering som mig och Max. -.- som vanligt.



Härmapoor!

2010-09-08 @ 23:00:30 | Allmänt
Idag har jag varit med Maxen vi har ätit middag hos pappsen sen låna vi en bil och åkte till Kista för att hämta våra halsband vi har gjort ;) Jag har ju pratat om att det är en sak vi har hållit på med, vi har graverat in våra namn i halsband. Men tyvärr hade inte Max kommit så meen jag ska ha mitt på skolfotot i imorgon :D jag är märkt för livet  ;)


Idag ringde jag även och klagade på min naglar för dom ser ju föörr tääääskiga ut!
Så imorgon ska jag tillbaka dit " och se vad vi kan göra""


Imorgon ska jag även gå tidigare från skolan för att jag ska ta ut - "Monstret" i mig själv.... Hoppas det blir en stoor skillnad!! :DD längtar så! har gjort det ett bra tag nu! :)



Något som har gjorde mig glad igår var att jag har fått min Neo Lash nu!! :DD:D: wwohoo jippi jippi! Nu kör vi! (( Miin Ögonfrans "förlängare" dom kommer bli längre på en månad och fortsätta växa)) kolla nedåt i bloggen.



Mitt halsband :) troo mig det var skit svårt att få en bra bild! :O :P

Det står Max och nedanför vårat datum- 080214 :)









Här e mina naglar Btw...




Wielma tappade tänder idag (=


ledseeen :(:(

2010-09-07 @ 21:38:28 | Allmänt
Idag gjorde jag om mina fina naglar som var dunderfina men behövdes göras om för påfyllning ..  Nu har dom blivit jääättefula!!! :O O :'( Jag e såå leedsen och besviken!!  Hon som gjorde naglarna på mig var så ´Jävla oproffsig!! hon slarva som fan och gjorde ett riktigt dåligt jobb!! :O:O Jag skulle t.o.m göra bätttre!! och hennes kompis som inte ens hade utbildning! :O faan. Ska ringa och snacka med chefen imorgon och fixa de här.. tänker inte gå runt med dom såhär iaf!




Mina pengar tar aldrig slut

2010-09-07 @ 15:11:27 | Allmänt
Idag färgade jag håret på morgonen! heelt otroligt att jag gick upp tidigare på min sovmorgon! :O Och såklart när man väl ska upp tidigt vill Wielma sova och när jag ska upp senare på morgonen vill hon Inte sova! -.- faan... Det blir jobbigare när hon vill fortsätta sova då hon ee såå otroligt gosiiig.


Nu har jg aktiekunskap. Det är min sista lektion sen ska jag skynda mig hem och sen skjutsar pappa mig till väsby där jag ska göra påfyllning p åmina gelé naglar :) Sen nr jag kommer hem ska jag köpa min "eyeliner" till ögonfransarna som kommer göra dom längre! ;)  pengar, pengar köpa köpaa och pengar.. Ni vill inte veta hur mcyket jag har slösat på kläder och andra saker denna månad!! :O

Sen jag fick min lön den här månaden har jag slösat omkring 4 800kr! på kläder, inte så mkt men för bara några dagar! (;  Jag har ju mer än en halv månad kvar.. tur att pengarna inte är slut än.. :D




jajajaja och idag ska jag både betala för påfyllning av naglar 300 kr typ och sen för eyeliner 550kr.. Och idag ska jag även kolla på ett par till byxor! jag e helt otrolig....  Pengarna tar aldrig slut






Pengar växer på träd, pengar är papper och papper kommer från träd.


Äntligen ny design! :D

2010-09-06 @ 22:28:24 | Allmänt
F**n vad jag e seg! borde plugga engelska och sätta igång med att färga mitt hår! :O:O Men jag kommer ingenstans just nu... Jag kom nyss hem från jobbet, var och träffa pappa som nyss har kommit hem från Frankrike, en snabbis.... Men trött o seeg e jag!




Äntligen har jag fått min blogg fixad vet att den nborde ha gjorts om för länge sen ;P   Tack Rhode!



Imorgon efter skolan så är det dags för min påfyllning på naglarna :) då ska mickis följa med som sällskap såklart :D <3

Måndaag Historia?

2010-09-06 @ 08:59:36 | Allmänt



Nu har jag kommi till skolan, blev liite sen.. Innan jag gick hemifrån hade Wielma grävt i en kruka så det låg jord öer hela golvet -.-  jahap...  det blir att städa när jag kommer hem!  hehe..



nu har jag historia faast vi har POLITIK... för att jag går i en samhälls linje men jag har bara samhäll A och den har jag haft så historia läraren tyckte att vi skulle hålla på med politik tills valet... Vilket vi gör, vi sitter i grupper och arbetar med ett parti jag har Moderaterna. Vi ska ha en debatt nästa vecka. OCh då ska jag även vara klar med att ha valt ett valfritt parti.. som jag själv ska skriva om.





HA en fortsatt trevlig daG!




Söndag..

2010-09-05 @ 20:37:49 | Allmänt
Igår var jag barnvakt det blev ganska kul när Jimmy och Mark kom och höll oss sällskap då hade barnen precis somnat också. Jag fick skjuts hem av jimmy vid 1 var fett tröött!! Där hemma väntade en sovande sötis ;)

Idag åkte jag till jobbet, jag hade tur för jag hörde att det skulle bli jättefint väder idag.. men tur var så redan innan jag åkte såg man att det inte alls skulle bli så fint väder :)


Idag har jag hunnit bokat två ärenden och jag bara LÄNGTAR tills jag ska fylla på mina naglar på Tisdag. Och på Torsdag ska jag ta ut - Monstret i mig själv som har förändrat mig en del, och jag hoppas att det blir stora förändringar om en- två månader! :D Och jag kan bli mig själv igen så som jag än gång var :)

Barnvakt!

2010-09-04 @ 21:10:38 | Allmänt
Ikväll slutade det med att jag blev barnvakt med mickis ganska booring... Menmen... Jag vae taggad på att gå ut men  o jag var barnvakt ska jag få en grej som gör att ögonfransarna blir längre för inköpspriset vicket är 550kr istället för c irka 1000kr.. 
Meen veet inte om de var ens värt de.. men snart kommer Jimmy då blir det nog mkit roligare han tar m ed sig lite dricka också (:


DET HÄR SKA JAG GÖRA!  ;)

neuLash är den ideala produkten för kvinnor och män med spröda, tunna eller korta ögonfransar.


neuLash är ett innovativt serum som förstärker ögonfransarna och bidrar till friskare, naturligare fransar. Produkten visar otroliga resultat efter endast 4 veckors användning, med påstrykning en gång dagligen.

Serumet skyddar mot förslitningsfaktorer och hjälper till att förbättra fransarnas styrka och kvalitet. neuLash levererar nödvändiga proteiner och vitaminer samt mjukgörande och föryngrande ingredienser, som alla förstärker befintliga fransar samt ökar tillväxten av nya, samtidigt som fransarna får mer lyster och blir mer elastiska.

Varje frans får näring och energi som förvandlar tunna, spröda och korta fransar till kraftigare, mer välmående på bara 30 dagar.Innehåller 6 ml och varar 4-6 månader !
1 595:-








Kanske är det värd det? ;)

Nyaa jeeeans! :D

2010-09-04 @ 18:35:25 | Allmänt

Igår åkte jag på bio med Max, innan bio gick jag och köpte mina balleriina skor för 129kr ord. 249kr ;p jag hade tur att dom fanns kvar! På vägen så hittade jag ett par SJUKT SNYGGA!! Jeans! Tiger Of Sweden! Faan vad snygga dom ärr!! köpte dom för 1 299kr.. VÄRT! De sitter grymt (: JAG är jättekräsen när det gäller Jeans och köper det faktiskt sällan! Hittade ett par andra snygga jeans som jag ska prova nästa vecka :) Jag och Max beställde öven lite söta saker till oss som är klara på Onsdag ;);) då ska ni få se ! Det blev cirka 700kr totaalt...  KÄnns som jhag har huur mycket pengar som helst.... Köper nya saker hela tiden oavsett vad dom kostar!... :D


Idag när jag skulle till stallet kom det en räv på vägen den var inte Skygg ALLLS!!! den gick sakta över vägen och sen följde den efter bilen och jag var bara tvungen att åka tillbaka för att knäppa kort på den!! den satt på vägkanten och skullle säkert komma fram om man locka på den! :O Aldrig sett något sånt förut! rävar är faan såå J'vla skygga!!


                      KOLLA! :O :D









Lika?  ;)   Min älskade Wielma <3 


Freedaag! Tandläkare

2010-09-03 @ 16:14:32 | Allmänt
Idag har jag varit i skolan det har gått undan! hela veckan må jag säga! Det känns riktigt bra med helg nu! Som jag har längtat!  Idag efter skolan åkte jag till tandläkaren där dom bara kolla på tänderna och tyckte jag hade såå fina tänder jag hade varken de ena eller andra (;   Idag frös jag heela dagen i skolan! så när jag kom hem från skolan plocka jag fram vinterjackan och åkte till tandläkaren. Jag frös nästan fortfarande! 

Idag ska jag umgås med min pojkvän Max vi ska på bio premiären av SALT. Hoppas de e braa :) Sen ska jag bara vara med honom och mysa :) <3  


Igår åkte jag och mickis till Kista för att hämta ut biobiljetterna tills bion idag :) jag gick även runt i varje - för att kolla efter efter en sak som jag och max ska köpa ;) som vi ska beställa ev. beställa idag till oss! :)  Jag och mickis hade även tiden att gå och kolla i alla andra aäfferer tur var så lämna jag pengarna hemma ... eftersom jag bara köper och köper och återigen köper!!   Vaarje gång jag åker till ett köpcentrum/ stan så handlar jag alltid! och det är ofta!!!


Jag hade ju lite pengar på kortet som tur var det bara 200kr eftersom jag hade hunnit plocka ut alla andra pengar... Så jag skulle betala en bio och sen hade jag fått en bio biljett gratis från jobbet från en tävling vi hade! det var min 4de !! biljett! Jag har vunnit varje gåång! sen tävlingen starta som vi har varje månad.. :D



Den här tröjan köpte jag igår   Rea 100kr Salt








Förra helgens shopping  MQ 599kr   och Brunt skärp från Gina 129kr (syns knappt)




Skjorta Från Salt 150kr






Gina Tricot 49kr?





Idag kommer jag även köpa ett par Ballerina skor ( Om dom finns kvar) (;



Ha en trevlig kväll!!  ;D

Aktieer

2010-09-02 @ 14:29:42 | Allmänt
Nu har jag recis haft spanska , sen ska jag ha ind. val då ha jag Aktiekunskap... Måste vara med oh lyssna denna gång det intresserar ju mig... Och jag vill ju lära mig sånt. Meen de är ju lite svårt att hänga med när man har en datr att kunna göra vad man vill med os.v ;P


Jag ska ju åka till kista idag meen jag kom just på att jag har ju inge busskort :S eller måste fylla på de! F*n också...  Meen de ska jag fixa sen :)


Jag hade också glömt bort när jag skulle ha tandläkare imorgon så jag ringde dit oc precis efter jag vnta på att de skulle rina fick jag sms där de stod när jag skulle ha tid... ^^^ pinsamt....

Mentor

2010-09-02 @ 12:14:11 | Allmänt
Just nu sitter ag på mentorstid och väntar på att få lunch!

Igår var jag hemma hela kvällen och tog de lugnt :) Såg film med mamsen.

Idag ska jag till Kista och hämta ut biobiljetter till Salt imorgon ska kolla på ett par smycken också (:





hörs!

TRÄNING!

2010-09-01 @ 17:11:15 | Allmänt
Nu har jag börjar träningen igen! har varit ganska lat under hela sommaren, dock har jag satt igång med ridningen men det måste ju vara mer än så! ;)  Idag hade jag idrott sen åkte jag hem och börja med powerwalk sen jogga jag halva vägen. Wielmam fick följa med också hon börjar bli stor nu och ska börja med lite längre promenader! Meen hon verka ändå inte bli lika trött som mig! Jobbigt var det ! Det var ju ett tag sen. Jag ska börja vara nyttig också och bara äta onyttigt på helgerna :) lättare nu när jag bara ska jobba också 2 gr i veckan så kan jag köpa godis på söndag bara.



Såhär ser mitt Schema ut för TRE veckor fram! (:



Måndag: -

Tisdag: Simning

Onsdag: Powerwalk/jogga

Torsdag: -

Fredag: Simning

Lördag: Ridning

Söndag: -


Idag har jag inga läxor som jag behöver göra så jag ska lata mig hela dagen ;)

RSS 2.0