Inlupp 5 och 6

2010-12-15 @ 14:27:46 | Allmänt

Inlupp 5

 

Grandshoes använder sig av nisch segmenten för att de fokuserar sig endast på stilmedvetna män med stora fötter och de har en minimal kundnisch som har nischat sig på en målgrupp av mode intresserade män som är så begränsad att de är beroende av utländska kunder.   

 

Inlupp 6

 

 Pris.

De har skor som både är billiga och lite dyrare skor. Eftersom det har märkesskor så brukar de vara lite dyrare beroende på märket. Det är inte konkurrensbaserat utan värdebaserat tror jag beroende på vad för märke man köper.

Alla priser som anges i SEK inklusive moms. Priset som gäller är det som angivits den dag då man gjorde sin beställning. Kostnader för frakt och betalavgift redovisas innan man bekräftar köpet. Är man under 18 år måste man ha målsmans tillstånd för att få handla på Grandshoes.

Alla beställningar sker genom internetbutiken och det tar 2-3 dagar för skorna att komma alltså arbetsdagar.

Det finns två olika slags betalningsmetoder betalkort och faktura.

Det finns en garanti som säger att om skorna är i fel storlek då är det gratis att skicka tillbaka skorna och få ett par nya skor i en annan sko storlek om det är första gången man handlar på Grandshoes och om det är kunder i Sverige då säger de att dem betalar alla fraktkostnader.


Produkt.

Grandshoes säljer endast stora skor till män med stora fötter så pass stora skor att man inte kan köpa skor till sig själv på en vanlig skobutik. Man måste som människa ha skor som passar ens fötter för att annars gör det ont att gå med för små skor och man måste kunna gå ut utanför dörren i alla tillfällen och väder med skor.

Designen av skorna med färger hur de ser ut är olika. Det finns från platta tygskor till bra gå och spring skor. Det finns både sneakers och kängor. De har många olika märken och designer. De har bland annat Nike, Timberland och Converse. Alla dessa olika märken har sina speciella typer av skor. Nike har bra idrottssko, träningsskor av olika slag, Timberland har kängor, varma och bra skor på vintern. Converse har sina tygskor som dem e kända för.

 Påverkan.

Grandsshoes använder sig av internet grandsshoes har inte så mycket reklam vad jag vet de har sin hemsida och söker man på stora skor till män kommer den upp.

Plats.

Gransshoes är en e- handel.


Kommentarer
Postat av: Annsofie

Bra jobbat. det sista stycket under produkt borde ligga under rubriken pris.

2010-12-21 @ 15:11:38
Postat av: Annsofie

Det stycket som handlar om betalningsmöjligheter borde ligga i pris.

2011-01-14 @ 14:23:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback