Uppdatering från Midsommar helgen!

2010-06-27 @ 21:31:41 | Allmänt
I år åkte jag till Gräsö igen, vilket var lika roligt och trevligt som förra året. Men iår var det inte samma folk som vi åkte med, några andra blev det men det blev kul iaf! :)

Vi åkte i torsdags eftermiddag och kom fram ganska sent på kvällen pg.a massa ärenden som vi gjorde i Uppsala innan vi kunde fortsätta. Det blev även så att Dennis och Johan fick massa problem med deras bilar dom skulle åka med och även fast dom böt bil blev det problem med den också.. ^^ Stackars. Även våran bil blev det problem med men det funka iaf..

Wielma var med också vilket gick jättebra, mycket bättre än väntat! Hon skötte sig perfekt och det kunde inte bli bättre. Alla älskade henne och det gick bra med de andra hundarna som var där. Två schäfrar och två pudlar..

Under midsommar helgen har vi njutit av sommaren, ätit gott, badat & solat och idag har jag och mickis paddlat kanot :) Wielma har varit med hela tiden och sprungit lös stor del av helgen och sprungit på stora ytor. Hon har även haft sin flytväst jag köpte innan vi åkte som har varit väldigt bra (:





Helgens guds bestraffelser gick till Johan!

Några av stackarns händelser var att han fick sin ena framtand halvt utslagen, hälften av tanden är borta. J. lekte med ena schäfern som  hade en stor pinne i munnen och johan tog i för att dra ut ut den från munnen och då flög pinnen rätt upp i ansiktet på han och slog ut halva tanden.. Men inte bara de när han satt sig ner kom det en mygga och satte sig på halsen som prickade en pulsåder så när han slog till myggan sprutade det ut blod från halsen.. hmm. han skar upp foten också och brände sig i ansiktet haha. Idag ringde det ett samtal till jocke som sade att Johans alla fyra däck på bilen hade fått punktering... jah... En mil från hemmet... det kunde ju inte bli bättre...  ^^





BIlder kommer strax!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback